Santa-Catalinaklooster

Santa-Catalinaklooster

Santa-Catalinaklooster: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Arequipa: Stadsrondleiding met panoramische bus

1. Arequipa: Stadsrondleiding met panoramische bus

We ontmoeten je op het trefpunt in het historische centrum van de stad Arequipa. De panoramische stadsrondleiding door Arequipa begint bij de traditionele wijk Yanahuara, gelegen op 2 kilometer van het historische centrum, aan de rechterkant van de rivier de Chili. Bewonder de prachtige smalle straatjes in Spaanse stijl, mooie huizen en interessante toeristische attracties zoals de Mirador van Yanahuara. Deze plek heeft een prachtig uitzicht op de vulkanen Misti, Pichu Pichu en Chachani. Dit prachtige uitkijkpunt is gebouwd in de achttiende eeuw en het ligt naast de kerk San Juan Bautista, tegenover een leuk pleintje. Dit zijn bogen van ashlar met zinnen van belangrijke personages uit de stad. De stadsrondleiding door Arequipa gaat verder richting de Vallei van Chilin om een ander ongelooflijk uitkijkpunt te bezoeken dat bekend staat als Mirador de Carmen Alto. Hier kun je prachtige landschappen van groene velden en indrukwekkende vulkanen rondom bewonderen. Deze plek werd tussen 1899 en 1927 gebruikt als astronomisch observatorium. Je hebt een bevoorrecht uitzicht op pre-Inca en Inca platforms die nog steeds worden gebruikt voor landbouw. Bewonder fruitbomen en boomgaarden. De volgende stop is bij Incalpaca outlet en dierentuin, een winkel met kleding van hoge kwaliteit gemaakt van Alpaca, met uitstekende prijzen. De vezel van de Alpaca is zacht, licht en zeer resistent. Incalpaca exporteert hun producten naar meer dan 50 landen wereldwijd en werkt hard aan duurzaamheid. Je kunt ook de kleine dierentuin bezoeken met Zuid-Amerikaanse kameelachtigen zoals alpaca's, vicuña's, lama's en guanaco's. We rijden door de wijk Sachaca. Geniet van een panoramisch uitzicht op een 18e-eeuws koloniaal herenhuis dat bekend staat als het Goyeneche Paleis. Je zult ook het waterpark van Tingo zien, de zomerplaats met zwembaden voor de lokale bevolking. Daarna gaan we het Founder's Mansion bezoeken, dat 12 kilometer van het historische centrum ligt. Dit huis was het huis van de stichter van de stad Don Garcí Manuel de Carbajal in 1540. De stadsrondleiding neemt je mee naar de Molino de Sabandia, een prachtige molen die in 1621 werd gebouwd en nog steeds werkt. Als je teruggaat naar de stad zie je de platforms van Paucarpata. De panoramische tour gaat verder naar Plaza de Armas en het klooster van Santa Catalina.

