Datums kiezen

San Telmo Museoa

San Telmo Museoa: tours en activiteiten die je niet wilt missen

San Sebastian: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

1. San Sebastian: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

Leer San Sebastian in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Gebruik na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van San Sebastian te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen op de specifieke locatie kan zijn. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming op de tour te onthullen. Geniet terwijl je door de stad loopt van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. Begin je tour vanaf de veel gefotografeerde brug van Maria Cristina. Bezoek de San Sebastian-kathedraal om zijn absolute architectonische dominantie over de stad te bewonderen. Bezoek Plaza Cervantes en geniet van het standbeeld van Don Quichot. Maak een foto in het groene stadspark met zijn vijvers en weelderige begroeiing. Ga naar het Gipuzkoa-plein en laat je inspireren door de unieke architectuur van het stadhuis. Bezoek de kerk van Saint Bizente Eliza, de oudste kerk in de stad. Ga langs het San Telmo Museum en geniet van de sfeer op Trinity Square. Laat u betoveren door de basiliek Santa María del Coro. Voel de zeebries terwijl je het San Sebastián Aquarium aan zee bekijkt.

San Sebastian: ontsnappingsspel en rondleiding

2. San Sebastian: ontsnappingsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in X. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour vanaf de veel gefotografeerde brug van Maria Cristina. Bezoek de San Sebastian-kathedraal om zijn absolute architectonische dominantie over de stad te bewonderen. Bezoek Plaza Cervantes en geniet van het standbeeld van Don Quichot. Maak een foto in het groene stadspark met zijn vijvers en weelderige begroeiing. Ga naar het Gipuzkoa-plein en laat je inspireren door de unieke architectuur van het stadhuis. Bezoek de kerk van Saint Bizente Eliza, de oudste kerk in de stad. Ga langs het San Telmo Museum en geniet van de sfeer op Trinity Square. Laat u betoveren door de basiliek Santa María del Coro. Voel de zeebries terwijl je het San Sebastián Aquarium aan zee bekijkt.

Vanuit Bilbao: Baskenland 3 steden 6-daagse busreis

3. Vanuit Bilbao: Baskenland 3 steden 6-daagse busreis

Bezoek de hoogtepunten van Baskenland tijdens een tour langs de belangrijkste steden en unieke plaatsen. Verblijf in Bilbao, San Sebastian en Vitoria en maak dagelijks excursies onder leiding van een gids waarbij je de mooiste plekjes van de bestemming ontdekt. Dag 1: Bilbao Aankomst in Bilbao en privétransfer naar het hotel. Vrije tijd in Bilbao. Dag 2: Bilbao - San Sebastian Vertrek uit Bilbao en rijd door de bergen naar San Sebastian. Bekijk de oude torenhuizen van Azkoitia en bezoek het heiligdom bij het Heiligdom van Loyola voordat je op weg gaat naar de kustplaats Zumaia. Geniet van een prachtig uitzicht over de Golf van Biskaje en stop in het middeleeuwse vissersdorpje Getaria. Ga verder naar San Sebastian via de badplaats Zarautz. Maak een panoramische bustour door San Sebastian en bekijk de hoogtepunten zoals het Kursaal Paleis bij aankomst. Geniet van wat vrije tijd voor de lunch voordat je een wandeling maakt door de oude binnenstad, en wandel langs typische pintxo bars en de 18e-eeuwse Basiliek van Santa Maria de Coro. Krijg tips over wat je kunt doen met de rest van de avond en de volgende dag ter vrije besteding. Dag 3: San Sebastian Geniet van een vrije dag om San Sebastian in je eigen tempo te verkennen. Dag 4: San Sebastian - Rioja - Vitoria Neem de snelweg richting Vitoria en rijd langs de oude stad Tolosa. Kom aan in het dorp Ordizia en maak een wandeling voordat je naar Oñati en het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Arantzazu gaat. Bezoek de voormalige zoutmijnstad Salinas de Leniz en rijd vervolgens het wijnproducerende gebied Rioja Alavesa binnen. Bewonder typische dorpjes zoals Labastida en Laguardia, waar je wat vrije tijd krijgt om de stad te verkennen en zelfstandig van een lunch te genieten. Rijd verder naar Vitoria voor een panoramische rondleiding door de hoofdstad van Baskenland. Bewonder monumenten zoals de kathedraal van Santa Maria en Casco Viejo en krijg gratis toegang tot het Artium Museum voor Hedendaagse Kunst. Dag 5: Vitoria - Bilbao Reis door het landelijke landschap van Alava op weg naar Salinas de Añana, waar je meer te weten komt over de historische zoutwinning. Ga verder naar het dorp Orduña, omringd door de bergen van de Sierra Salvada, en maak een wandeling door de stad onder leiding van een gids. Ga terug naar de natuur in Ayala en ontdek uitgestrekte eikenbossen. Stop voor de lunch in Balmaseda en ga dan naar de kustplaats Santurtzi, bekend om zijn zeevarende tradities. Ga verder naar Portugalete om de brug over te steken naar Getxo, waar je een wandeling langs de kust kunt maken en een prachtig uitzicht op de Golf van Biskaje hebt. Ga verder naar Bilbao en maak bij aankomst een panoramische rondleiding. Dag 6: Bilbao Verken Bilbao in je eigen tempo met een vrije dag. Krijg nuttige informatie van je gids om je te helpen je dag te plannen. Geniet van wat vrije tijd in de stad voordat je naar de luchthaven wordt gebracht.

