Onze aanbevelingen voor San Martín de los Andes

Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

Bariloche: rondrit naar 7 Meren en San Martin de Los Andes

Ga op dagtocht over de beroemde Weg van de Zeven Meren vanuit San Carlos de Bariloche. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op het landschap. Bezoek het bergdorp Villa La Angostura, gekenmerkt door zijn gestileerde, houten Alpen-architectuur.  Een paar kilometer verderop begint de Weg van de Zeven Meren, die de prachtige meren Correntoso, Espejo, Escondido, Villarino, Falkner, Hermoso en Machonico passeert. Elk meer biedt een uniek landschap en is omringd door eeuwenoude loofbossen. Hier kun je je vergapen aan ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Eenmaal aangekomen in San Martin de Los Andes, gelegen aan de oever van het Lacarmeer, kun je de omgeving in je eigen tempo verkennen. Uiteindelijk wordt je weer teruggebracht naar je hotel in Bariloche.

San Martín de los Andes en de Zeven Meren

San Martín de los Andes en de Zeven Meren

De tour van een hele dag start om 8:00 uur vanaf je hotel in Bariloche.   Dan vertrek je in noordelijke richting door de stad Dina Huapi en de brug over de rivier de Limay, die aansluit op de legendarische Route 40. Langs de oevers van het meer van Nahuel Huapi, maak je de eerste stop in Villa la Angostura, een stad met een architectuur in alpine-stijl, ideaal voor een wandeling. Vervolgens wandel je verder over een prachtig pad, dat is omgeven door bergen en meren.   Zorg dat je onderweg voldoende pauzeert om optimaal van de wandeling en de prachtige omgeving te kunnen genieten. Op de Weg van de Zeven Meren bekijk je het Meer van Espejo, het Meer van Correntoso, het Meer van Villarino, Falkner, Escondido, Machónico, and het Meer van Lácar, voordat je uiteindelijk arriveert in San Martín. Hier heb je even de tijd om zelf de stad te verkennen en te lunchen aan het meer voordat de terugweg over hetzelfde pad van start gaat. Na je laatste stop in Villa la Angostura, kom je ongeveer om 18:30 uur in Bariloche aan.

Bariloche: San Martin de los Andes langs de Route van de 7 Meren

Bariloche: San Martin de los Andes langs de Route van de 7 Meren

Vertrek voor een dagtrip langs de beroemde route van de zeven meren vanuit San Carlos de Bariloche. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op het platteland. Bezoek het echte bergdorp Villa La Angostura, dat wordt gekenmerkt door zijn gestileerde architectuur van alpenhout. Een paar kilometer later begint de Weg van de Zeven Meren, langs de prachtige meren Correntoso, Espejo, Escondido, Villarino, Falkner, Hermoso en Machonico. Elk meer heeft een uniek landschap en wordt omringd door eeuwenoude, lommerrijke bossen, waar je je kunt vergapen aan ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid. Eenmaal in San Martin de Los Andes, gelegen aan de oever van het Lacar meer, kun je de omgeving op je eigen tempo verkennen en heb je tijd om te lunchen (niet bij de prijs inbegrepen).

San Martin de los Andes: Hua Hum sightseeingtour per bus

San Martin de los Andes: Hua Hum sightseeingtour per bus

Dit circuit grenst aan de hele noordelijke oever van het meer van Lácar. We verlaten San Martín de los Andes om een eerste uitkijkpunt naar de stad te maken, om al haar uitgestrektheid te zien. Omringd door het Patagonische Andeswoud, passeren we verschillende bergachtige landschappen zoals Cerro Colorado, Piedra de Trompul, samen met het meer van Lacar, en vervolgens passeren we het meer van Nonthué en de stranden van Yuco. We komen aan bij de grens met Chili, waar enkele kleine gebouwen uit het begin van de eeuw staan, die worden gebruikt door instellingen zoals de douane, gendarmerie, er is ook een huis-museum van een oude kolonistenfamilie, waarvan de belangrijkste inkomsten de houtexploitatie, tot de oprichting van nationale parken. Dit is de laagste pas van de hele bergketen, omdat de vegetatie verandert en weelderig en uitbundig wordt, met de Hua Hum-rivier waar in de zomer nautische activiteiten zoals raften worden uitgevoerd, en waarvan de stroom uitmondt in de Stille Oceaan. Nadat we deze rivier zijn overgestoken, komen we aan bij een rustplaats in het nationale park en ook een startpunt voor een mooie en rustige wandeling naar de Chachin-waterval, waar we de kans krijgen om te wandelen in deze kleurrijke vegetatie gevormd door varens, pijlkokers, nalcas, en eeuwenoude bomen.

Veelgestelde vragen over San Martín de los Andes

De topbezienswaardigheden in San Martín de los Andes

Activiteiten in San Martín de los Andes

Steden in Argentinië

Andere activiteiten in San Martín de los Andes

Wil je alle activiteiten in San Martín de los Andes bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over San Martín de los Andes

Gemiddelde beoordeling

4.6
(71 beoordelingen)

De reis is een klassieker en zeer interessant langs de 7 Merenroute (Ruta 40) met een langer verblijf ter vrije besteding in San Martin (de plaats is veel minder interessant dan de route). De gids Isis is uiterst vriendelijk en attent, spreekt goed Engels en heeft één of twee insidertips voor uw verblijf in Bariloche en omgeving. Het is ongeveer 10 uur onderweg met fotostops op de bekendste plekken en enkele verborgen juweeltjes. Ik zou het graag aanbevelen. Bedankt Isis!

De behandelde landschappen zijn goddelijk, tijdens deze excursie is het niet nodig om je voor te bereiden op een wandeling, aangezien het vervoer je op elk punt afzet dat je wilt bezoeken. De gids was geweldig omdat hij ons veel waardevolle informatie gaf over de regio en de te bezoeken plaatsen.

De gids Debby was erg prettig en heeft veel kennis. Ze houdt van Patagonië en laat het ons voelen. Ze vertaalde een groot deel van haar toespraak voor mijn Engelssprekende vriendin, ook al was het een rondreis in het Spaans. De landschappen zijn prachtig en deze excursie is de moeite waard.

Zeer goede ervaring! Absoluut een aanrader voor wie Bariloche en zijn omgeving wil leren kennen.

Geweldig! Goede gids met heel veel kennis. Luxe bus waarmee je rond gereden werd!