De populairste activiteiten van Sant Josep de sa Talaia

Van San Antoni: boottocht Cala Bassa, Cala Comte en grotten

1. Van San Antoni: boottocht Cala Bassa, Cala Comte en grotten

Maak een tocht rond de meest kristalheldere wateren van Ibiza en ga naar de spectaculaire kliffen en grotten in het zuiden van het eiland. Bezoek Cala Conta en Cala Bassa, twee stranden die geen introductie behoeven, gewoon om ervaren te worden. Ontmoet je kapitein en stap aan boord van je boot richting het zuiden van Ibiza. Terwijl u vaart, kunt u ontspannen en genieten van het ware plezier van zeilen op de Middellandse Zee. Kom aan op je eerste bestemming, het strand van Cala Conta, en maak je keuze uit wandelen over het strand, snorkelen in het heldere water of peddelen op een surfplank. Ga dan naar Cala Bassa, gewoon om het helemaal opnieuw te doen.

Ibiza: zeegrotten snorkelen en paddleboarden

2. Ibiza: zeegrotten snorkelen en paddleboarden

Vaar langs de kust van Ibiza op deze cruise van Sant Antoni de Portmany naar de westkust van Ibiza. Duik in kristalhelder water en verken de wereld onder de golven met de meegeleverde snorkeluitrusting. Geniet van de zon en geniet van bier, wijn, sangria, frisdrank en water uit de open bar. De laatste optie om te boeken heeft een extra stop om de zonsondergang vanaf de boot te bekijken nadat de standaardreis is afgelopen, we zijn 30 minuten na zonsondergang terug Geniet van een heerlijke welkomstcocktail terwijl je op weg bent naar een authentieke piratengrot. Zwem, snorkel of peddel met de SUP in de zeegrotten bij mooi weer en stel je voor hoe het was om deze ruimte te gebruiken om schatten op te slaan. Ga naar de serene sfeer van de twee haltes in verschillende Calas. Heb vrije tijd om aan boord te zonnebaden of snorkel door scholen kleurrijke vissen in de turquoise wateren. Proef fruit aan boord en bewonder de dynamische landschappen van de kust terwijl u terugkeert naar uw vertrekpunt in Sant Antoni de Portmany.

Cala Codolar: begeleide zeekajakken en snorkelen

3. Cala Codolar: begeleide zeekajakken en snorkelen

Ontdek enkele van de meest indrukwekkende natuurlijke schatten van Ibiza tijdens deze begeleide kajaktocht vanuit Cala Codolar.Kies ervoor om uw dag te beginnen met een rustgevende ochtendtour, of sluit uw dag goed af met een zonsondergangtour inclusief een glas cava. Begin met uitleg over het omgaan met de kajak en enkele richtlijnen voor de excursie. Nadat iedereen klaar is, gaat u de turquoise wateren van Cala Codolar in om aan een prachtige route te beginnen en een beetje te oefenen om meer vertrouwen te krijgen. Bezoek ongelooflijke kliffen, verbazingwekkende grotten en gebruik de meegeleverde uitrusting om te snorkelen over spectaculaire zeebodems. Stop tijdens de tour om uit te rusten, te zwemmen, naar curiositeiten over het eiland te luisteren en te oefenen met snorkelen. Houd onderweg je energie op peil met het meegeleverde fruit en noten. Selecteer de zonsondergangoptie en sta versteld van het uitzicht op de ondergaande zon op het water onder het genot van een glas cava. Leg het moment vast met foto's van de tour die door uw gids worden verstrekt.