Arequipa: Wandeltour en klooster Santa Catalina

2. Arequipa: Wandeltour en klooster Santa Catalina

Nadat je bent opgehaald bij het hotel in het historische centrum van Arequipa, begin je de wandeltocht in de wijk San Lazaro, op slechts 5 blokken van de Plaza de Armas van Arequipa. Deze koloniale kap heeft kleine straatjes en huizen gemaakt van sillar, een vulkanische steen die wordt gebruikt voor constructies. San Lazaro is een oude wijk en je zult de schoonheid ervan bewonderen door de mooie straatjes, kleine pleintjes en witte muren. Dit gebied was bezet door pre-Inca- en Inca-culturen en tijdens de Spaanse verovering en de stichting van de stad werden hier de eerste huizen gebouwd. Deze wijk behoort tot het historische centrum van Arequipa en wordt daarom beschouwd als een Unesco-werelderfgoed. De tour gaat verder naar Barrio del Solar, gelegen nabij de rivier de Chili, waar je door prachtige straten met traditionele en koloniale gebouwen loopt. Je gaat verschillende gebieden verkennen die bekend staan als Tambos, logeercentra waar kooplieden tijdens het koloniale tijdperk tot rust kwamen. De eerste Tambo die te bezoeken is, is Tambo El Matadero, een gebouw uit de zeventiende eeuw dat werd gebruikt om dieren te offeren. Momenteel wonen er ongeveer 30 gezinnen in deze plaats. De wandeling in Arequipa gaat verder naar Tambo La Cabezona, een koloniale groep huizen met een gemeenschappelijke ingang uit de zestiende eeuw en de plek waar een van de eerste molens in de stad werkte. Geniet van een panoramische tour naar Plaza de Armas, het belangrijkste ontmoetingspunt van de lokale bevolking en waar de kathedraal van Arequipa zich bevindt. Dit prachtige plein is omgeven door mooie portalen en er is een bronzen fontein in het midden. Na een korte wandeling bereiken we het Santa Catalina-klooster. Deze plaats werd gesticht in 1579 en heeft 20.000 vierkante meter verdeeld over kloosters, patio's, pleinen, straten, klokkentoren en kerk. Tijdens het onderkoninkrijk was Doña Maria de Guzman een rijke vrouw en ze besloot al haar bezittingen te schenken en een leven als kloosterzuster te beginnen. De meeste vrouwen kwamen uit rijke families en momenteel wonen er nog steeds kloosterzusters in het Santa Catalina-klooster. Dit is een prachtige plek met veel geschiedenis en je hebt tijd om mooie foto's te maken. Loop door de straten gemaakt van hardsteen en sommige delen met natuurlijk gekleurde rode muren. Je zult veel gebieden bezoeken, zoals de Patio del Silencio, een plek waar de nonnen elkaar ontmoetten om in stilte te bidden en de Bijbel te lezen. Raak onder de indruk van dit juweel van de stad Arequipa, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Later gaan we je afzetten bij je hotel.

Arequipa: stadstour en klooster Santa Catalina

3. Arequipa: stadstour en klooster Santa Catalina

Begin met het ophalen van je hotel en wordt overgebracht naar het uitkijkpunt Carmen Alto. Bewonder het uitzicht op het landschap van Arequipa, de Chili-rivier en de vulkanen Misti en Chachani op de achtergrond. Ga naast het Yanahuara-uitkijkpunt met een fantastisch uitzicht over de stad. Bezoek daarna de Basiliek van de Compagnie van Jezus, gebouwd in neorenaissancestijl, gebouwd met witte steen, bekend als ashlar. Je zult dan een beetje van het centrale plein van de stad verkennen. Ontdek ten slotte het beroemde klooster van Santa Catalina, een prestigieus instituut uit de zestiende eeuw, bestaande uit pleinen, kloosters en straten, dat vroeger werd bewoond door de dochters van prestigieuze families, die werden bewaard door de nonnen van het klooster.

Arequipa: privérondleiding door de stad en klooster Santa Catalina

4. Arequipa: privérondleiding door de stad en klooster Santa Catalina

De route begint op het belangrijkste plein van Arequipa, een van de mooiste pleinen in Peru. Tegenover dit plein staat de imposante kathedraal, gebouwd in de 17e eeuw. Van daaruit gaat u verder naar het klooster van Santa Catalina, een klooster en een kleine religieuze citadel gebouwd in 1579, nog steeds in gebruik tot op de dag van vandaag. Bezoek dan de kerk van de Compañia de Jesus (1590). Het wordt beschouwd als een klassiek voorbeeld van lokale barokke architectuur en herbergt een uitzonderlijke collectie schilderijen en muurschilderingen. Bezoek ten slotte de districten Yanahuara en Carmen Alto voor een panoramisch uitzicht op het platteland van Arequipa. Aan het einde neem je een transfer terug naar het hotel.

