Belevingen in
San Juan de Gaztelugatxe

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

San Juan de Gaztelugatxe: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Bilbao: tour door het Baskenland

1. Vanuit Bilbao: tour door het Baskenland

Volg de weg langs de rivier van Bilbao richting de kust en bewonder de oude industriegebieden die eens de spil van Bilbao waren. Je bezoekt de zweefbrug van Biskaje, welke de oudste brug van dit type ter wereld is en nog steeds wordt gebruikt en alom geliefd is bij de lokale bevolking. Daarna bezoek je de wijk Neguri, met zijn oude herenhuizen die aan rijke industriële managers toebehoren, waarna je de provincie binnentrekt. Bewonder de traditionele lokale huizen en boerderijgebouwen en ontdek het indrukwekkende oude kasteel van Butron. Na te zijn aangekomen in het kustplaatsje Bakio, dat in de zomer voor veel Basken een populaire vakantiebestemming is, volg je de prachtige en ruige kustweg die je uiteindelijk naar je tweede halte in San Juan de Gaztelugatxe leidt. Men beweert dat dit één van de mooiste locaties langs de Baskische kust is. Het is in feite een gigantische rots met op de top het oude kerkje van San Juan en die, via een lange stenen trap, met het vaste land verbonden is. Daarna reis je door naar het vissersdorpje Bermeo. Hier heb je de gelegenheid om de smalle steegjes, de kerk van Juradera, de toren van Ercilla, de oude haven, het stadhuis en andere bezienswaardigheden te bekijken. Je krijgt daar tijd voor jezelf om te lunchen in één van de lokale restaurantjes die door je gids worden aanbevolen. Even later pauzeer je in Mundaka, een prachtige locatie met een geweldig uitzicht over de biosfeer van Urdaibai, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daarna bezoek je het dorpje Guernica om de Baskische heilige boom te bewonderen en het oude gerechtshuis Casa de Juntas te zien. Uiteindelijk ben je rond 14:00 uur weer terug in Bilbao.

...
Vanuit Bilbao: Game of Thrones-tour van hele of halve dag

2. Vanuit Bilbao: Game of Thrones-tour van hele of halve dag

Duik in de echte Game of Thrones-ervaring tijdens een tour langs de ongelooflijke filmlocaties van seizoen 7. Treed in de voetsporen van Tyrion, Daenerys, en Jon Snow en verken ongelooflijke landschappen. Eerst loop je over het strand van King's Landing, gefilmd bij het strand Muriola in Barrika. Verken de locate waar Davos, Tyrion, en Gendry moesten vluchten van de Gold Cloaks. Bezoek daarna middeleeuws-achtig kasteel Butron. Maak foto's met mantels en zwaarden en voel je een Heer of Dame van Winterfell. Vervolg je rondleiding met een bezoek aan Dragonstone Fortress, bij San Juan de Gaztelugatxe in Bermeo. Beklim de 241 treden net als Daenerys, en waan je een ware Khaleesi. Pauzeer voor de lunch in Bermeo, waar je kunt genieten van pintxos, tapas, en een lokale witte wijn genaamt txakoli. Tot slot, 1 laatste pauze bij Dragonstone Beach, waar Denaerys als eerste liep toen ze eindelijk thuis kwam. Het strand Itzurun in Zumaia is 60 miljoen jaar oud, en de perfecte keus voor Dragonstone.

...
Tour Bilbao, Guggenheim en San Juan de Gaztelugatxe

3. Tour Bilbao, Guggenheim en San Juan de Gaztelugatxe

De provincie Vizcaya heeft honderden charmante plaatsen, maar het is moeilijk om er een te vinden die San Juan de Gaztelugatxe, gelegen tussen Bermeo en Bakio, overschrijdt. Je ontdekt de geschiedenis van de Hermitage van Gaztelugatxe tijdens het beklimmen van de 241 trappen die ernaar leiden en maakt kennis met Bilbao, het oude gedeelte en de oevers van de Nervión, voordat je eindelijk het Guggenheim Museum bezoekt. Geniet onderweg van een pintxo- maaltijd in combinatie met Rioja-wijnen en ontspan op de kleine groepsrondleiding met onze deskundige gids die u de schatten van de geografie van Vizcaya laat zien. route: Vertrek om 9:00 uur Aankomst om 10.30 uur naar Gaztelugatxe en vertrek om 12: 00-12: 30 uur Van 13.00 tot 15.30 uur ga je naar Bilbao. Je hebt de kans om pintxos te eten voor, tijdens of na dit bezoek (4 pintxos en 4 wijnen) Bezoek Guggenheim van 15:30 tot 17:00 uur. 18:00: aankomst in San Sebastián

...

Sitemap San Juan de Gaztelugatxe

Wil je alle activiteiten in San Juan de Gaztelugatxe ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over San Juan de Gaztelugatxe

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 177 beoordelingen

Excursie van een halve dag om de omgeving van Bilbao te ontdekken. De tourboekings- en organisatieservice was zeer efficiënt om contact met ons op te nemen en ons eraan te herinneren waar en hoe we de gids konden ontmoeten. De gids was vriendelijk en deskundig in het runnen van het bedrijf, wat interessant is als het gaat om het overbrengen van nieuws over de Baskische cultuur. Een handige manier om meer te weten te komen over dit bijzondere land.

De tour is geweldig geweest. In korte tijd kun je veel toffe plekken zien die je zonder koken nooit zou bereiken!!! Dank aan de gids voor zijn goede uitleg en zijn vriendelijkheid !!!!

Een goede manier om andere plaatsen te bezoeken als u geen eigen auto heeft, comfortabel, veilig, alle meest charmante plaatsen worden becommentarieerd, een zeer bevredigende ervaring

We gingen voor een weekend en de tour stelde ons in staat om dingen te zien die anders heel moeilijk zouden zijn geweest zonder een voertuig, ten zeerste aanbevolen?

Middels deze tour een mooi beeld gekregen van een aantal dorpen, bezienswaardigheden en historie langs de kust en in omgeving Bilbao.