Meer foto's

Vanaf € 73 per persoon

San Francisco Golden Gate Park Segway tour

Product ID: 9919
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek het Golden Gate Park in San Francisco op een Segway
 • Zie het De Young Museum, de California Academy of Sciences, het Music Concourse en Temple of Music, en de Japanese Tea Garden
 • Verken de Conservatory of Flowers, Lily Pond, Fern Grotto en Storybrook Cross alsook de Historic Carousel
 • Zie de Botanical Gardens van San Francisco, de Lawn Bowling Courts en de National Aids Memorial
Overzicht
Ontdek het Golden Gate Park in San Francisco op de Segway tour. Zie vele bijzonderheden in het park waaronder de Japanese Tea Garden, het Music Concourse, het National Aids Memorial, het De Young Museum en de Academy of Sciences.
Wat te verwachten
Beleef het Golden Gate Park op een nieuwe Segway i2 met Lean Steer Technology. Je gids leidt je rond met behulp van een compact geluidssysteem in je oor. Je volgt een combinatie van paden, fietspaden en rustige wegen tijdens de rondleiding door het park.

Het Golden Gate Park is groter dan het Central Park van New York en bestond ooit uit zandduinen die nu begroeid zijn met meer dan 75.000 bomen. Elke gast ontvangt persoonlijke training met een instructeur, maakt een proefrit, oefent vaardigheden, krijgt instructies over de gedragscodes en een kijkje in de Golden Gate Park verkeersregels en bestuurdersgedragscodes.

Na een veiligheidstraining van 30-35 minuten over het gebruik van de Segway, verken je 2 uur lang alles wat er te zien is in het Golden Gate Park! Op je Segway ontdek je zo'n 13 km van de oostelijke kant van het Golden Gate Park waar je zowel beroemde monumenten vindt als verborgen en minder bekende locaties.

Bijzonderheden op deze tour zijn De Young Museum, de California Academy of Sciences, de Music Concourse en Temple of Music, de Japanese Tea Garden, de Conservatory of Flowers, Lily Pond, Fern Grotto en Storybook Cross, de Historic Carousel, San Francisco Botanical Gardens, de Lawn Bowling Courts, het National Aids Memorial, Shakespeare Garden, Stow Lake and Strawberry Hill, de Rose, Rhododendron en Dahlia Gardens, Redwood Grove en Pioneer Log Cabin, en nog vele andere verborgen schatten.

Het doel van deze tour is dat deelnemers een plezierige rit maken op een milieuvriendelijke Segway, meer zien dan te voet en zich ontzettend vermaken. En deze tour draagt ook nog eens extra bij aan het milieu want er zullen wat minder touringcars door de stad rijden.

Je kunt deze tour ook als privé VIP-tour boeken, dan verloopt hij op jouw tempo en heb je meer tijd om te stoppen en foto's te maken.

Let op:
Klanten moeten een verklaring van aansprakelijkheid ondertekenen. De San Francisco Electric Tour Company is niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door ongelukken, pech, slecht wegdek en andere omstandigheden buiten hun macht, of voor onvoldoende aantallen gasten. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor verlies of schade.
San Francisco Golden Gate Park Segway tour
Inbegrepen
 • 35 tot 45 minuten persoonlijk training met instructeur, testrit, vaardigheidstest, instructies over de gedragscodes en verkeersregels (kan ook als privé VIP-tour worden geboekt voor je eigen groep)
 • Helmen en veiligheidsjassen worden verschaft en zijn verplicht
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Eten en drinken
 • Souvenirs
 • Entreekosten en tolgelden
Trefpunt

De San Francisco Golden Gate Park Segway tour begint op het geplaveide gedeelte achter de Sprekels Temple of Music (Bandshell) in het Golden Gate Park Music Concourse-gebied. Als je een GPS gebruikt om ons te vinden, dan ligt de entree tot de Japanese Tea Garden aan de andere kant van de weg ten opzichte van de trainingslocatie aan 7 Hagiwara Tea Garden Drive, San Francisco, CA 94118. Er is geen parkeergelegenheid op deze locatie. De Segway trainingslocatie is niet te zien totdat je achter de Bandshell bent. De trainingslocatie kan in geval van speciale evenementen in het Golden Gate Park verplaatst worden naar een aangrenzende parkeerplaats. Er is een betaalde ondergrondse garage bij de Music Concourse Garage gelegen tussen het De Young Museum en de California Academy of Science. Parkeerkosten worden niet vergoed. Gratis parkeren is mogelijk op straat in de omgeving. Parkeerplaatsen zijn in het weekend snel vol. Wij raden je aan gebruik te maken van het Muni openbaar vervoer. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Je moet minstens 12 jaar oud zijn en tussen 45 en 113 kilogram wegen.
• Deelnemers onder de 18 moeten door een ouder of voogd begeleid worden.
• Deze activiteit wordt niet aanbevolen voor personen van 70 jaar en ouder
• Zwangere vrouwen zijn niet toegestaan op deze tour
• Je moet in staat zijn om snel en gemakkelijk, zonder hulp op, en van de Segway te stappen. Dit is qua fysieke inspanning vergelijkbaar met het beklimmen en afdalen van trappen, waarbij je geen hulp of leuning nodig hebt.
• De helm en het veiligheidsvest moeten ten alle tijd gedragen worden.
• Draag geen flip-flops, sandalen of hoge hakken
• Breng een extra laag warme, windbestendige kleding mee. Een regenponcho, warme handschoenen en warme jassen zijn beschikbaar voor gebruik. Laat grote rugzakken thuis
• Je bent verplicht om een verklaring van vrijwaring van aansprakelijkheid te onderteken.
• Je moet eerst een Segway training en een proefrit voltooien
• Neem contact op met de touroperator, bij vragen.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (28 Beoordelingen)

Georganiseerd door

San Francisco Electric Tour Company

Product ID: 9919