San Giacomo di Rialto

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over San Giacomo di Rialto

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 620 beoordelingen

Handig pakket, maar je moet eerst naar een loketje in Venetië om de daadwerkelijke pasjes te krijgen. De eerste lokettist verwees naar een automaat, waarmee t niet lukte, opnieuw naar n ander loket en daar goed geholpen. Advies: meteen aan t loket vragen. Je krijgt 4 verschillende pasjes: Kerken, vaporetto, transfer vliegveld en Dogenpaleis.

Super handig en vooral onmisbaar in Venetië. Absoluut geen probleem met het inwisselen van het geprinte voucher. Dit hebben we meteen geregeld bij aankomst op het vliegveld Marco polo international airport. Het vervoer met de vaporetto naar Murano zit er ook in.

Heel erg makkelijk in gebruik, alleen wel meteen ophalen op het vliegveld!! Wij kwamen terug van cruise en dan heb je toch een taxi nodig om de kaartjes op te gaan halen, maar verder helemaal geweldig!!

Heerlijk genoten van openbaar vervoer en snelle toegang tot Dogepaleis

Openbaar vervoer pas is ideaal in Venetie en ook toegang tot Dogepaleis met fast line is een uitkomst. Alleen het innen van de voucher was wat moeilijker omdat personeel de print niet kende.

Superhandig om steeds de busboot te kunnen nemen en prachtig paleis

Superhandig om steeds de busboot te kunnen nemen zodat je tijd wint tov lopen en het is altijd mooi om zo Venetië te zien. Het Doge paleis is prachtig, en skip the line is erg fijn.