San Telmo Museoa
In kleine groep

In kleine groep
2 activiteiten gevonden

Topactiviteiten in San Sebastián

194 activiteiten gevonden
Sorteren op:
San Sebastián

San Sebastián

San Telmo Museoa In kleine groep: onze aanbevelingen

San Sebastian: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

San Sebastian: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en rondleiding

Leer San Sebastian in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Gebruik na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van San Sebastian te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen op de specifieke locatie kan zijn. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming op de tour te onthullen. Geniet terwijl je door de stad loopt van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag. Begin je tour vanaf de veel gefotografeerde brug van Maria Cristina. Bezoek de San Sebastian-kathedraal om zijn absolute architectonische dominantie over de stad te bewonderen. Bezoek Plaza Cervantes en geniet van het standbeeld van Don Quichot. Maak een foto in het groene stadspark met zijn vijvers en weelderige begroeiing. Ga naar het Gipuzkoa-plein en laat je inspireren door de unieke architectuur van het stadhuis. Bezoek de kerk van Saint Bizente Eliza, de oudste kerk in de stad. Ga langs het San Telmo Museum en geniet van de sfeer op Trinity Square. Laat u betoveren door de basiliek Santa María del Coro. Voel de zeebries terwijl je het San Sebastián Aquarium aan zee bekijkt.

San Sebastian: ontsnappingsspel en rondleiding

San Sebastian: ontsnappingsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in X. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour vanaf de veel gefotografeerde brug van Maria Cristina. Bezoek de San Sebastian-kathedraal om zijn absolute architectonische dominantie over de stad te bewonderen. Bezoek Plaza Cervantes en geniet van het standbeeld van Don Quichot. Maak een foto in het groene stadspark met zijn vijvers en weelderige begroeiing. Ga naar het Gipuzkoa-plein en laat je inspireren door de unieke architectuur van het stadhuis. Bezoek de kerk van Saint Bizente Eliza, de oudste kerk in de stad. Ga langs het San Telmo Museum en geniet van de sfeer op Trinity Square. Laat u betoveren door de basiliek Santa María del Coro. Voel de zeebries terwijl je het San Sebastián Aquarium aan zee bekijkt.

San Sebastián: Ontdek de stad - audiogids voor wandelingen

San Sebastián: Ontdek de stad - audiogids voor wandelingen

Welkom in het hart van elegantie en charme in San Sebastián of Donostia voor de Baskische inwoners. De geest van de stad openbaart zich en leidt je door de tijd naar het Frankrijk van de 19e eeuw of de pracht en praal van de Belle Époque. En laten we vooral de gastronomische hoogstandjes niet vergeten! Geniet van Pintxo Pote - een Baskische versie van happy hour, of probeer de traditionele appelcider. Wat het verkennen van San Sebastián zo leuk maakt, is de beloopbaarheid van de stad, waardoor je avontuur zich naadloos ontvouwt. Dus beste ontdekkingsreiziger, ontdek de stad met deze audiogids en in je eigen tempo. Begin bij de kathedraal van de Goede Herder, waar je de geschiedenis van de stad te horen krijgt en informatie over de stadsrondleiding in het algemeen. Als je ergens anders begint, luister dan naar de inhoud van deze halte om goed geïntroduceerd te worden. Je krijgt toegang tot de inhoud direct nadat je de tour hebt gekocht, zodat je gemakkelijk kunt plannen waar je heen gaat. Onthoud dat je zelf bepaalt in welke volgorde je de verhalen van San Sebastián wilt ontsluiten. Veel plezier met ontdekken!

