Kies data

San Miguel de Allende Wandeltours

San Miguel de Allende Wandeltours: Onze meest aanbevolen

San Miguel de Allende: taco's en tequila

1. San Miguel de Allende: taco's en tequila

Begin bij het La Cocina restaurant voor een taco en een cocktail. Onderweg naar de volgende plek bekijk je de prachtige bezienswaardigheden van San Miguel. Culturele bezienswaardigheden zijn de Jardin, de San Franciscokerk, het Plaza Civica, en de Oratoriokerk. Deze culinaire wandeling van 3 uur door de stad gaat langs 6 zorgvuldig geselecteerde plekken waar je de beste regionale smaken van San Miguel kunt proeven. Proef lokale lekkernijen bij authentieke eetgelegenheden met levendige eigenaren en personeel.  In familierestaurants en kraampjes proef je heerlijk eten onder het genot van verfrissende lokale drankjes. Daarbij krijg je van je enthousiaste gids inzicht in de geschiedenis en cultuur van de stad. Maak je klaar om de beste taco's in San Miguel en de heerlijkste cocktails te verorberen. Alle tussendoortjes  vormen samen een goed vullend diner, en al het eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Je eindigt op de hoek van Hidalgo en Insurgentes, slechts twee blokken van het hoofdplein verwijderd. Wandel naar het centrum om de avond voort te zetten, of neem een taxi terug naar huis - je gids helpt je er graag mee.

San Miguel: wandeltocht langs bezienswaardigheden en lunch

2. San Miguel: wandeltocht langs bezienswaardigheden en lunch

Verken de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen schatten van San Miguel tijdens een begeleide wandeling voor maximaal 12 personen. Kom meer te weten over de geschiedenis van een stad gesticht in 1542 en doe daarna weer nieuwe energie op met een Mexicaanse 3-gangenmaaltijd in een traditioneel, door een familie gerund restaurant. Begin je tour op de Plaza van San Francisco. Ontdek vanaf hier de verhalen en geschiedenis van veel verschillende bezienswaardigheden in San Miguel met een gecertificeerde lokale gids. Ontdek hoe de stad zich heeft ontwikkeld van een bescheiden begin tot een bestemming van wereldklasse. Terwijl je door de stad loopt, bezoek je een reeks bezienswaardigheden zoals markten, scholen en kerken. Kom meer te weten over lokale kooplieden die San Miguel leven inblazen en maak onderweg nieuwe vrienden. Om je tour af te sluiten, kun je genieten van fantastisch eten, waaronder een aperitief, hoofdgerecht, dessert en een drankje.

San Miguel: culinaire avondtour

3. San Miguel: culinaire avondtour

Geniet van een begeleide foodtour van 3 uur door het centrum van San Miguel. Leer meer over de culturen die Mexico als een land zijn gaan definiëren - Azteken, Maya's, Tolteken, Moors, Spaans en zelfs Frans - door middel van een reeks van 5 proeverijen bij zorgvuldig geselecteerde restaurants en verkopers. Ontdek waarom UNESCO in 2010 de Mexicaanse keuken heeft toegevoegd aan de lijst van 'immaterieel cultureel erfgoed' ter wereld. Geniet van hoe de aroma's, texturen en kleuren een onvergetelijke ervaring creëren die je niet snel zult vergeten. Dit foodie-avontuur toont de hoogtepunten en verborgen juweeltjes van de stad. Leer meer over de echte lokale kooplieden die de stad tot leven blazen met hun krachtige persoonlijke geschiedenis. Ervaar de geschiedenis en schoonheid van San Miguel die zich ontvouwt door de verbluffende architectuur, het indrukwekkende natuurlijke terrein en de fascinerende lokale bevolking. Loop gewapend met nieuwe kennis en tal van aanbevelingen weg, zodat je San Miguel zelf verder kunt verkennen.

San Miguel de Allende: chocoladeproeverij en wandeltocht

4. San Miguel de Allende: chocoladeproeverij en wandeltocht

Bevredig je zoetekauw met een begeleide chocoladeproeverij in San Miguel. Leer meer over de geschiedenis van chocolade in Mexico, het bescheiden begin en de verrassende manieren om chocolade in de Mexicaanse keuken te gebruiken. Proef 5 verschillende chocolaatjes die zorgvuldig zijn gekozen om de beste regionale smaken die San Miguel te bieden heeft te benadrukken. Wandel tussen de locaties door de prachtige koloniale bezienswaardigheden in de stad en bewonder de verbazingwekkende bezienswaardigheden. Geniet van het gezelschap van mede-chocoladeliefhebbers en ontmoet lokale handelaars voor een heerlijke proeverij van chocoladetraktaties. Je gids vertelt je ook verhalen over hoe Europa de Mexicaanse chocoladecultuur heeft gevormd.

San Miguel: Downtown Food Tour

5. San Miguel: Downtown Food Tour

Je tour begint wanneer je je gids ontmoet in Andanza Restaurant op Hospicio #35. Deze begeleide eet- en stadswandeling biedt 5 eetplekken die zorgvuldig zijn uitgekozen om de beste regionale smaken die San Miguel te bieden heeft te benadrukken. U kunt genieten van regionale lekkernijen in eetgelegenheden buiten de gebaande paden, compleet met hun kleurrijke eigenaren en personeel. U zult genieten van een proeverij van verrukkelijke gerechten in familiebeheerde restaurants en kraampjes en genieten van verfrissende lokale drankjes. U kunt zich verheugen op de beste enchiladas van San Miguel, vers fruitwater, authentieke taco's en twee desserts. Het komt neer op genoeg voor een bevredigende lunch en al het eten is bij de tourprijs inbegrepen. Aan het einde van de tour beland je op slechts een blok verwijderd van de Jardin (hoofdplein). Je kunt er dan voor kiezen om naar het centrum te lopen om je middag voort te zetten, of je gidsen kunnen je helpen een taxi naar huis te vinden.

San Miguel de Allende: begeleide privéwandeling

6. San Miguel de Allende: begeleide privéwandeling

Deze privéwandeling door San Miguel laat je met ongeëvenaarde persoonlijke aandacht kennismaken met de charmes van de stad. Praat met je gids over het dagelijks leven in de stad en stel onbeperkte vragen terwijl je naar topattracties gaat, zoals het centrale plein, belangrijke kerken en historische monumenten. Bewonder en bewonder de wereldberoemde Parroquia de San Miguel Arcángel vanaf het stadsplein. Deze Unesco-stad zorgt ervoor dat je hier voor altijd wilt blijven. Dwaal door de straten en verdwaal in de geschiedenis, waarbij elke straat adembenemend is.

Overzicht activiteiten in San Miguel de Allende

Wil je alle activiteiten in San Miguel de Allende ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.