Kies data

Sanjūsangen-dō

Sanjūsangen-dō: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kyoto: privéwandeltocht met een local

1. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Ontdek Kyoto zoals een local en zie de topattracties tijdens een 2, 4, 6, of 8 uur durende privéwandeling. Maak kennis met je gastheer/-vrouw en krijg insidertips over wat je in de stad kunt zien en doen, leer over de cultuur en ontdek onderweg verborgen pareltjes. Je bent met gidsen die gepassioneerd zijn over hun thuishaven en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die aan hen worden gekoppeld. Boek de duur die je wenst voor je je tour minstens 72 uur van tevoren, zodat de beste ervaring voor jou kan worden ontwikkeld. Kort na het boeken wordt je gecontacteerd om te bepalen wat jouw behoeften en interesses zijn. Er wordt vervolgens voor een gelijkgestemde gastheer/-vrouw gezorgd, die een op maat gemaakt maar flexibel programma voor je heeft bedacht. Bezoek heilige plaatsen, zoals het heiligdom van Fushimi Inari-taisha of de Kinkajuki-tempel, verken de culturele wijk Gion, of verlaat de gebaande paden in de historische wijken, alles met de hulp van jouw gids. Pauzeer voor de lunch op een authentieke plek, aanbevolen door jouw gids en afgestemd op jouw smaak en budget. Je kunt ook van street food genieten terwijl je rondloopt. Krijg advies over hoe je de rest van je tijd in de stad kunt besteden, en meer.

Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

2. Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

Verken de historische stad Kyoto en zijn tempels en heiligdommen. Met deze privétour kun je je eigen reisroute kiezen, zoals dit voorbeeld. Volg je gids naar de Kinkakuji-tempel, het Gouden Paviljoen of het Arashiyama-bamboebos. Ga daarna naar de Fushimi Inari-schrijn, een beroemde plek vanwege de duizenden Torii-poorten. Maak een foto van de god van de landbouw in Fushimi Inari Shine. Stop voor de lunch voordat je de Kiyomizu-tempel bezoekt en ervaar de sfeer van de beroemdste wijk van Kyoto terwijl je door Ninenzaka en Sannenzaka dwaalt. Bezoek daarna, als je tijd hebt, de wijk Gion, het beroemde geisha-gebied. De tour eindigt bij je hotel of een locatie naar keuze.

Kyoto hoogtepunten 7-uur durende privérondleiding

3. Kyoto hoogtepunten 7-uur durende privérondleiding

Tijdens deze 7-uur durende tour zal je privégids je rondleiden in de stad Kyoto tijdens een bezoek aan 4 belangrijke must-see attracties. Er zijn 2 verschillende routes beschikbaar: een noordwestelijke route en een zuidoostelijke route. Als je ervoor kiest om beide tours te doen, kun je in een ontspannen tempo 8 verschillende locaties bezoeken. De tour begint om 09:00 uur vanuit Hotel Granvia Kyoto in het JR Kyoto Station-gebouw. Bij het boeken wordt u gevraagd om ofwel de noordwestelijke of de zuidoostelijke route te selecteren. Op de noordwestelijke tour bezoekt u de Bamboo Grove, de Rock Garden (Ryoanji Temple), het Golden Pavilion en Nijo Castle of de Nishiki Market. De zuidoostelijke tour bezoekt de Sake-brouwerij, de Fushimi Inari Taisha, de Sanjusangendo-tempel, de Kiyomizudera-tempel en de Ninenzaka- of Sannenzaka-helling. De tour eindigt om 16:00 uur in de buurt van het Gion-gebied, het geisha-district van Kyoto.

Kyoto: privéwandeltocht met een local

4. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Verander je manier van reizen en laat je trip niet alleen om de bestemmingen draaien maar ook om de mensen die je ontmoet. Laat je welkom heten in Kyoto door een lokale gids die graag deelt wat voor een leuke en bijzondere dingen je kan zien en doen. Zo heb je een onvergetelijke reis! Je ontmoet je gids bij je hotel of accommodatie, zodat je tijdens de wandeling de buurt leert kennen. Ontdek de beste eettentjes en supermarkten en de makkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen. Als je wilt, kun je uiteraard ook op een centrale plek in de stad afspreken om een bepaalde wijk te zien die je aanspreekt. Ervaar wat voor geweldige dingen je in Kyoto kunt doen tijdens deze rondleiding die op jouw interesses is aangepast. Na de stadswandeling kun jij zelfverzekerd door de stad navigeren en heb je alle informatie die nodig is om een geweldige tijd te hebben.

  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Sanjūsangen-dō

Wil je alle activiteiten in Sanjūsangen-dō ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sanjūsangen-dō

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 180 beoordelingen

De gids gaf veel uitleg. En hebben heel veel mooie en intressante dingen gezien Zeker een aanrader.