Belevingen in
Sand Flats Recreation Area

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sand Flats Recreation Area: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

1. Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

Klim aan boord van een Kawasaki UTV (Utility Terrain Vehicle) voor een adrenalinekick op de Hell's Revenge Trail van Moab. Rijd een gespecialiseerd 4WD-voertuig, met het vertrouwen dat u op het spoor bent met een professionele gids. Hell's Revenge is als een langzaam bewegende achtbaan; behalve het staat op slickrock! Rijd over versteende bergen stenen die lijken op zandduinen. Hoewel dit bekend staat als 'slickrock', is het eigenlijk zanderig als zandpapier; en in tegenstelling tot alles wat je eerder hebt meegemaakt. Onderweg stop je voor een panoramisch uitzicht vanaf de Colorado River Overlook en zie je authentieke dinosaurussporen. Reis in konvooien van niet meer dan 4 voertuigen voor een meer intieme en persoonlijke ervaring. Als u niet wilt rijden, leun achterover en ontspan u zoals de gids doet (maximum 3 passagiers per gids). Iedereen ouder dan 21 jaar kan een van de buggy's besturen als ze een geldige rijbewijs hebben en elk voertuig is geschikt voor maximaal 4 personen.

...
Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

2. Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

Ontdek het wereldberoemde Hells Revenge-pad en wees getuige van de prachtige rotsachtige terreinen terwijl je op maat gemaakte 4x4-voertuigen rijdt met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Kies uit een tour van 2 of 3 uur die geschikt is voor elke leeftijd. Voel je op je gemak, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die jouw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort. 2 uur durende tour: Ervaar de versteende "achtbaan" zandduinen en ga naar de Colorado River met uitzicht. Bekijk het La Sal-gebergte, sta 1000 voet boven de Colorado-rivier en kijk van een afstand naar Arches National Park. Deze tour bevat één obstakel: Hells Gate. 3 uur durende tour: Maak kennis met het grootste deel van Hells Revenge Trail over trilling-obstakels zoals Slick Rock, Hells Gate, Mickeys Hot Tub, Car Wash Hot Tub, Escalator, Cowboy Hill, Really Steep Hill en de Colorado River Overlook met een adembenemend uitzicht.

...
Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

3. Moab: 4,5 uur durende self-drive Hells Revenge & Fins N'Things-tour

Verken het achterland en rijd door de beroemde Hells Revenge Trail en Fins N'Things Trails op een 4,5 uur durende reis op nieuwe, gemakkelijk te besturen UTV/SXS-voertuigen. Kies om te rijden, passagier te zijn of beide. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-routes te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het recreatiegebied Sand Flats. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige landschap in het achterland dat barst van schoonheid en opwinding. Ga 300 meter boven de Colorado-rivier staan en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Alle vaardigheidsniveaus zijn welkom, van beginner tot expert, en het is een avontuur dat perfect is voor het hele gezin.

...
Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

4. Moab: Hells Revenge & Fins N 'Things Trail off-road tour

Ontdek de wereldberoemde Hells Revenge Fins N 'Things Trails en zie prachtige rotsachtige terreinen terwijl je rijdt op speciaal gebouwde 4x4-voertuigen met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Deze tour van 5 uur is leuk en veilig voor alle leeftijden. Volg je gidsen die je langs de versteende zandduinen van Moab leiden om twee wereldberoemde offroad-paden te bezoeken: de spectaculaire Hells Revenge Trail en de Fins N'Things Trails in het Sand Flats Recreation Area. Voel de achtbaanachtige opwinding van het rotsachtige, achterlandachtige landschap dat barst van schoonheid en opwinding. Ga 1000 voet boven de Colorado-rivier staan en kijk in het Arches National Park en geniet van de adembenemende vergezichten. Wees gerust, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die uw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort.

...
Moab: privé extreme buggyrit van 3 uur

5. Moab: privé extreme buggyrit van 3 uur

Maak een adrenaline-pompende rit door het schilderachtige en uitdagende Hells Revenge-terrein tijdens een privétour van 3 uur, alleen voor 2 passagiers, in een op maat gemaakte buggy met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Bereid je voor op een aantal ongelooflijke trucs door enkele van de moeilijkste terreinen van Moab. Ervaar de rit door Hells Revenge Safari Route, Escalator en Hells Gate. Het is een wilde en krachtige rit, dus rijders moeten een open geest en een avontuurlijke geest hebben. Voel u gerust, wetende dat ritten worden geleverd met zeer ervaren chauffeurs die uw veiligheid als prioriteit stellen. De voertuigen zijn door de chauffeurs zelf gebouwd en speciaal ontworpen voor deze rotsachtige terreinen, met de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort.

...

Sitemap Sand Flats Recreation Area

Wil je alle activiteiten in Sand Flats Recreation Area ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.