Arequipa wandeltour en Santa Catalina klooster

5. Arequipa wandeltour en Santa Catalina klooster

Je wordt rond 13.30 uur opgehaald van je accommodatie in Arequipa om te beginnen aan je bezoek aan het klooster van Santa Catalina, dat vier eeuwen architectuur van Arequipa laat zien. De indringende cellen, de kleine straatjes en kloostergangen zijn allemaal vol kleurrijke bloemen en muren beschilderd met verse verfstoffen. De smalle steegjes leiden naar de verschillende delen van het klooster die door schilderachtige verblijf- en slaapplekken gaan, compleet met de originele meubels. Met deze betoverende ervaring zul je echt verdwalen in de tijd. Vervolgens breng je een bezoek aan de Jezuïetenkerk van de Vennootschap van Jezus op het "Plaza de Armas". Dit is een van de mooiste plekken in Peru, die op de prachtige gevel de zogenaamde mestizo-architectuur laat zien, en beschikt over de kenmerkende kloostergangen en koepel. Bezoek vervolgens het landhuis Tristán del Pozo, voordat je aan het eind naar de typische wijken Carmen Alto en Yanahuara gaat voor een prachtig uitzicht op zowel de stad als de kerk. Rond 18:00 uur ben je terug in Arequipa.

Van Arequipa: volledige dagtour naar Colca Canyon

6. Van Arequipa: volledige dagtour naar Colca Canyon

Deze volledige dagtour naar de Colca-kloof begint met ophalen bij je accommodatie in Arequipa. Zodra we elke deelnemer hebben opgehaald, gaan we richting de Colca-vallei. In de Colca-regio betalen we de entreeprijs en gaan dan verder naar Chivay, de grootste stad in de Colca-vallei. In Chivay hebben we een heerlijk ontbijt en gaan dan verder naar de Condors Croos, waarbij we stoppen in een aantal kleine stadjes zoals Yanque. Eenmaal in de Condors croos maken we een wandeling van een uur en je gids zal uitleg geven over de Colca, de condors en het wilde leven. In het condorskruis kun je de geweldige condors zien vliegen. De condor is een van de grootste vliegende vogels op aarde en ze zien vliegen is een belevenis. Nadat je de Condors hebt zien vliegen, word je naar de warmwaterbronnen gebracht voor een verfrissend bad. De toegangsprijs voor de warmwaterbronnen is niet inbegrepen, maar kost slechts 20 soles. Daar kun je ook een handdoek huren, het gebruik van de toiletten is inbegrepen. Na de warmwaterbronnen wordt u naar een buffetrestaurant gebracht waar u kunt kiezen om iets van het menu te eten of om voor het buffet te betalen en alles te eten wat u maar wilt. Zodra iedereen klaar is met de lunch, komen we terug naar Arequipa en arriveren rond 18:00 uur. Deze service omvat niet het afleveren bij uw accommodatie, hoewel we u afzetten bij het Santa Catalina-klooster in het centrum van Arequipa.

Begeleide culinaire tour in de stad Arequipa

7. Begeleide culinaire tour in de stad Arequipa

Welkom bij een onvergetelijk culinair avontuur in het hart van de stad Arequipa! Als je een voedselliefhebber bent en je smaakpapillen wilt prikkelen met de beste Peruaanse smaken, dan is deze begeleide culinaire tour op maat gemaakt voor jou. Arequipa, een stad die bekend staat om zijn rijke culturele erfgoed en verbluffende architectuur, wordt ook gevierd als een gastronomisch toevluchtsoord met een authentieke en gevarieerde culinaire scene. Begin aan een gastronomische reis als geen ander terwijl je met ons meegaat op deze begeleide culinaire tour die belooft je onder te dompelen in de verrukkelijke wereld van de keuken van Arequipa. Onze stad is niet alleen doordrenkt van geschiedenis en traditie, maar ook gezegend met een gastronomisch landschap dat een waarheidsgetrouwe weerspiegeling is van de culinaire diversiteit van Peru. Bereid jezelf voor op het proeven van zes verschillende overheerlijke gerechten die de essentie van de Peruaanse gastronomie samenvatten. Van de vurige geneugten van rocoto relleno, een gevulde, pittige peperschotel met een smaakvolle punch, tot de romige verwennerij van ocopa, een gerecht op aardappelbasis versierd met een verleidelijke pindasaus: uw smaakpapillen zullen worden getrakteerd op een symfonie van smaken die laat je verlangen naar meer.