Ibiza: ontdek de mooiste baaien in een boot die je zelf bestuurt

4. Ibiza: ontdek de mooiste baaien in een boot die je zelf bestuurt

Bootverhuur zonder vaarbewijs Vanaf de zee heb je het beste uitzicht op de kust van Ibiza. Als je nog nooit de kans hebt gehad om alleen te zeilen, kun je zonder vaarbewijs een boot huren en een halve of hele dag genieten van het kristalheldere water van Ibiza. Je ervaring vindt plaats aan boord van een motorcatamaran met een capaciteit van maximaal 6 personen. Het is een boot speciaal ontworpen voor onervaren vaarders, zeer stabiel en veilig, met grote zonnebanken. Daarnaast is de catamaran uitgerust met 15 pk motoren, die eenvoudig starten met een elektronisch systeem, en wordt bestuurd met een stuurwiel. Het heeft ook opvouwbare luifels, reddingsvesten en koelkasten met ijs. Belastingen, verzekeringen en een GPS-systeem zijn ook inbegrepen. Routes Je hebt de mogelijkheid om deze boot zonder vaarbewijs op Ibiza te huren en een van de volgende drie routes op eigen houtje te doen. Ze vertrekken allemaal vanuit de haven van Sant Antoni de Portmany: Noordelijke route: met deze mogelijkheid kunt u Cala Salada en andere pittoreske hoekjes van de noordkust van San Antoni leren kennen. Zuidelijke route: u kunt uw boot loodsen naar een van de mooiste plekken in dit deel van Ibiza, het paradijselijke strand van Cala Bassa. Wild Islands route: verlenging van de vorige, je vaart naar Isla del Bosque en Isla Conejera. Aan de kusten vindt u een grote verscheidenheid aan fauna en flora. Alle routes hebben dezelfde prijs, die alleen varieert afhankelijk van de duur van de huur. Schema's Halve dag (ochtend): van 10.30 uur tot 15.00 uur Halve dag (middag): vanaf 15.00 uur tot 19.30 uur Hele dag: van 11:00 tot 20:00 uur Deze schema's zijn geldig voor alle routes.

Vanuit San Antonio: familiebootcruise met lunch

5. Vanuit San Antonio: familiebootcruise met lunch

Ga op een uitzonderlijke bootexcursie die is gemaakt met gezinnen in gedachten om te genieten van de geneugten van een dag aan zee en het onderwaterleven van Ibiza te bewonderen. Stap aan boord van de avonturenboot "S'esturion" die op je wacht bij de allereerste aanlegsteiger van de haven van San Antonio. Om 10.00 uur vertrekt de tour en gaat richting een spectaculair zwem- en snorkelstrand. Zweef over het adembenemende water, geniet van het uitzicht op de kust of kijk en luister naar de onderwateractiviteiten aan boord die door de bemanning worden aangeboden. Het is nu tijd om te zwemmen en snorkelen. Ouders en kinderen worden meegenomen op een door zeebiologen ontworpen begeleide snorkeltocht om getuige te zijn van verschillende vormen van zeeleven, zoals zee-egels, zeekomkommers, neptunusgras en vele anderen! Geniet na het zwemmen, zonnebaden of deelnemen aan de spelletjes aan boord van een heerlijk buffet aan boord. Er is een fantastische speurtocht voor alle kinderen, terwijl de ouders kunnen genieten van de zon en het zwemmen, of misschien een drankje drinken of foto's maken van het plezier van hun kinderen met hun nieuwe vriendjes. Op de terugweg naar San Antonio wordt er tekenmateriaal uitgedeeld aan de kinderen en worden de activiteiten aan boord voortgezet om een onvergetelijke excursie voor iedereen af te ronden. Het is een geweldige gelegenheid om als gezin van de zee te genieten, spannende feiten over het zeeleven te ontdekken en in contact te komen met de ongerepte natuur.

Jeep Wrangler Tour Ibiza

6. Jeep Wrangler Tour Ibiza

Ontdek het echte Ibiza en de meest adembenemende stranden en verborgen plekjes. We zullen wegen en snelwegen verkennen die nog nooit door toeristen zijn verkend. Een leuke en opwindende manier om de natuur te ervaren en om toegang te hebben tot de beste geheime stranden, grotten, kliffen, rotsspringen en ontspannend zwemmen. Bij ons draait alles om persoonlijke service, het verzorgen van onze klanten en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Krijg de kans om in een gloednieuwe Jeep Wrangler te rijden en Ibiza vanuit een ander perspectief te ervaren. Voel je als een local terwijl je enkele van de verborgen juweeltjes van het eiland ontdekt. Je chauffeur neemt je mee over de ruige wegen van het 'Witte Eiland'. Profiteer van verschillende stops om de meest adembenemende plekjes te ontdekken en ga naar het hoogste uitkijkpunt voor een panoramisch uitzicht over het eiland. Koel af met een duik en snorkel bij geheime stranden. Bezoek historische monumenten en mystieke plaatsen en eindig met het kijken naar de zonsondergang op een geheime locatie.

