Sant Antoni de Portmany

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sant Antoni de Portmany: de beste attracties

Sitemap Sant Antoni de Portmany

Wil je alle activiteiten in Sant Antoni de Portmany ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sant Antoni de Portmany

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 969 beoordelingen

Een fantastische belevenis. Het begint al het op zoek gaan naar een juiste opstart locatie. Afhankelijk hoe de wind waait dus dat maakt het al een leuk begin. Dan het zien opbouwen van de luchtballon. En dan de stijging en verder le vaart. Een unieke ervaring. José is de alleraardigste piloot. En dan nog je vaar doop, een grappige ritueel samen met champagne. De lunch, Ibiza toast met iberico ham en avocado smaakte heerlijk. Het was een beleving die ik niet wilde missen.

Ontzettend leuk! We waren met een groep van 12 mensen totaal en we zijn 3 keer gestopt. De eerste keer in een kleine grot (meer een inham) en bij twee baaien, waar we konden snorkelen of suppen. De bemanning was heel vriendelijk. Hele leuke ervaring!

The entire experience was really great. The crew was very nice and the view amazing. José seemed to be able to control the balloon really well and we felt safe the entire ride. Would recommend!

Heel leuk en gezellig personeel. Werden vriendelijk ontvangen en konden voor vragen altijd terecht. Genoeg snacks en drinken en kunnen zwemmen op de mooiste plekken

We hebben een top dag gehad! Zijn op super mooie plekken geweest waar we heerlijk konden zwemmen en snorkelen. Zeker de moeite waard!