Van Arequipa: 3-daagse trektocht naar Colca Canyon

8. Van Arequipa: 3-daagse trektocht naar Colca Canyon

Deze driedaagse tour naar de Colca-kloof begint met ophalen bij je accommodatie in Arequipa. Zodra we elke deelnemer hebben opgehaald, gaan we richting de Colca-vallei. In de Colca-regio betalen we de entreeprijs en gaan dan verder naar Chivay, de grootste stad in de Colca-vallei. In Chivay nuttigen we een heerlijk ontbijt en gaan dan verder naar de Condors croos. Eenmaal in de Condors croos maken we een wandeling van een uur en je gids zal uitleg geven over de Colca, de condors en het wilde leven. In het condorskruis kun je de geweldige condors zien vliegen. De condor is een van de grootste vliegende vogels op aarde en ze zien vliegen is een belevenis. Nadat we de Condors hebben zien vliegen, vervolgen we onze reis naar Cabanaconde, vanwaar we beginnen te wandelen tot we de stad "San Juan de Chuccho" bereiken. Om in dat stadje te komen lopen we ongeveer 4 uur en in dat stadje lunchen we en rusten uit tot de volgende dag. De tweede dag gaan we na het ontbijt verder richting Sangalle, de plaats waar we de tweede nacht slapen. Het duurt ongeveer 4 uur om Sangalle te bereiken, maar zodra we daar aankomen, kun je genieten van het zwembad en de voorzieningen van het hostel. Op de derde dag wandelen we de kloof op en gaan weer terug naar Cabanaconde om te ontbijten en te wachten tot ons busje arriveert om de terugreis te beginnen. Na het ontbijt in Cabanaconde wordt u naar de warmwaterbronnen gebracht voor een verfrissend bad. De toegangsprijs voor de warmwaterbronnen is niet inbegrepen, maar kost slechts 20 soles. Daar kun je ook een handdoek huren, het gebruik van de toiletten is inbegrepen. Na de warmwaterbronnen wordt u naar een buffetrestaurant gebracht waar u kunt kiezen om iets van het menu te eten of om voor het buffet te betalen en alles te eten wat u maar wilt. Zodra iedereen klaar is met de lunch, komen we terug naar Arequipa en arriveren rond 18:00 uur. Deze service omvat niet het afleveren bij uw accommodatie, hoewel we u afzetten bij het Santa Catalina-klooster in het centrum van Arequipa.

Arequipa: Stadsrondleiding van een halve dag in Shared Service

9. Arequipa: Stadsrondleiding van een halve dag in Shared Service

Afhankelijk van de tijd die je kiest (ochtend of middag) word je opgehaald bij je hotel in Arequipa om de tour door deze stad te beginnen. Eerst bezoek je de wijk Carmen Alto, we maken een stop bij het uitkijkpunt van Carmen Alto, een ideale plek om te ontspannen en de zuivere lucht in te ademen die deze stad ons biedt; vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de rivier, de velden, de stad en de drie vulkanen die de stad omringen: Misti (5.800 meter), Chachani (6.000 meter) en Pichu Pichu (5.300 meter), evenals een prachtig uitzicht op het platteland met zijn terrassen. Vervolgens kom je aan op de Plaza de Armas, waar de gids je informeert over de historische kathedraal, de kerk van de Compagnie van Jezus en de portalen die we rondom zullen bekijken. De tour eindigt met een bezoek aan het Santa Catalina klooster, bekend om zijn prachtige koloniale architectuur, zijn steegjes, bogen, koepels, kleuren en kunstwerken.