Sampling San Sebastián: een zelfgeleide audiotour

Sampling San Sebastián: een zelfgeleide audiotour

De levensvreugde van de Baskische regio is al honderden jaren een blijvende bron van afgunst onder Europeanen. Ontdek waarom tijdens deze San Sebastián-wandeltocht, waar we de oorsprong van de stad volgen als een toevluchtsoord voor zeelieden, walvissen en cider, tot haar heerschappij als koninklijk strandresort en de gastronomische hoofdstad van het continent. We trappen deze viering van San Sebastián af nabij het beroemde strand van Zurriola Playa, naast het Kursaal Auditorium. Vanaf daar slingeren we ons een weg door de oude stad om onze tour af te ronden in het hart van de geplaveide oude stad op Konstituzio Plaza (grondwetplein). Met veel stops bij lokale bezienswaardigheden, waaronder de Basilica de Santa Maria del Coro, het Victoria Eugenia Antzokia (een theater) en het stadhuis van San Sebastián, krijgt u een historisch, politiek en cultureel perspectief op deze stad. Deze tour bestaat echter niet alleen uit feiten. Onderweg zal ik een handvol aanbevelingen doen voor wat must-eat pintxos, oftewel Baskische tapas, in de stad die beroemd is om zijn overvloed aan lekker eten, goede tijden en het goede leven! Onderweg krijg je de kans om: • Wandel door pleinen, parken en tuinen vanaf de binnenplaats van Hotel Maria Cristina naar Gipuzkoa Plaza en Alderdi Eder parkea (letterlijk "mooie plek" park) dat grenst aan de Bahia La Concha (La Concha Bay) • Bezoek het San Telmo Museum, de belangrijkste autoriteit op het gebied van Baskisch • Bewonder Miramar Palace en ontdek hoe de constructie het verhaal van San Sebastián voor altijd veranderde door royalty's naar de stad te brengen • Ontdek de ketterij die La Cuchara de San Telmo was, de eerste pintxobar die alleen warme pintxos serveerde • Geniet van de oude haven aan de rand van de stad waar de Cantabrische Zee onze rotsachtige kustlijn verplettert • Bekijk het eigenzinnige bootvormige El Nautico-gebouw en kom meer te weten over de bedrijven binnenin • Treed in de voetsporen van Anthony Bourdain in het labyrint van taverna's van de oude stad • Ontdek waarom de identiteit en manier van leven van deze regio zo streng wordt bewaakt Aan het einde van deze twee uur durende tour door San Sebastián heb je meer waardering voor de stad, het heerlijke culturele erfgoed en de unieke Baskische identiteit.

San Sebastián: een hapje in deze Baskische stad

San Sebastián: een hapje in deze Baskische stad

De levensvreugde in de Baskische regio is al honderden jaren een blijvende bron van afgunst onder de Europeanen. Ontdek waarom tijdens deze wandeltocht door San Sebastián, waar we de oorsprong van de stad als toevluchtsoord voor zeelieden, walvissen en cider volgen, tot haar heerschappij als koninklijke badplaats en de gastronomische hoofdstad van het continent. We trappen deze viering van San Sebastián af nabij het beroemde strand van Zurriola Playa, naast het Kursaal Auditorium. Van daaruit banen we ons een weg door de oude stad om onze tour af te ronden in het hart van de geplaveide oude binnenstad op Konstituzio Plaza (Constitutieplein). Met veel stops bij lokale bezienswaardigheden, waaronder de Basilica de Santa Maria del Coro, de Victoria Eugenia Antzokia (een theater) en het stadhuis van San Sebastián, krijgt u een historisch, politiek en cultureel perspectief op deze stad. Deze tour bestaat echter niet alleen uit feiten. Onderweg zal ik een handvol aanbevelingen doen voor een aantal must-eat pintxos, oftewel Baskische tapas, in de stad die beroemd is om zijn overvloed aan lekker eten, goede tijden en het goede leven! Onderweg krijgt u de kans om: • Wandel door pleinen, parken en tuinen vanaf de binnenplaats van Hotel Maria Cristina naar Gipuzkoa Plaza en Alderdi Eder parkea (letterlijk: “prachtige plek” park) dat grenst aan de Bahia La Concha (La Concha-baai) • Bezoek het San Telmo Museum, de belangrijkste autoriteit op het gebied van Baskenland • Bewonder het Miramar-paleis en leer hoe de constructie ervan het verhaal van San Sebastián voor altijd veranderde door royalty's naar de stad te brengen • Ontdek de ketterij die La Cuchara de San Telmo was, de eerste pintxobar die alleen warme pintxos serveerde • Bezoek de oude haven aan de rand van de stad, waar de Cantabrische Zee onze rotsachtige kustlijn beukt • Bekijk het eigenzinnige bootvormige El Nautico-gebouw en leer meer over de bedrijven binnenin • Treed in de voetsporen van Anthony Bourdain in het labyrint van taverna's van de oude stad • Ontdek waarom de identiteit en manier van leven van deze regio zo fel bewaakt worden Aan het einde van deze twee uur durende tour door San Sebastián zul je een grotere waardering hebben voor de stad, haar heerlijke culturele erfgoed en unieke Baskische identiteit.

