Sankt Wolfgang im Salzkammergut

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sankt Wolfgang im Salzkammergut: De beste dingen die je niet wil missen

  • Salzkammergut: zoutmijn, meren en bergen

    1. Salzkammergut: zoutmijn, meren en bergen

    Rij vanuit Salzburg de Beierse Alpen in, langs de adembenemende Königsseer Ache de Obersalzberg op. Hier bevond zich het tweede hoofdkwartier van het Derde Rijk. Daarna is het tijd voor het hoogtepunt van je excursie: de 500 jaar oude zoutmijn van Berchtesgaden. Hul je in een traditioneel mijnwerkerskostuum en rij over het mijnspoor diep de berg in. Hier ligt de fascinerende ondergrondse wereld van de zoutmijnwerkers. Dit landschap onder de aarde is prachtig verlicht en heeft een bijzondere charme. Glij vervolgens de glijbaan af naar het zoutmeer, die je per boot oversteekt. Na deze unieke rondleiding ga je op verkenning uit in het pittoreske stadje Berchtesgaden en proef je enkele Beierse specialiteiten. Je verlaat Salzburg voor een tweede keer en rijdt langs de Fuschlsee en Schloss Fuschl. Slenter wat door het stadje Sankt Gilgen, de geboorteplaats van de moeder van Mozart. In de zome...

  • Berg Salzkammergut: bergen en meren vanuit Salzburg

    2. Berg Salzkammergut: bergen en meren vanuit Salzburg

    Zomer in Salzkammergut: Het Salzkammergut-gebied is lange tijd een droombestemming geweest voor Oostenrijkse vorsten. Van keizer Franz Joseph en zijn hofhouding in Bad Ischl tot de prins-bisschoppen van Salzburg in Jagdschloss Fuschl. De schilderachtige landschappen van Salzburg, Opper-Oostenrijk en Steiermark zullen inderdaad fascineren. Bezoek het "Mozartdorp" St. Gilgen, het huis van de moeder van Mozart en geniet van een boottocht van 25 minuten naar St. Wolfgang (boottochten zijn seizoensgebonden van 1 mei tot 26 oktober). Bezoek in de stad St. Wolfgang het beroemde gotische altaar van Michael Pacher en geniet van een koffiepauze in een restaurant van wereldklasse, "Im Weissen Rössl". De rit terug naar Salzburg voert langs de Krottensee en kasteel Hüttenstein en de Mondsee, die wordt omgeven door spectaculaire bergen. Al met al een onvergetelijke ervaring. Van 27 oktober t / m 3...

Sitemap Sankt Wolfgang im Salzkammergut

Wil je alle activiteiten in Sankt Wolfgang im Salzkammergut ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sankt Wolfgang im Salzkammergut

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

De tour bevestigt in twee delen. De gidsen zijn super aardig. Omdat de excursies meestal worden geboekt door Engelssprekende toeristen. Het grootste deel van de tour vond plaats in het Engels. Het deerde me niet, want ik kon de gids goed verstaan en tegelijkertijd mijn Engels verbeteren. Maar ik had de gelegenheid om op elk moment te vragen of iets niet duidelijk was. Op beide secties waren we een kleine groep van 7 personen en ik was de enige Duitstalige deelnemer. Er was zoveel te zien en te doen. Ik kan deze excursie alleen maar aanbevelen en het is het waard.

Ik stapte 's ochtends op de Eagles Nest-bus, klom de lift op en ging meteen naar boven om hem te zien, en hij kwam rond 11.00 uur naar beneden. Na het eten in een nabijgelegen dorp was het iets minder dan 14.00 uur, dus ik keerde terug naar het startpunt / Na een middagcruise ging ik naar St. Zoom) Het einde na terugkomst rond 6 uur #Dit is alles wat het zou moeten doen.

Salt-Mine Tour was oke

Deze tour was prima. De zoutmijn voldeed niet aan de verwachtingen, maar de middag van de meren en bergen was absoluut geweldig. Het was echt prachtig, maar je kunt blijkbaar ook een openbare bus nemen en dit zelf doen als je langer dan een paar dagen in de stad bent.

Geweldige tour, interessant en leuk?

Ik raad aan om de tour te doen, het is de moeite waard, je krijgt veel informatie over zoutwinning en het landschap is gewoon prachtig.