Sampling San Sebastián: een zelfgeleide audiotour

4. Sampling San Sebastián: een zelfgeleide audiotour

De levensvreugde van de Baskische regio is al honderden jaren een blijvende bron van afgunst onder Europeanen. Ontdek waarom tijdens deze San Sebastián-wandeltocht, waar we de oorsprong van de stad volgen als een toevluchtsoord voor zeelieden, walvissen en cider, tot haar heerschappij als koninklijk strandresort en de gastronomische hoofdstad van het continent. We trappen deze viering van San Sebastián af nabij het beroemde strand van Zurriola Playa, naast het Kursaal Auditorium. Vanaf daar slingeren we ons een weg door de oude stad om onze tour af te ronden in het hart van de geplaveide oude stad op Konstituzio Plaza (grondwetplein). Met veel stops bij lokale bezienswaardigheden, waaronder de Basilica de Santa Maria del Coro, het Victoria Eugenia Antzokia (een theater) en het stadhuis van San Sebastián, krijgt u een historisch, politiek en cultureel perspectief op deze stad. Deze tour bestaat echter niet alleen uit feiten. Onderweg zal ik een handvol aanbevelingen doen voor wat must-eat pintxos, oftewel Baskische tapas, in de stad die beroemd is om zijn overvloed aan lekker eten, goede tijden en het goede leven! Onderweg krijg je de kans om: • Wandel door pleinen, parken en tuinen vanaf de binnenplaats van Hotel Maria Cristina naar Gipuzkoa Plaza en Alderdi Eder parkea (letterlijk "mooie plek" park) dat grenst aan de Bahia La Concha (La Concha Bay) • Bezoek het San Telmo Museum, de belangrijkste autoriteit op het gebied van Baskisch • Bewonder Miramar Palace en ontdek hoe de constructie het verhaal van San Sebastián voor altijd veranderde door royalty's naar de stad te brengen • Ontdek de ketterij die La Cuchara de San Telmo was, de eerste pintxobar die alleen warme pintxos serveerde • Geniet van de oude haven aan de rand van de stad waar de Cantabrische Zee onze rotsachtige kustlijn verplettert • Bekijk het eigenzinnige bootvormige El Nautico-gebouw en kom meer te weten over de bedrijven binnenin • Treed in de voetsporen van Anthony Bourdain in het labyrint van taverna's van de oude stad • Ontdek waarom de identiteit en manier van leven van deze regio zo streng wordt bewaakt Aan het einde van deze twee uur durende tour door San Sebastián heb je meer waardering voor de stad, het heerlijke culturele erfgoed en de unieke Baskische identiteit.

