Kies data
San Miguel de Allende

Paardrijden

San Miguel de Allende Paardrijden: Onze meest aanbevolen

San Miguel de Allende: Tour met paardrijden Cantinas

1. San Miguel de Allende: Tour met paardrijden Cantinas

Begin met een intensieve rijles en verken San Miguel de Allende op de rug van een paard. Rijdend door het stedelijke landschap van deze 450 jaar oude koloniale stad stop je in drie cantinas voor een drankje. Je gaat eerst naar de wijk Colonia San Antonio, waar de rit langs de kleurrijke huizen en de prachtige kerk gaat. Eenmaal in de stad rijdt de groep dwars door Benito Juárez Park, voordat ze door een van de meest karakteristieke straten van de stad rijdt. Het eindigt bij de verlichte Parroquia-kerk, een kerk in gotische stijl op het centrale plein van El Jardin. Tijdens de rit bezoekt u drie van de meest historische en traditionele cantinas in de stad. Rijdend van de ene naar de andere krijg je de kans om grappige anekdotes te horen die de barmannen en de lokale bevolking moeten delen.

San Miguel de Allende: Ranch Adventure van een hele dag

2. San Miguel de Allende: Ranch Adventure van een hele dag

Ontmoet je gids in San Miguel de Allende en ga naar een kleine gemeenschap die op 30 minuten rijden met de auto ligt. Eenmaal aangekomen, bezoekt u de boerderijdieren, verzamelt u de eieren voor uw ontbijt en leert u hoe u handgemaakte tortilla's en Mexicaanse sauzen kunt bereiden voordat u geniet van een heerlijk zelfgemaakt ontbijt. Na het ontbijt rijdt je gids je naar de kloof waar het paardrijden begint. Verken het prachtige gebied met een rivier en de traditionele veeboerderijen. Geniet van het geweldige uitzicht om een aantal gedenkwaardige foto's te maken. Tijdens dit avontuur heb je ook de mogelijkheid om activiteiten te doen zoals wandelen, zwemmen of wat touwlessen volgen. Wees getuige van een heerlijke kampvuurmaaltijd bereid door de cowboys op pad en breid je kennis uit over dagelijkse boerderijactiviteiten. Dit is een geweldig gezinsgericht avontuur dat voor iedereen een heel bijzondere ervaring is.

San Miguel de Allende: nachtelijke paardrijtocht

3. San Miguel de Allende: nachtelijke paardrijtocht

Nadat je naar het ontmoetingspunt bent gegaan, neemt een gids je eerst mee naar een ranch waar je de boerderijdieren bezoekt en eieren zoekt voor het ontbijt. Na een traditioneel huisgemaakt ontbijt bereid door lokale vrouwen, neemt de gids je mee naar Boca de la Cañada, waar het paardrijavontuur begint. Je krijgt een korte introductie over het paardrijden, voordat je naar het diepste deel van de nabijgelegen Coyote Canyon rijdt, de rivier oversteekt en onderweg geniet van de flora en fauna van het gebied. Er zijn verschillende mogelijkheden om in de rivier te galopperen, te rusten en te zoeken naar kwarts. Je bereikt het hoogste deel van de canyon vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt. De cowboys zetten hier de tenten op, zodat je 's nachts de sterren kunt bewonderen. Er worden comfortabele tenten, slaapzakken en campingstoelen voorzien. In de namiddag heb je de gelegenheid om de 150 meter hoge kliffen van de kloof af te dalen. Deze paardrij-excursie geeft ons voldoende tijd om een middernachtrit te maken helemaal naar een naburig dorp, waar je wat essentiële dingen kunt inslaan, of een goede tequila kunt kopen om de verhalen rond het kampvuur te laten stromen. Voor de meer extreme ruiters bevat deze paardrij-excursie ook een gedeelte waar je 's nachts kunt galopperen of zelfs op volle snelheid kunt racen. De volgende dag, na het ontbijt, ga je verder met het ontdekken van de grote kloof en de natuurlijke landschappen voordat je terugkeert naar San Miguel. Als je niet klaar bent om terug te gaan naar de realiteit, kun je ervoor kiezen om een bezoek aan een lokale warmwaterbron toe te voegen.

San Miguel: romantisch paardrijden bij zonsondergang

4. San Miguel: romantisch paardrijden bij zonsondergang

Berijd een paard bij zonsondergang in het koloniale stadje San Miguel de Allende. Verken de plaatselijke heuvels en de meest karakteristieke straten van de stad. Rond uw ervaring af met een romantisch diner bij kaarslicht in een favoriet lokaal restaurant. Ontmoet elkaar op het kantoor van de lokale partner in het centrum van San Miguel, op slechts 10 minuten loopafstand van het centrale plein, "El Jardin" (The Garden). Van daaruit brengt een gids je met de auto naar de stallen, op 10 minuten rijden met de auto. Eenmaal daar, ontvang je een korte en intensieve introductie over het managen van een paard voordat je aan je 2 uur durende paardrijtocht begint. Het eerste deel speelt zich af in de omgeving van San Miguel. Nadat de zon is ondergegaan achter de bergen ver aan de horizon, ga je de heuvels af en de stad in. Als de avond valt, steekt u eerst de wijk 'Colonia San Antonio' over en bewondert u de kleurrijke huizen en de prachtige kerk. Eenmaal in het centrum, rijd je dwars door het Benito Juárez-park totdat je de verlichte, gotische Parroquia (kathedraal) bereikt op het centrale plein genaamd 'El Jardin' (de tuin).

  • Avonturen

Veelgestelde vragen over Paardrijden in San Miguel de Allende

Welke andere activiteiten dan Paardrijden zijn de moeite waard in San Miguel de Allende?

Andere onmisbare dingen om te doen in San Miguel de Allende:

Welke Paardrijden in San Miguel de Allende nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap San Miguel de Allende

Wil je alle activiteiten in San Miguel de Allende ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.