Wildwaterkanoën

Wildwaterkano-avontuur op de American River (hele dag)

Product ID: 6907

Vanaf € 286 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
13 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Je wordt opgehaald bij je hotel in San Francisco.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ervaar de sensatie van wildwaterkanoën in het hart van het gouden land van Californië.
 • Bezoek een lokale wijnboer en proef de wijnen
 • Geniet van een picknick lunch, geserveerd aan de rivier
Overzicht
Ervaar de sensatie van raften op een 15 mijl (24 kilometer) lang stuk van de American River in het hart van het historische goudland van Californië. Geen ervaring nodig! Daarna geniet je van een picknick lunch.
Wat te verwachten
De dag begint met het ophalen bij je verblijfsplaats om 6:00-07:00 uur. Ga naar het oosten over de San Francisco-Oakland Bay Bridge en geniet van het geweldige uitzicht op de skyline van San Francisco, de Golden Gate Bridge, Alcatraz Island en de East Bay.

Stop voor een snelle snack/ontbijt in de Central Valley (niet inbegrepen). Bekend om zijn rijke vulkanische bodem, is de Central Valley is een bloeiende agrarische streek met amandelen, druiven, tomaten, perziken en aardbeien. Ga vervolgens verder de Sierra Nevada Mountains met vee en paarden boerderijen naar de American River.

Luister naar een korte briefing van je reisleider, over wat je wel en niet mee kan nemen bij het raften. Krijg al je vragen beantwoord zodat je begrijpt wat je kunt verwachten op je rafttrip. Ontvang dan een zwemvest, helm en peddel van je gids ervoor zorgend dat je spullen goede passen. Dan, luister naar een gedetailleerde veiligheidsinstructie en leer hoe je in de boot moet zitten en peddelen.

Deze South Fork trip begint langzaam en bestaat voornamelijk uit klasse 1 en 2 stroomversnellingen. Daarmee is deze tour zeer geschikt als warming-up voor de grotere klasse 3 ritten. Dus leun achterover op de boot en geniet van de zon. Na ongeveer anderhalf uur rustig raften en genieten van het landschap, is het tijd voor een stevige lunch. Deze lekkere lunch bestaat uit verschillende keuzes van vlees, kaas, groenten, PB&J, hapjes, specerijen en koekjes; je zult zeker geen hongerlijden.

Na de lunch is het weer tijd voor de rivier! Zit rechtop en zet je voeten vast terwijl je door de kloof van de South Fork gaat met grote stroomversnellingen. Maak je klaar om nat te worden, en al peddelend en lachend je weg naar beneden te vinden door stroomversnellingen zoals Fowlers Rock, Triple Threat, Satan’s Cesspool, Hospital Bar. De paar uur raften na de lunch gaan snel voorbij als je peddelt van de ene spannende versnelling naar de andere. Na al het plezier van wildwater raften eindigt je trip bij aankomst bij Folsom Lake. De laatste paar mijl van vlakke water zijn moeiteloos omdat het vlot door het water wordt getrokken door een Honda Jet Ski!

Terug op land, is het tijd om af te drogen en terug te gaan naar de stad. De tour eindigt met het afzetten bij je hotel rond 20:00-20:30 uur.
Inbegrepen
 • Pick-up en drop-off bij de meeste hotels in San Francisco
 • Alle veiligheidsapparatuur en uitrusting
 • Picknick lunch aan de rivier
 • Transport in bus op bio-brandstof
 • Brandstoftoeslag
Niet inbegrepen
 • Ontbijt (onderweg beschikbaar)
 • Fooien (optioneel)
Wat je moet weten
Ervaring met wildwaterkanoën is niet nodig, deelnemers moeten minimaal 36 kg wegen en 8 jaar oud zijn. (Kinderen die lichter en/of jonger zijn kunnen met toestemming van de ouder of voogd deelnemen.)

In april en mei is het water koud en de stroom sterker. Wetsuits en laarzen worden ook bij warm weer verstrekt. Van juni tot en met september is het weer warm en het water verfrissend, wetsuits zijn dan niet nodig.

Vanaf € 286 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Incredible Adventures

Product ID: 6907