17 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Santa-Catalinaklooster: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Arequipa: Stadsrondleiding met panoramische bus

Arequipa: Stadsrondleiding met panoramische bus

We ontmoeten je op het trefpunt in het historische centrum van de stad Arequipa. De panoramische stadsrondleiding door Arequipa begint bij de traditionele wijk Yanahuara, gelegen op 2 kilometer van het historische centrum, aan de rechterkant van de rivier de Chili. Bewonder de prachtige smalle straatjes in Spaanse stijl, mooie huizen en interessante toeristische attracties zoals de Mirador van Yanahuara. Deze plek heeft een prachtig uitzicht op de vulkanen Misti, Pichu Pichu en Chachani. Dit prachtige uitkijkpunt is gebouwd in de achttiende eeuw en het ligt naast de kerk San Juan Bautista, tegenover een leuk pleintje. Dit zijn bogen van ashlar met zinnen van belangrijke personages uit de stad. De stadsrondleiding door Arequipa gaat verder richting de Vallei van Chilin om een ander ongelooflijk uitkijkpunt te bezoeken dat bekend staat als Mirador de Carmen Alto. Hier kun je prachtige landschappen van groene velden en indrukwekkende vulkanen rondom bewonderen. Deze plek werd tussen 1899 en 1927 gebruikt als astronomisch observatorium. Je hebt een bevoorrecht uitzicht op pre-Inca en Inca platforms die nog steeds worden gebruikt voor landbouw. Bewonder fruitbomen en boomgaarden. De volgende stop is bij Incalpaca outlet en dierentuin, een winkel met kleding van hoge kwaliteit gemaakt van Alpaca, met uitstekende prijzen. De vezel van de Alpaca is zacht, licht en zeer resistent. Incalpaca exporteert hun producten naar meer dan 50 landen wereldwijd en werkt hard aan duurzaamheid. Je kunt ook de kleine dierentuin bezoeken met Zuid-Amerikaanse kameelachtigen zoals alpaca's, vicuña's, lama's en guanaco's. We rijden door de wijk Sachaca. Geniet van een panoramisch uitzicht op een 18e-eeuws koloniaal herenhuis dat bekend staat als het Goyeneche Paleis. Je zult ook het waterpark van Tingo zien, de zomerplaats met zwembaden voor de lokale bevolking. Daarna gaan we het Founder's Mansion bezoeken, dat 12 kilometer van het historische centrum ligt. Dit huis was het huis van de stichter van de stad Don Garcí Manuel de Carbajal in 1540. De stadsrondleiding neemt je mee naar de Molino de Sabandia, een prachtige molen die in 1621 werd gebouwd en nog steeds werkt. Als je teruggaat naar de stad zie je de platforms van Paucarpata. De panoramische tour gaat verder naar Plaza de Armas en het klooster van Santa Catalina.