Ibiza: E-Foil-les met gediplomeerde instructeur

7. Ibiza: E-Foil-les met gediplomeerde instructeur

Ervaar de sensatie van vliegen boven het water op de E-Foil, het nieuwste high-end liftboard. Leer snel van een gecertificeerde instructeur en bedien moeiteloos de draadloze Bluetooth-controller. Ervaar de kust van Ibiza op een unieke manier met het meest geavanceerde liftboard op de markt en glijd over het water zonder dat er wind of golven nodig zijn.

Ibiza: Instagram-boottocht langs stranden en grotten

8. Ibiza: Instagram-boottocht langs stranden en grotten

Deze tour is de eerste Instagram-boottocht om de stranden en grotten van Ibiza te verkennen. Vaar langs de beste plekjes aan de west- of noordkust van Ibiza en maak veel foto's voor je social media-feeds. Je vertrekt vanuit de haven van San Antonio. Afhankelijk van de zeecondities gaat de tour naar de prachtige stranden van Cala Bassa en Cala Conta, of Cala Salada en Punta Galera. Tussendoor bezoek je ook magische verborgen plekjes. De cruise is ontworpen voor Instagrammers of influencers die de beste foto's van de kustlijn van Ibiza willen maken. Je krijgt zelfs de kans om een legendarische piratengrot binnen te gaan door op een SUP-board te peddelen voor een onvergetelijke ervaring.

Ibiza: Jetboard-les met gediplomeerde instructeur

9. Ibiza: Jetboard-les met gediplomeerde instructeur

Ontdek een nieuwe manier van surfen, zonder dat je wind of golven nodig hebt. Leer hoe u het Jetboard gemotoriseerde jetboard gebruikt van een gecertificeerde instructeur. Zweef over het sprankelende water van Ibiza op het nieuwste model van het Jetboard en geniet van de adrenalinestoot van deze veilige maar opwindende watersport. Probeer je nieuwe vaardigheden met vertrouwen uit, wetende dat je instructeur aan je zijde staat voor het geval je een handje of wat extra begeleiding nodig hebt.

Ontdek de beste plekken in een kleine boot die je zelf bestuurt

10. Ontdek de beste plekken in een kleine boot die je zelf bestuurt

Huur één van onze boten zonder vaarbewijs, wij hebben een boot voor maximaal 4 personen. Geniet van een ongelooflijke dag zeilen en ken de beste baaien van Ibiza met je familie, vrienden of partner. Bovendien kunt u voor anker gaan bij de prachtige stranden van onze baai, zoals Cala Conta, Cala Bassa, piratengrotten, of Cala Salada, Cala Gracio en Punta Galera. Daarnaast is de boot voorzien van 15 pk motoren, die gemakkelijk starten met een elektronisch systeem, en wordt bestuurd met een stuurwiel. Het heeft ook opvouwbare luifels, reddingsvesten, snorkeluitrusting en een koelbox. Belastingen, brandstof, verzekering en een gps-systeem zijn ook inbegrepen. Noordelijke route: met deze mogelijkheid kunt u Cala Salada, Cala Salada, Cala Gracio, Cala Gracioneta, Punta Galera en de kust van San Antoni leren kennen. Zuidroute: u kunt uw boot naar een van de mooiste plekken in dit gebied van Ibiza loodsen, het paradijselijke strand van Cala Bassa, Cala Conta en grotten.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Sant Josep de sa Talaia

15 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Sant Josep de sa Talaia

Meer zien

Andere activiteiten in Sant Josep de sa Talaia

Wil je alle activiteiten in Sant Josep de sa Talaia bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.