1. Spanje
 2. Baskenland
 3. San Sebastián
 4. Playa de la Concha

San Sebastián: e-fietstour van 2,5 uur door het Baskenland

Product ID: 51082
Bekijk gallery
Zie San Sebastián van z'n beste kant op een fietstocht van 2½ uur met gids. Volg de fietspaden en ontdek stranden, moderne kunst, paleizen langs rivieren en zoveel meer. Voel de wind van de woeste Atlantische Oceaan en bewonder de surfers op Zurriola.
Over deze activiteit
Annuleer tot 2 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Begintijden 10:30, 15:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Krijg een inkijkje in San Sebastián vanaf de fiets
 • Volg een deel van het 30 kilometer lange fietspadnetwerk
 • Verken een van de oudste en authentiekste stukjes van San Sebastián
 • Fiets naar de lievelingsstranden van de locals en bekijk de hippe surfscene
 • Spijker je helemaal bij over de geschiedenis en cultuur van San Sebastián en Baskenland
Volledige beschrijving
Verken San Sebastián , ook wel bekend als Donostia, op de fiets met een lokale Engelssprekende gids. Begin bij het stadhuis, het Ayuntamiento, een van markantste gebouwen van de stad. Maak kennis met de locals, bekijk de antieke draaimolen, en steek wat eigenaardige weetjes op, bijvoorbeeld waarom er overal zoveel kleine boompjes staan en wat San Sebastián en Japan met elkaar te maken hebben.

Volg de bidegorri (het fietspad) langs het baaivormige Playa de La Concha onderweg naar het paleis van koningin Maria Christina. Je komt aan bij Onderreta, een van de meest lokale stranden van de stad. Rijd door naar het uiteinde van de baai om te zien hoe de het stadsgewoel overgaat in natuur. Ontdek wat Baskische moderne kunst en beweeg op je gemak door een van de oudste stadswijken totdat je bij een 'geheime doorgang' komt die twee delen van de stad met elkaar verbindt.

Fiets door diverse buurten die de vele gezichten van San Sebastián vertegenwoordigen: van de arbeiderswijken tot de artistocratische belle époque van weleer. Volg de rivier Urumea tot je terugkomt in het centrum, terwijl je langs villa's en de paleizen van de bourgeoisie komt. Bezichtig een van de voornaamste gebouwen van San Sebastián, de Kursaal, en leer over zijn duistere geschiedenis.

Voel daarna hoe de wind van de Atlantische Oceaan je gezicht streelt. Bewonder de surfers die de golven trotseren bij het strand van Zurriola in de mooie wijk Gros. Ga naar de haven om te onderzoeken hoe het verleden en heden in elkaar grijpen. Dit is tegelijk de ingang tot een gastronomische hemel van pintxos-barretjes!

Fiets terug over het slagveld van Monte Urgull en langs de oude stadsmuren. Eindig je fietsavontuur door San Sebastián op de hedendaagse boulevard die tussen de oude stad en het nieuwe gedeelte door loopt.
Inbegrepen
 • Lokale, Engelssprekende gids
 • Verhuur van fietsen en helmen
 • Verhuur van regenponcho
Niet inbegrepen
 • Fooi en persoonlijke uitgaven

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Reyes Catolicos Kalea, 14, 20006 Donostia, Gipuzkoa, Spanje.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Comfortabele schoenen
 • Makkelijke kleren
Goed om te weten
• Draag comfortabele schoenen en kleding
• Kinderen tussen de 6 en 11 jaar zijn toegestaan op de tour tegen het bovengenoemde tarief Selecteer in dat geval 'kind' bij het boeken.
• Kinderen onder de 6 mogen gratis mee op deze rondrit, maar moeten wel achterop bij een ouder/verzorger, of in een fietskar.
• Kinderzitjes en fietskarren zijn beschikbaar tegen een toeslag (fietskarren zijn geschikt voor kinderen tot en met 7 jaar; de achterzitjes voor kinderen tussen ongeveer 9 maanden en 4 jaar)
• Gelieve bij het reserveren door te geven dat je een kind van onder de 14 meeneemt

Vanaf € 43 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,9 / 5
gebaseerd op 23 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,8/5
organisatie
4,6/5
prijs / kwaliteit
4,8/5
veiligheid
4,5/5

Georganiseerd door

Urban Adventures

Product ID: 51082