Arequipa: Wandeltour en klooster Santa Catalina

Arequipa: Wandeltour en klooster Santa Catalina

Nadat je bent opgehaald bij het hotel in het historische centrum van Arequipa, begin je de wandeltocht in de wijk San Lazaro, op slechts 5 blokken van de Plaza de Armas van Arequipa. Deze koloniale kap heeft kleine straatjes en huizen gemaakt van sillar, een vulkanische steen die wordt gebruikt voor constructies. San Lazaro is een oude wijk en je zult de schoonheid ervan bewonderen door de mooie straatjes, kleine pleintjes en witte muren. Dit gebied was bezet door pre-Inca- en Inca-culturen en tijdens de Spaanse verovering en de stichting van de stad werden hier de eerste huizen gebouwd. Deze wijk behoort tot het historische centrum van Arequipa en wordt daarom beschouwd als een Unesco-werelderfgoed. De tour gaat verder naar Barrio del Solar, gelegen nabij de rivier de Chili, waar je door prachtige straten met traditionele en koloniale gebouwen loopt. Je gaat verschillende gebieden verkennen die bekend staan als Tambos, logeercentra waar kooplieden tijdens het koloniale tijdperk tot rust kwamen. De eerste Tambo die te bezoeken is, is Tambo El Matadero, een gebouw uit de zeventiende eeuw dat werd gebruikt om dieren te offeren. Momenteel wonen er ongeveer 30 gezinnen in deze plaats. De wandeling in Arequipa gaat verder naar Tambo La Cabezona, een koloniale groep huizen met een gemeenschappelijke ingang uit de zestiende eeuw en de plek waar een van de eerste molens in de stad werkte. Geniet van een panoramische tour naar Plaza de Armas, het belangrijkste ontmoetingspunt van de lokale bevolking en waar de kathedraal van Arequipa zich bevindt. Dit prachtige plein is omgeven door mooie portalen en er is een bronzen fontein in het midden. Na een korte wandeling bereiken we het Santa Catalina-klooster. Deze plaats werd gesticht in 1579 en heeft 20.000 vierkante meter verdeeld over kloosters, patio's, pleinen, straten, klokkentoren en kerk. Tijdens het onderkoninkrijk was Doña Maria de Guzman een rijke vrouw en ze besloot al haar bezittingen te schenken en een leven als kloosterzuster te beginnen. De meeste vrouwen kwamen uit rijke families en momenteel wonen er nog steeds kloosterzusters in het Santa Catalina-klooster. Dit is een prachtige plek met veel geschiedenis en je hebt tijd om mooie foto's te maken. Loop door de straten gemaakt van hardsteen en sommige delen met natuurlijk gekleurde rode muren. Je zult veel gebieden bezoeken, zoals de Patio del Silencio, een plek waar de nonnen elkaar ontmoetten om in stilte te bidden en de Bijbel te lezen. Raak onder de indruk van dit juweel van de stad Arequipa, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Later gaan we je afzetten bij je hotel.

Arequipa: stadstour en klooster Santa Catalina

Arequipa: stadstour en klooster Santa Catalina

Begin met het ophalen van je hotel en wordt overgebracht naar het uitkijkpunt Carmen Alto. Bewonder het uitzicht op het landschap van Arequipa, de Chili-rivier en de vulkanen Misti en Chachani op de achtergrond. Ga naast het Yanahuara-uitkijkpunt met een fantastisch uitzicht over de stad. Bezoek daarna de Basiliek van de Compagnie van Jezus, gebouwd in neorenaissancestijl, gebouwd met witte steen, bekend als ashlar. Je zult dan een beetje van het centrale plein van de stad verkennen. Ontdek ten slotte het beroemde klooster van Santa Catalina, een prestigieus instituut uit de zestiende eeuw, bestaande uit pleinen, kloosters en straten, dat vroeger werd bewoond door de dochters van prestigieuze families, die werden bewaard door de nonnen van het klooster.

Arequipa: privérondleiding door de stad en klooster Santa Catalina

Arequipa: privérondleiding door de stad en klooster Santa Catalina

De route begint op het belangrijkste plein van Arequipa, een van de mooiste pleinen in Peru. Tegenover dit plein staat de imposante kathedraal, gebouwd in de 17e eeuw. Van daaruit gaat u verder naar het klooster van Santa Catalina, een klooster en een kleine religieuze citadel gebouwd in 1579, nog steeds in gebruik tot op de dag van vandaag. Bezoek dan de kerk van de Compañia de Jesus (1590). Het wordt beschouwd als een klassiek voorbeeld van lokale barokke architectuur en herbergt een uitzonderlijke collectie schilderijen en muurschilderingen. Bezoek ten slotte de districten Yanahuara en Carmen Alto voor een panoramisch uitzicht op het platteland van Arequipa. Aan het einde neem je een transfer terug naar het hotel.

