Kroegentocht in North Beach met gids

San Francisco: kroegentocht in North Beach

Product ID: 8389

Vanaf € 56 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de verborgen bars van San Francisco in Little Italy met een lokale gids
 • Proost samen met de stamgasten in één van de beste Boheemse kroegen in North Beach
 • Wandel door de kleurrijke straten van North Beach
 • Proef heerlijk bier uit Noord-Californië
 • Kom meer te weten over de kleurrijke geschiedenis van North Beach
Overzicht
Duik North Beach in, het hart van de Italiaanse wijk van San Francisco, om de fascinerende geschiedenis en de beste bars en cafés te verkennen. Proef het beste bier en de wijn van Californië, terwijl je leert over de unieke geschiedenis van deze plek.
Wat te verwachten
Ontdek de beste bars, pubs en cafés tijdens een ontspannen 2,5-uur durende wandeltour door North Beach. Begin in het Vesuvio Café, bekend vanwege de literaire ontmoetingen en inspiratie voor verschillende schrijvers van de Beatgeneratie. Proef Anchor Steam Ale, gebrouwen in de stad sinds 1896, of probeer één van Californië's eersteklas wijnen uit de nabijgelegen Sonoma en Napa Valley. In dit Boheemse café - nog steeds een lokale favoriet - vind je fantastische foto's van schrijvers, acteurs en kunstenaars aan de wand

Vervolgens ga je op weg naar één van de meest feestelijke buurten van San Francisco. Het North Beach gebied, wat vroeger een strand was, is gebouwd op een door de mens gecreëerd stuk land. In de grond bevinden zich honderden schepen die verlaten zijn na de goudkoorts in 1849. North Beach, vroeger het thuis van gelukszoekers, lokale vissers, internationale zeilers en schrijvers, heeft vandaag de dag nog steeds een uitgesproken Boheemse en Italiaanse flair.

Verken een aantal lokale bars en cafés, waaronder een bar, ingericht met allerlei voorwerpen die door zeelui in de zee zijn achtergelaten. Geniet van de kleurrijke mix van lokale bevolking en de levendige bluesscène. Drink een espresso en proef de sfeer van een traditioneel Italiaans café, compleet met roodleren cabines en een klassieke jukebox met oude plaatjes. Daarna kun je de aanwezigen trakteren op een serenade in een lokale karaokebar.

Eindig de tour op Washington Square, een lokale ontmoetingsplaats die een goede verbinding met het openbaar vervoer heeft. Het is ook een ideale plek als je nog wat langer in North Beach wilt verblijven om het enorme aanbod aan cafés, bars en restaurants te verkennen.
Inbegrepen
 • 1 drankje (keuze uit bier, wijn of frisdrank)
Niet inbegrepen
 • Eten
 • Extra drankjes
 • Tips of fooien voor de gids
Trefpunt

Tref je gids voor het Vesuvio Café, 255 Columbus Avenue (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Alle deelnemers moeten minimaal 21 jaar oud zijn en een legitimatiebewijs met foto kunnen tonen. Wie geen legitimatiebewijs met foto kan tonen aan het begin van de tour, kan niet deelnemen.

Annuleringen binnen 48 uur voor de tour worden niet terugbetaald.

Vanaf € 56 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (2 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Urban Adventures Americas

Product ID: 8389