Belevingen in

Sankt Gilgen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Sankt Gilgen

Wil je alle activiteiten in Sankt Gilgen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sankt Gilgen

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 112 beoordelingen

De tour bevestigt in twee delen. De gidsen zijn super aardig. Omdat de excursies meestal worden geboekt door Engelssprekende toeristen. Het grootste deel van de tour vond plaats in het Engels. Het deerde me niet, want ik kon de gids goed verstaan en tegelijkertijd mijn Engels verbeteren. Maar ik had de gelegenheid om op elk moment te vragen of iets niet duidelijk was. Op beide secties waren we een kleine groep van 7 personen en ik was de enige Duitstalige deelnemer. Er was zoveel te zien en te doen. Ik kan deze excursie alleen maar aanbevelen en het is het waard.

Ik stapte 's ochtends op de Eagles Nest-bus, klom de lift op en ging meteen naar boven om hem te zien, en hij kwam rond 11.00 uur naar beneden. Na het eten in een nabijgelegen dorp was het iets minder dan 14.00 uur, dus ik keerde terug naar het startpunt / Na een middagcruise ging ik naar St. Zoom) Het einde na terugkomst rond 6 uur #Dit is alles wat het zou moeten doen.

Salt-Mine Tour was oke

Deze tour was prima. De zoutmijn voldeed niet aan de verwachtingen, maar de middag van de meren en bergen was absoluut geweldig. Het was echt prachtig, maar je kunt blijkbaar ook een openbare bus nemen en dit zelf doen als je langer dan een paar dagen in de stad bent.

Geweldige tour, interessant en leuk?

Ik raad aan om de tour te doen, het is de moeite waard, je krijgt veel informatie over zoutwinning en het landschap is gewoon prachtig.