Sant Antoni de Portmany

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sant Antoni de Portmany: de beste attracties

Sitemap Sant Antoni de Portmany

Wil je alle activiteiten in Sant Antoni de Portmany ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sant Antoni de Portmany

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 606 beoordelingen

trip = aanrader. reservering niet doorgekomen bij bedrijf boot?

Dag voor betreffende trip deed ik check bij de speedbootverhuurder voor juiste plek afvaart en tijdstip vertrek. Meldde hij dat de boot vol zat en wij (2 personen) niet op zijn lijst stonden. Terwijl wij betaald hadden en de tickets binnen. Hij zei dat hij desbetreffende mail niet had ontvangen?? Eigenaar wilde ons omboeken naar partyboat maar daar gingen wij niet mee akkoord. Na veel heen en weer gepraat, heeft hij een plek voor ons geregeld op een speedboat vanaf een andere afvaartplek. Eind goed al goed. De trip zelf was fantastisch, maar het gedoe vooraf bedierf veel plezier.

Super leuke boottocht, een hele leuke ervaring. Mensen die met passie over het eiland en de zee vertellen. Kinderen hebben zich super vermaakt en het is zeker een aanrader om te doen met kinderen mits ze wel een zwemdiploma hebben vanwege het snorkelen. Een lekkere lunch goed geregeld en voldoende drinken aan boord. We hebben een heerlijke middag gehad

Soms was het erg lang varen voor je er weer even af kon, bij ons was het die dag bewolkt met (hoge) golven wat de boot misschien wat vertraagde. De bemanning was vriendelijk en de sfeer was goed, eten en drinken was ook ruim aanwezig.

De muziek en de sfeer zijn heel goed, alleen de organisatie had beter gekund. Het duurde een tijdje voordat we vertrokken, maar verder was alles top! We zouden het zeker aan anderen aanraden.

Zaterdag 20 okt met ons gezin van 8 personen een top tour gehad

We zaten met zn 8en en drie andere dames op een boot voor 40personen super relaxt Je kon snorkel suppe kanoën Gratis drinken heerlijk gekoelt pakken En eigen muziek aan Echt super genoten