Ontdek het beste van
San Marcos La Laguna

Onze aanbevelingen voor San Marcos La Laguna

Vanuit Guatemala Stad het meer van Atitlán in één dag

Vanuit Guatemala Stad het meer van Atitlán in één dag

Vanuit Guatemala Stad reizen we naar het mooiste meer van Amerika, genieten van het Atitlán meer, 3 magische steden in 1 dag: San Juan La Laguna, San Pedro en San Marcos La Laguna. Dompel jezelf onder in de Mayacultuur, bezoek San La Laguna wandelend over de Paseo de las Artes, bezoek en bewonder het Kaqasiiwaan uitkijkpunt; geniet van de vibe en het leven in San Pedro La Laguna, geniet van een typisch Guatemalteeks gerecht en waag een sprong van de Trampoline in San Marcos La Laguna; het beste van het Atitlán meer in één dagtrip.

Guatemala Stad: Privétransfer in één richting naar Panajachel

Guatemala Stad: Privétransfer in één richting naar Panajachel

Begin je avontuur in Guatemala op de handigste en meest comfortabele manier door te kiezen voor onze privé-vervoersservice. Je kunt de perfecte reis voor jezelf samenstellen, omdat je de vertrektijd en ophaaltijd van je voorkeur kunt kiezen uit verschillende zones in Guatemala Stad en La Aurora International Airport. Als je vanaf het vliegveld vertrekt, kunnen we rekening houden met vertragingen, mits je dit van tevoren aangeeft. Bij aankomst in Panajachel zet deze service je direct af bij je bestemming, of dat nu een hotel, Airbnb of een andere locatie van je voorkeur is. Vanaf dat punt is Panajachel en de hele omgeving aan jou om te ontdekken! We moedigen je aan om elk uitkijkpunt te bezoeken dat je tegenkomt, want ze bieden allemaal een ongelofelijk uitzicht. Je kunt ook met de boot naar elke stad in de buurt, waar je veel verschillende activiteiten kunt doen! Geniet van een rechtstreekse reis in comfortabele voertuigen met airconditioning. Dit privévervoer is een uitstekende keuze voor soloreizigers of groepen tot 12 personen. Je droomreis begint hier!

Santa Cruz La Laguna 6-uur durende avontuurlijke activiteiten tour

Santa Cruz La Laguna 6-uur durende avontuurlijke activiteiten tour

Deze avontuurlijke tour van een halve dag vanuit Santa Cruz La Laguna omvat een kajak langs de ruige en afgelegen noordkust van het meer van Atitlan, gevolgd door een wandeling terug door de Maya-dorpen San Marcos, Tzununa en El Jaibalito. Op het ontmoetingspunt zorgt een gekwalificeerde kajakinstructeur voor droge zakken voor je rugzakken en uitrusting voor het 2e deel van de tour. Alle gidsen zijn ervaren kajakleraren en kunnen je basispeddeltechnieken laten zien. Je peddelt ongeveer 2 uur langs de oevers van Santa Cruz La Laguna, langs de Maya-nederzettingen El Jaibalito en Tzununa op weg naar San Marcos. Ontmoet Maya-mannen die vissen vanaf met de hand uitgehouwen boten die bekend staan als 'cayukas', net zoals ze dat al eeuwen doen. Kijk naar de ruige rotsen waar exotische planten en vogels leven. Je hebt zelfs de mogelijkheid om vanaf de kliftoppen in het kristalheldere water te springen. Trek de baai van San Marcos in om je klaar te maken voor het 2e deel van je avontuur. De noordoever van het meer van Atitlan heeft geen wegtoegang, dus u zult wandelpaden zijn die al eeuwenlang door de Maya's worden gebruikt. Zie dorpelingen onderweg hun maïs- en koffieoogst verzorgen. Dit gedeelte van het meer van Atitlan is nauwelijks aangeraakt door de buitenwereld, en vanaf uw bevoorrechte positie, enkele honderden meters boven het steeds veranderende water van Atitlan, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de omliggende vulkanen.

Veelgestelde vragen over San Marcos La Laguna

Activiteiten in San Marcos La Laguna

Rondleidingen in Guatemala

Wat te doen in Guatemala

Andere activiteiten in San Marcos La Laguna

Wil je alle activiteiten in San Marcos La Laguna bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over San Marcos La Laguna

Gemiddelde beoordeling

5
(1 beoordelingen)