Datums kiezen

Ontdek het beste van
San Pedro La Laguna

Onze aanbevelingen voor San Pedro La Laguna

Van Antigua: 3 Maya-dorpen op Lake Atitlan Day Tour

1. Van Antigua: 3 Maya-dorpen op Lake Atitlan Day Tour

Dit is een echte onderdompeling in de Maya-cultuur en je zult de levensstijl van de Maya-bevolking zien. Zie hoe oude technologie wordt gebruikt voor de textielproductie terwijl je drie Maya-dorpen rond het meer van Atitlan bezoekt. Het vertrek is vanuit Antigua, met een rit van 2,5 uur naar Panajachel (Lake Atitlán). Bezoek vervolgens San Juan la Laguna, San Pedro en Santiago Atitlan en keer aan het einde terug naar Panajachel. Dit is een rondvaart rond het meer van Atitlan, en er is een stop van een uur in elke stad. Bewonder het kleurrijke stadje San Juan. Bezoek de attracties in de hoofdstraten, zoals galerieën en vrouwenhokken, en wees getuige van een demonstratie van chocolade- en koffieproductie. Verken vervolgens San Pedro. Een klein stadje bevolkt door Maya Tzutujil. Ontdek de interessante bezienswaardigheden en leer er meer over de lokale cultuur. Maak ten slotte een stop in Santiago Atitlán, waar u een bezoek kunt brengen aan een godheid die wordt vereerd door de lokale bevolking en bezoekers. De marktdag is erg kleurrijk en u kunt een bezoek brengen aan de parochiekerk Santiago Apóstol, gebouwd in de koloniale tijd in renaissancestijl.

Zonsopgang en wandelen naar de Indian Nose Mountain

2. Zonsopgang en wandelen naar de Indian Nose Mountain

Klim naar de top waar de bergen het water ontmoeten. De Indian Nose is de berg aan de noordwestelijke oever van het meer van Atitlan. Deze 2550 meter hoge berg, ook wel Rupalaj K'istalin genoemd, is een van de meest lonende beklimmingen van het meer van Atitlan. Naast het bekijken van de zonsopgang boven een keten van vulkanen en vervolgens op de ongerepte wateren, biedt deze klim een geweldig uitzicht over de dorpen San Juan en San Pedro la Laguana. De klim duurt ongeveer 30 minuten en begint in een van deze dorpen. Je gids zal je ontmoeten bij je accommodatie in San Pedro la Laguana, waar je vervolgens een shuttlebus naar het begin van het wandelpad zult nemen. Het is veel leuker en gemakkelijker om de wandeling te beginnen in het dorp Santa Clara la Laguna, wat betekent dat de ophaaltijd van je hotel 3:45 uur is om de zonsopgang te kunnen maken.

Privéshuttle van San Pedro La Laguna naar Guatemala-stad

3. Privéshuttle van San Pedro La Laguna naar Guatemala-stad

Boek een privé shuttle in één richting tussen San Pedro la Laguna en je accommodatie of vliegveld in Guatemala Stad. Uw chauffeur wacht op u met een privévervoerdienst en vervoert u van deur tot deur. Deze gemakkelijke en efficiënte transfer haalt u op bij uw locatie en brengt u rechtstreeks naar uw accommodatie of luchthaven. De reis duurt ongeveer vier tot vijf uur, afhankelijk van het verkeer. Vermijd reizen in gedeelde shuttles, maak van uw reis een goede ervaring en wees comfortabel. Deze transferservice is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Vanuit Ciudad de Guatemala naar Lago de Atitlán in één dag

4. Vanuit Ciudad de Guatemala naar Lago de Atitlán in één dag

Vanuit Guatemala viajaremos naar het mooiste meer van América, Disfruta el Lago de Atitlán, 3 prachtige steden in 1 dag: San Juan La Laguna, San Pedro y San Marcos La laguna. Maak kennis met de Maya-cultuur, bezoek San La Laguna via de Paseo de las Artes, bezoek en bewonder de Mirador Kaqasiiwaan; geniet van de sfeer en het leven in San Pedro La Laguna, geniet van een uniek Guatemaltco-plateau en ga zoutpannen vanaf de Trampolín in San Marcos La Laguna; het mooiste van het Lago de Atitlán in één enkele Viaje.

Vanuit Panajachel: Meer van Atitlan Tour & Mayahuisverblijf

5. Vanuit Panajachel: Meer van Atitlan Tour & Mayahuisverblijf

01 - Geniet van een dag vol avontuurlijke activiteiten op en rond het meer van Atitlan in de schaduw van de vulkanen Atitlan, Toliman en San Pedro. Een lokale gids zal je ontmoeten in het hotel in Panajachel. om 09:00 uur Vanaf hier, landschap Gedeelde boot naar San Juan La Laguna, stop voor leuke lokale Maya's Mensen met handwerktalenten, daarna San Pedro La Laguna en Santiago Atitlan, je zult eerst de authentieke cultuur van de Maya-beschaving ervaren hand, 02 - Na een boottocht ontmoet een lokale chauffeur je om 17:00 uur voor het hostel in Panajachel om 10 minuten te rijden Met de auto naar San Jorge La Laguna als origineel Maya-dorp om de authentieke culturen te ontdekken, geweldige kans om interactie met de Maya-familie te ervaren . proef het heerlijke eten van de moeder, slaap in mooie kamers in de familie.

Andere activiteiten in San Pedro La Laguna

Wil je alle activiteiten in San Pedro La Laguna bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.