Baskische cultuur en tradities wandeltour door San Sebastian

Baskische cultuur en tradities wandeltour door San Sebastian

Je halve dag tour door San Sebastian begint aan de waterkant. Je gids met kennis van zaken leidt je rond door het historische havengebied en vertelt verhalen over het zeevarende verleden van de stad. Nadat je het rijke lokale erfgoed hebt leren kennen, stop je bij een banketbakkerij met een geschiedenis van bijna 140 jaar om een traditionele taart te proeven. Deze zoete lekkernij is geliefd bij velen, waaronder de voormalige Spaanse koningin María Cristina. Bereid je vervolgens voor op een onvergetelijk uitzicht op de stad zoals je die het beste kunt zien: vanaf het water! Je gaat aan boord van een comfortabele privéboot en vaart de baai van La Concha in, omringd door adembenemende vergezichten over de kust. Eenmaal terug op vaste grond ga je op weg naar het meest iconische deel van San Sebastian, de Oude Stad. Je gids laat je topattracties zien zoals de sierlijke basiliek en Plaza de la Constitución, terwijl hij je meer inzicht geeft in de oorsprong van de stad. De volgende halte is het beroemde San Telmo Museum, het oudste museum in Baskenland. Naast een rondleiding door het museum stap je ook een verborgen klooster binnen en bewonder je de ontzagwekkende doeken van Sert in de kapel. Volg je gids naar de meest romantische wijken van San Sebastian, dat toepasselijk de bijnaam "Klein Parijs" heeft gekregen. Wandel langs het prachtige La Concha strand, dat bekend staat als een van de mooiste stranden van Europa voordat de tour eindigt aan de rand van de hippe wijk Egia.

San Sebastian Oude Stad Ontsnappen

San Sebastian Oude Stad Ontsnappen

Deze ervaring stelt je in staat om een prachtige relatie te ontwikkelen met de oudste wijk van San Sebastián. Aan de hand van de geschiedenis en de belangrijkste ruimtes kun je begrijpen waarom het bijna volledig werd verwoest en wat er daarna gebeurde. Het gebied, vol met gebouwen die meer dan honderd jaar geleden zijn gebouwd, naast nieuwere constructies, combineert naadloos zowel het moderne als het historische. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel dan op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt, of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het tegen elkaar opnemen. Iedereen kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde weer ontmoeten.

San Sebastian: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

San Sebastian: Eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour vanaf de veel gefotografeerde brug van Maria Cristina. Bezoek de kathedraal van San Sebastian om de absolute architectonische dominantie over de stad te bewonderen. Bezoek Plaza Cervantes en geniet van het standbeeld van Don Quixote. Maak een foto in het groene stadspark met zijn vijvers en weelderige vegetatie. Ga naar het Gipuzkoa-plein en laat je inspireren door de unieke architectuur van het stadhuis. Bezoek de kerk van Saint Bizente Eliza, de oudste kerk in de stad. Passeer het San Telmo Museum en geniet van de sfeer op Trinity Square. Laat je betoveren door de Basiliek Santa María del Coro. Voel de zeebries terwijl u het San Sebastián Aquarium aan de kust bekijkt. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Vanuit Bilbao: 3-steden Baskenland 6-daagse reis

