Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Milaan: San Siro-stadion en museumtour

Rondleiding

Milaan: San Siro-stadion en museumtour

Activiteitenaanbieder: Timonfaya Travel Lanzarote

Vanaf € 30,50 per persoon

Betreed de delen van het stadion die normaal gesproken gereserveerd zijn voor spelers, passeer de plaatsen die voetbalgeschiedenis hebben geschreven en ervaar het stadion vanuit het perspectief van je helden tijdens deze rondleiding door het stadion en het museum.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Italiaans, Engels

Je belevenis

Highlights
 • Bezoek het iconische San Siro-stadion, de thuisbasis van Internazionale en AC Milan
 • Bezoek de zijlijnen en tribunes, de kleedkamers en mixed zone
 • Loop als een speler door de tunnel het veld op
 • Luister naar fascinerende feiten en geschiedenis van uw professionele gids
Volledige beschrijving

Voel je een speler en neem een kijkje achter de schermen in een van 's werelds beroemdste stadions. Bezoek de zijlijn en de tribunes waar in het weekend duizenden supporters samenkomen. Betreed de kleedkamers en de gemengde zone.

Loop door de tunnel van kampioenen en begeef je naar het veld van La Scala del Calcio. Trakteer uzelf op een spannende reis binnen de legende van San Siro en bevredig uw nieuwsgierigheid met onze gidsen. Het San Siro Museum, opgesteld in een speciale ruimte, is de eerste etappe van de Stadium Tour: de zaal toont een selectie van truien gedragen door enkele van de leidende spelers van de Milanese teams, en nog veel meer. Naarmate de tour vordert, kun je 'achter de schermen' van het stadion ontdekken terwijl je in de voetsporen treedt van de kampioenen.

Ga de kleedkamers van Ac Milan en Inter binnen, steek de mixzone over, loop door de spelerstunnel en bereid je voor op het betoverende uitzicht op het San Siro-veld, de grootste sensatie voor elke voetbalfan. Ervaar het stadion vanuit het perspectief van je helden, in groepen onder leiding van onze gidsen: geniet van anekdotes, curiositeiten en unieke uitzichten voor je schoten op het veld, de zijlijn en de banken.

De rondleiding door de Geschiedenis van het voetbal gaat verder op de tribunes, met een aangenaam moment van ontspanning en ontspanning op de tribune: geniet van het uitzicht op de kom en de boeiende beschrijving van het stadion vanuit historisch oogpunt . Aan het einde van de stadiontour gaan de emoties verder met het bezoek van "Italia 110 & Lode", een tentoonstelling die volledig is gewijd aan het Italiaanse nationale voetbalteam. Bekijk originele memorabilia, waaronder het eerste shirt dat in 1910 tegen Frankrijk werd gebruikt, de wimpel van de WK-finale van 1938 tussen Italië en Hongarije, de WK-finale-tenues van Italië en Joegoslavië in 1968, topjes uit Italië in 1970, en ook trofeeën en shirts van Italië's Wereldbeker en Europees Kampioenschap.

Inbegrepen
 • Rondleiding door het stadion en museum
 • Tour begint elke 20 minuten, dus wees geduldig zodra u incheckt en wacht tot de tour begint

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ontmoet elkaar bij Gate 8 op de Piazzale Angelo Moratti.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,3 /5

  gebaseerd op 74 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4/5
  • prijs / kwaliteit
   3,9/5
  • dienstverlening
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De stadiontour is echt interessant. De gids spreekt Italiaans en Engels. Het bezoek verloopt erg vlot! U arriveert op het door u gewenste tijdstip bij deur 8 u presenteert uw QR-code en de dame aan de receptie geeft u de papieren tickets. Terwijl je op iedereen wacht kun je het museum bezoeken, dan begint het bezoek.

  6 maart 2023

  prachtige rondleiding door het stadion, museum en kleedkamers van Inter en Milaan, gistermiddag gedaan, we werden begroet door een gids die ons de hele tour liet doen die ons uitlegde en vertelde, heel leuk en opwindend, om de geschiedenis van het stadion te zien , de teams en het nationale team, ga de kleedkamer in, ga het veld op zoals de spelers! een echte aanrader om te doen als je in Milaan bent en fan bent!

  Verder lezen

  24 februari 2023

  Dus ik heb bijvoorbeeld een tour geboekt voor 11.00 uur, maar ik kreeg de tour pas om 11.30 uur omdat ze verwachten dat je om 11.00 uur arriveert en het ticket verandert van digitaal naar papier. Het was beter geweest als ze het meteen hadden opgeschreven, zodat je niet onnodig 45 minuten blijft staan

  25 juli 2021

  Product ID: 396800