Arequipa wandeltour en Santa Catalina klooster

Arequipa wandeltour en Santa Catalina klooster

Je wordt rond 13.30 uur opgehaald van je accommodatie in Arequipa om te beginnen aan je bezoek aan het klooster van Santa Catalina, dat vier eeuwen architectuur van Arequipa laat zien. De indringende cellen, de kleine straatjes en kloostergangen zijn allemaal vol kleurrijke bloemen en muren beschilderd met verse verfstoffen. De smalle steegjes leiden naar de verschillende delen van het klooster die door schilderachtige verblijf- en slaapplekken gaan, compleet met de originele meubels. Met deze betoverende ervaring zul je echt verdwalen in de tijd. Vervolgens breng je een bezoek aan de Jezuïetenkerk van de Vennootschap van Jezus op het "Plaza de Armas". Dit is een van de mooiste plekken in Peru, die op de prachtige gevel de zogenaamde mestizo-architectuur laat zien, en beschikt over de kenmerkende kloostergangen en koepel. Bezoek vervolgens het landhuis Tristán del Pozo, voordat je aan het eind naar de typische wijken Carmen Alto en Yanahuara gaat voor een prachtig uitzicht op zowel de stad als de kerk. Rond 18:00 uur ben je terug in Arequipa.

Van Arequipa: volledige dagtour naar Colca Canyon

Van Arequipa: volledige dagtour naar Colca Canyon

Deze volledige dagtour naar de Colca-kloof begint met ophalen bij je accommodatie in Arequipa. Zodra we elke deelnemer hebben opgehaald, gaan we richting de Colca-vallei. In de Colca-regio betalen we de entreeprijs en gaan dan verder naar Chivay, de grootste stad in de Colca-vallei. In Chivay hebben we een heerlijk ontbijt en gaan dan verder naar de Condors Croos, waarbij we stoppen in een aantal kleine stadjes zoals Yanque. Eenmaal in de Condors croos maken we een wandeling van een uur en je gids zal uitleg geven over de Colca, de condors en het wilde leven. In het condorskruis kun je de geweldige condors zien vliegen. De condor is een van de grootste vliegende vogels op aarde en ze zien vliegen is een belevenis. Nadat je de Condors hebt zien vliegen, word je naar de warmwaterbronnen gebracht voor een verfrissend bad. De toegangsprijs voor de warmwaterbronnen is niet inbegrepen, maar kost slechts 20 soles. Daar kun je ook een handdoek huren, het gebruik van de toiletten is inbegrepen. Na de warmwaterbronnen wordt u naar een buffetrestaurant gebracht waar u kunt kiezen om iets van het menu te eten of om voor het buffet te betalen en alles te eten wat u maar wilt. Zodra iedereen klaar is met de lunch, komen we terug naar Arequipa en arriveren rond 18:00 uur. Deze service omvat niet het afleveren bij uw accommodatie, hoewel we u afzetten bij het Santa Catalina-klooster in het centrum van Arequipa.

Begeleide culinaire tour in de stad Arequipa

Begeleide culinaire tour in de stad Arequipa

Welkom bij een onvergetelijk culinair avontuur in het hart van de stad Arequipa! Als je een voedselliefhebber bent en je smaakpapillen wilt prikkelen met de beste Peruaanse smaken, dan is deze begeleide culinaire tour op maat gemaakt voor jou. Arequipa, een stad die bekend staat om zijn rijke culturele erfgoed en verbluffende architectuur, wordt ook gevierd als een gastronomisch toevluchtsoord met een authentieke en gevarieerde culinaire scene. Begin aan een gastronomische reis als geen ander terwijl je met ons meegaat op deze begeleide culinaire tour die belooft je onder te dompelen in de verrukkelijke wereld van de keuken van Arequipa. Onze stad is niet alleen doordrenkt van geschiedenis en traditie, maar ook gezegend met een gastronomisch landschap dat een waarheidsgetrouwe weerspiegeling is van de culinaire diversiteit van Peru. Bereid jezelf voor op het proeven van zes verschillende overheerlijke gerechten die de essentie van de Peruaanse gastronomie samenvatten. Van de vurige geneugten van rocoto relleno, een gevulde, pittige peperschotel met een smaakvolle punch, tot de romige verwennerij van ocopa, een gerecht op aardappelbasis versierd met een verleidelijke pindasaus: uw smaakpapillen zullen worden getrakteerd op een symfonie van smaken die laat je verlangen naar meer.