Van Bilbao: dagtocht naar San Sebastián met rondleiding

5. Van Bilbao: dagtocht naar San Sebastián met rondleiding

Ontdek de stad San Sebastián tijdens deze dagexcursie vanuit Bilbao. Rijd in een comfortabele auto, busje of bus die past bij de grootte van uw privégroep. Ontdek tijdens een rondleiding waarom dit gebied het Europese eersteklas toerisme aantrok tijdens de Belle Epoque-periode. Geniet ervan dat je wordt opgehaald vanuit het comfort van je accommodatie in de stad Bilbao. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit door het landschap op weg naar San Sebastian in Baskenland. Ontmoet je gids en begin je rondleiding door de stad. Maak foto's van de vloeiende bocht van de baai van La Concha en van het eiland Santa Clara. Zie het Ondarreta-strand dat naast het sculpturale ensemble Peine del Viento ligt. Bekijk de modernistische architectonische ontwikkeling. Ga naar het stadscentrum om de neogotische architectuur van de Kathedraal van de Goede Herder te zien en waardeer het eclecticisme van Gemeentehuis. Reis door de oude stad om de barokke rooms-katholieke parochie van Santa Maria en het San Telmo Museum te zien. Krijg de kans om lokale smaken te proeven met toegang tot de bars in de oude stad waar je wat pintxos (kleine gerechten) kunt kopen voordat je terugkeert naar je accommodatie in Bilbao.

San Sebastián: een hapje in deze Baskische stad

6. San Sebastián: een hapje in deze Baskische stad

De levensvreugde in de Baskische regio is al honderden jaren een blijvende bron van afgunst onder de Europeanen. Ontdek waarom tijdens deze wandeltocht door San Sebastián, waar we de oorsprong van de stad als toevluchtsoord voor zeelieden, walvissen en cider volgen, tot haar heerschappij als koninklijke badplaats en de gastronomische hoofdstad van het continent. We trappen deze viering van San Sebastián af nabij het beroemde strand van Zurriola Playa, naast het Kursaal Auditorium. Van daaruit banen we ons een weg door de oude stad om onze tour af te ronden in het hart van de geplaveide oude binnenstad op Konstituzio Plaza (Constitutieplein). Met veel stops bij lokale bezienswaardigheden, waaronder de Basilica de Santa Maria del Coro, de Victoria Eugenia Antzokia (een theater) en het stadhuis van San Sebastián, krijgt u een historisch, politiek en cultureel perspectief op deze stad. Deze tour bestaat echter niet alleen uit feiten. Onderweg zal ik een handvol aanbevelingen doen voor een aantal must-eat pintxos, oftewel Baskische tapas, in de stad die beroemd is om zijn overvloed aan lekker eten, goede tijden en het goede leven! Onderweg krijgt u de kans om: • Wandel door pleinen, parken en tuinen vanaf de binnenplaats van Hotel Maria Cristina naar Gipuzkoa Plaza en Alderdi Eder parkea (letterlijk: “prachtige plek” park) dat grenst aan de Bahia La Concha (La Concha-baai) • Bezoek het San Telmo Museum, de belangrijkste autoriteit op het gebied van Baskenland • Bewonder het Miramar-paleis en leer hoe de constructie ervan het verhaal van San Sebastián voor altijd veranderde door royalty's naar de stad te brengen • Ontdek de ketterij die La Cuchara de San Telmo was, de eerste pintxobar die alleen warme pintxos serveerde • Bezoek de oude haven aan de rand van de stad, waar de Cantabrische Zee onze rotsachtige kustlijn beukt • Bekijk het eigenzinnige bootvormige El Nautico-gebouw en leer meer over de bedrijven binnenin • Treed in de voetsporen van Anthony Bourdain in het labyrint van taverna's van de oude stad • Ontdek waarom de identiteit en manier van leven van deze regio zo fel bewaakt worden Aan het einde van deze twee uur durende tour door San Sebastián zul je een grotere waardering hebben voor de stad, haar heerlijke culturele erfgoed en unieke Baskische identiteit.

Andere activiteiten in San Telmo Museoa

Wil je alle activiteiten in San Telmo Museoa bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.