Vanuit Bilbao: 3-steden Baskenland 6-daagse reis

Bezoek de hoogtepunten van Baskenland tijdens een tour langs de belangrijkste steden en unieke plaatsen. Verblijf in Bilbao, San Sebastian en Vitoria en maak dagelijks excursies onder leiding van een gids waarbij je de mooiste plekjes van de bestemming ontdekt. Dag 1: Bilbao Aankomst in Bilbao en privétransfer naar het hotel. Vrije tijd in Bilbao. Bezoek het Guggenheim Bilbao Museum met het entreeticket dat bij het programma is inbegrepen. Dag 2: Bilbao - San Sebastian Ontbijt in het hotel We verlaten Bilbao en rijden door unieke dorpjes tussen de bergen voordat we aankomen in Loyola, de geboorteplaats van St. Ignatius van Loyola, de stichter van de Jezuïeten. Hier bezoeken we de indrukwekkende basiliek en het torenhuis waar hij is geboren en heeft gewoond. Onze volgende stop is Getaria, een uniek middeleeuws vissersdorp en geboorteplaats van beroemde mensen zoals kapitein Juan Sebastián Elcano, de eerste man die de wereld op zee omzeilde, en Cristóbal Balenciaga, de beroemde ontwerper. Vervolgens rijden we door Zarauz, een prachtige toeristische plek met het grootste strand van de provincie Gipuzkoa, en komen aan in San Sebastian, waar we een wandeling maken door de oude binnenstad en vrije tijd hebben om te lunchen. In de middag gaan we naar de berg Igeldo om het ongelooflijke uitzicht op de Baai van La Concha te bewonderen voordat we 's avonds terugkeren naar Bilbao. Dag 3: San Sebastian Ontbijt in het hotel Geniet van een vrije dag om San Sebastian te verkennen. Bezoek het San Telmo Museum met het toegangskaartje dat bij het programma is inbegrepen. Dag 4: San Sebastian - Rioja - Vitoria Ontbijt in het hotel Onze eerste stop is Ordizia, waar we een wandeling maken om deze prachtige stad met veel oude gebouwen en monumenten te ontdekken. Onze volgende stop is Oñati waar we de Sancti Spiritus Universiteit bezoeken, een van de pareltjes van de burgerlijke architectuur van de Baskische Renaissance. Later gaan we naar het heiligdom van Arantzazu, waar we het majestueuze monument en voorbeeld van hedendaagse heilige architectuur zullen bezoeken. Onze laatste stop is Laguardia, waar we een rondleiding krijgen door het prachtige middeleeuwse stadje en waar we vrije tijd hebben om te lunchen. Tot slot maken we een panoramische rondleiding door Vitoria, op weg naar het hotel. Dag 5: Vitoria - Bilbao Ontbijt in het hotel s Ochtends bezoeken we de Zoutvallei van Añana, waar we meer te weten komen over de historische zoutwinning. We gaan verder naar Orduña, waar we een rondleiding door de stad krijgen. Daarna stoppen we voor de lunch in Balmaseda, en tot slot bezoeken we de Bizkaia Brug, de oudste transportbrug die nog in gebruik is, voordat we teruggaan naar Bilbao. Dag 6: Bilbao Ontbijt in het hotel Geniet van wat vrije tijd in Bilbao voordat we naar het vliegveld/station vertrekken. Privétransfer naar de luchthaven/het station.

Veelgestelde vragen over San Telmo Museoa-In kleine groep

Welke andere activiteiten dan San Telmo Museoa-In kleine groep zijn de moeite waard in San Sebastián?

Andere onmisbare dingen om te doen in San Sebastián:

Wat zijn de beste San Telmo Museoa In kleine groep?

San Telmo Museoa: de beste In kleine groep

De topbezienswaardigheden in San Sebastián

Activiteiten in San Telmo Museoa

Steden in Spanje

Andere activiteiten in San Telmo Museoa

Wil je alle activiteiten in San Telmo Museoa bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.