Meer foto's
Niet beschikbaar
Het is momenteel niet mogelijk dit product te boeken, i.v.m. de beperkte beschikbaarheid.

San Francisco Bay: Golden Gate rondvaart & Alcatraz

Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Wat ga je doen
 • Bezoek het Alcatraz eiland en verken de beruchte gevangenis
 • Vaar langs Alcatraz en onder de Golden Gate brug terwijl je uitkijkt naar de zeeleeuwen
 • Zie de indrukwekkende skyline van San Francisco, die tijdens de rondvaart altijd te zien is
 • Vaar langs de prachtige baai van San Francisco tijdens deze 1,5 uur durende rondvaart
 • Neem de ferry naar Alcatraz en geniet van een tweede boottrip
Overzicht
Kom aan boord en zie de skyline van San Francisco, het Alcatraz eiland, en de Golden Gate Bridge als nooit tevoren tijdens dit 1,5 uur durende catamaranavontuur. Voel de wind van Californië in je haar en kijk uit naar de zeeleeuwen in de baai!
Wat te verwachten
Ervaar de prachtige baai van San Francisco tijdens een 1,5 uur durende catamaranrondvaart. Zie de adembenemende skyline van San Francisco terwijl je langs het Alcatraz eiland vaart en onder Golden Gate brug. Voel de wind van Californië in je haar en kijk uit naar de zeeleeuwen in de baai!

Geniet vanaf een veilige plek van het uitzicht, of waag je op één van de canvas trampoline-netten met de golven onder je voeten. Pak een handige navigatiegids die je informeert over de bezienswaardigheden van San Francisco terwijl je erlangs vaart.

Neem het roer van de kapitein over en bestuur zelf de boot: een bijzondere activiteit voor kleine en grote (of hele grote) kinderen. De kapitein en zijn bemanning zijn er altijd bij en nemen graag een foto of vertellen je over de bezienswaardigheden van San Francisco.

Honger gekregen van al deze opwinding? Er zijn snacks, frisdrank, bier, en wijn bij de snackbar aan boord te krijgen. Kom aan boord en zie de skyline van San Francisco als nooit tevoren tijdens dit geweldige zeilavontuur.

Het tweede deel van de combinatietour is een rit met de pont van de San Francisco baai naar de Alcatraz gevangenis. Deze wereldberoemde gevangenis was een federale gevangenis van 1934 tot 1963 en hield ooit beruchte criminelen vast zoals Al Capone en Robert Stroud, de 'Birdman'. Neem de prijswinnende 45 minuten durende Cellhouse audiotour en hoor verhalen van diegenen die in Alcatraz woonden. Deze tour brengt geschiedenis tot leven door de vertellingen van cipiers en gevangenen.

Houd er rekening mee dat de catamaran niet stopt bij Alcatraz. Je hebt een apart ticket nodig voor de veerboot vanaf Pier 33 in San Francisco naar Alcatraz.
San Francisco Bay & Golden Gate Bridge Catamaranrondvaart
Inbegrepen
 • 1,5-uur durende catamaranrondvaart (stopt niet bij Alcatraz)
 • Ticket voor de veerboot en toegang tot Alcatraz
Niet inbegrepen
 • Drankjes (aan boord te koop)
 • Fooien
Trefpunt

In de maanden juni-augustus vindt u de Catamaran Tour te nemen (stopt niet bij Alcatraz Island) om 11:00 die afwijkt van Pier 39, Gate J, naast de zeeleeuwen. Wanneer je naar Pier 39, staan ​​op de stoep en kijken naar het water. Ga niet naar beneden het centrum waar de winkels zijn, maar neem de linker buitenkant loopbrug. Ga naar de zeeleeuwen en kijk voor Gate J. In de maanden maart-mei en september-november vindt u Alcatraz Bezoek in de ochtend en neem de catamaran cruise om 13.00 uur. Pak je Alcatraz tickets aan de roep / gereserveerde tickets venster zich op Alcatraz Landing, Pier 33.

Wat te onthouden
Zorg dat je 30 minuten van tevoren arriveert zodat je voldoende tijd hebt om te parkeren.

Haal je ticket in de maanden maart t/m mei en september t/m december op bij de Alcatraz aanlegplaats - pier 33 (je rondvaart vertrekt tussen 08:45 en 09:30 uur). Legitimatie met foto is vereist. De rondvaart van 13:00 uur vertrekt vanaf pier 39, gate J, naast de zeeleeuwen.

Er is na boeking geen restitutie mogelijk.

Neem een jas mee en draag comfortabele schoenen. Het is niet toegestaan om zelf drankjes mee te nemen aan boord.

Package bevat 2 verschillende rondvaarten; per catamaran, deze stopt NIET bij Alcatraz en een ferry ticket voor een vaart van San Francisco naar Alcatraz.

Bij het boeken van de tour moet je de volledige naam van alle deelnemers doorgeven om de Alcatraz tickets te kunnen ontvangen. Geen restitutie bij onvolledigheid.

De nominale waarde van je Alcatraz-ticket is 35,50 USD.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (186 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 7247