San Marcoplein

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over San Marcoplein

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 10.662 beoordelingen

Ontmoetingspunt makkelijk te vinden. Onze gids was Lila, zij vertelde vlot over Venetië en bijzonderheden. Het was een leerrijke wandeltocht langs drukke en minder drukke delen van de stad. Dit was onze 5de keer in Venetië en weer leerden we nieuwe dingen bij.

Gids gaf herl veel informatie gaf alle tijd om te kijken.. Jammer dat de rij ivm corona niet overgeslagen werd. En dat hoor je dan pas als je in de rij staat. Had wel wat korting gegeven kunnen worden.

Onze Engelstalige gidse, Diana, was gewoon perfect. Als Venetiaanse heeft ze op een heel boeiende wijze heel veel informatie gegeven en ons een onvergetelijk moment bezorgd. Grazie mille Diana!

Sergio was als gids een hele vlotte verteller, die ons op een soepele wijze door het stadsdeel Castello en San Marco heeft geleid tot aan de Rialtobrug. Ook veel achtergrond info gekregen.

Great tour, great tourguide. The inside of the palace is really as impressive as it is said. Must see, especially now with tourism down it has been of the best experiences ever.