Belevingen in
San Remo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

San Remo: De beste dingen die je niet wil missen

De Italiaanse Rivièra: dagtour vanuit Nice

1. De Italiaanse Rivièra: dagtour vanuit Nice

Geniet van een rit langs de fantastische Italiaanse Rivièra tijdens een dagexcursie vanuit Nice. Je bezoekt openluchtmarkten langs de Rivièra die bekend staan om hun lederwaren, mode en accessoires. Vervolg je ontsnapping richting Dolceacqua, een boeiend dorp met een stenen brug en kasteel. Geniet van een lunch (niet inbegrepen) en verlies jezelf in een heerlijke reis. Houd er bij het plannen van je tour rekening mee dat donderdag marktdag is in Bordighera, en dinsdag en zaterdag marktdagen in San Remo.

...
Italiaanse markten, Menton en Monaco uit Nice

2. Italiaanse markten, Menton en Monaco uit Nice

Ga op vrijdag naar Italiaanse markten in Vintimiglia, op dinsdagen en zaterdagen in San Remo. Een echt goede ervaring om te genieten van de smaak van Italië en de gewoonten van inheemse mensen te ontdekken. Overvloed van kleuren, exotische aroma's en bloemen uit het zuiden van Italië. Het warme onthaal van de plaatselijke winkeliers geeft een glimp van de Italiaanse gezelligheid. U kunt beginnen met een wandeling door een pittoreske straatmarkt waar u speciale koopjes kunt krijgen voor lederwaren, modeaccessoires, schoenen en kleding ... u geniet tenminste van heerlijk fruit en lokale kazen. Breng dan vrije tijd door met lunchen in een van de vele kleine restaurants (niet inbegrepen in de prijs) en probeer de verse pasta met zeevruchten en een glas Lambrusco. Keer terug via de zeekustweg naar het charmante Menton "parel van de Côte d'Azur", wandel door de voetgangersstraat, een must voor alle bezoekers van Menton omdat het vol zit met winkels en zich uitstrekt van de zee tot de "Campanin" -tuin. Daarna breng je een bezoek aan Monaco om het Prince's Palace te bekijken, langs het circuit te rijden dat wordt gebruikt voor de Formule 1 Grand Prix, en naar het beroemde Place du Casino te rijden.

...
Openluchtmarkt Italiaanse Rivièra: volledige dag vanuit Cannes

3. Openluchtmarkt Italiaanse Rivièra: volledige dag vanuit Cannes

Geniet van deur-tot-deur service tijdens dit bezoek aan een Italiaanse openluchtmarkt vanuit Cannes. Tijdens deze dagexcursie bewonder je onderweg het uitzicht op Monaco en de Italiaanse Rivièra. Je bestemming is San Remo of Ventimiglia, afhankelijk van de dag van je tour. Neem de tijd om de openluchtmarkt te verkennen die beroemd is om leer, accessoires, bagage en kleding. Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken, ijs en cappuccino die ook worden aangeboden, en maak een wandeling door de straten van de pittoreske oude stad. Op de terugreis stop je bij Menton, een dorp aan de Franse grens dat bekend staat om zijn citroenen en sinaasappels. Als u op de middelste corniche tussen Monaco en Nice rijdt, geniet u van een schilderachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust.

...

Sitemap San Remo

Wil je alle activiteiten in San Remo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.