Van Arequipa: 3-daagse trektocht naar Colca Canyon

Van Arequipa: 3-daagse trektocht naar Colca Canyon

Deze driedaagse tour naar de Colca-kloof begint met ophalen bij je accommodatie in Arequipa. Zodra we elke deelnemer hebben opgehaald, gaan we richting de Colca-vallei. In de Colca-regio betalen we de entreeprijs en gaan dan verder naar Chivay, de grootste stad in de Colca-vallei. In Chivay nuttigen we een heerlijk ontbijt en gaan dan verder naar de Condors croos. Eenmaal in de Condors croos maken we een wandeling van een uur en je gids zal uitleg geven over de Colca, de condors en het wilde leven. In het condorskruis kun je de geweldige condors zien vliegen. De condor is een van de grootste vliegende vogels op aarde en ze zien vliegen is een belevenis. Nadat we de Condors hebben zien vliegen, vervolgen we onze reis naar Cabanaconde, vanwaar we beginnen te wandelen tot we de stad "San Juan de Chuccho" bereiken. Om in dat stadje te komen lopen we ongeveer 4 uur en in dat stadje lunchen we en rusten uit tot de volgende dag. De tweede dag gaan we na het ontbijt verder richting Sangalle, de plaats waar we de tweede nacht slapen. Het duurt ongeveer 4 uur om Sangalle te bereiken, maar zodra we daar aankomen, kun je genieten van het zwembad en de voorzieningen van het hostel. Op de derde dag wandelen we de kloof op en gaan weer terug naar Cabanaconde om te ontbijten en te wachten tot ons busje arriveert om de terugreis te beginnen. Na het ontbijt in Cabanaconde wordt u naar de warmwaterbronnen gebracht voor een verfrissend bad. De toegangsprijs voor de warmwaterbronnen is niet inbegrepen, maar kost slechts 20 soles. Daar kun je ook een handdoek huren, het gebruik van de toiletten is inbegrepen. Na de warmwaterbronnen wordt u naar een buffetrestaurant gebracht waar u kunt kiezen om iets van het menu te eten of om voor het buffet te betalen en alles te eten wat u maar wilt. Zodra iedereen klaar is met de lunch, komen we terug naar Arequipa en arriveren rond 18:00 uur. Deze service omvat niet het afleveren bij uw accommodatie, hoewel we u afzetten bij het Santa Catalina-klooster in het centrum van Arequipa.

Arequipa: Stadsrondleiding van een halve dag in Shared Service

Arequipa: Stadsrondleiding van een halve dag in Shared Service

Afhankelijk van de tijd die je kiest (ochtend of middag) word je opgehaald bij je hotel in Arequipa om de tour door deze stad te beginnen. Eerst bezoek je de wijk Carmen Alto, we maken een stop bij het uitkijkpunt van Carmen Alto, een ideale plek om te ontspannen en de zuivere lucht in te ademen die deze stad ons biedt; vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de rivier, de velden, de stad en de drie vulkanen die de stad omringen: Misti (5.800 meter), Chachani (6.000 meter) en Pichu Pichu (5.300 meter), evenals een prachtig uitzicht op het platteland met zijn terrassen. Vervolgens kom je aan op de Plaza de Armas, waar de gids je informeert over de historische kathedraal, de kerk van de Compagnie van Jezus en de portalen die we rondom zullen bekijken. De tour eindigt met een bezoek aan het Santa Catalina klooster, bekend om zijn prachtige koloniale architectuur, zijn steegjes, bogen, koepels, kleuren en kunstwerken.

De topbezienswaardigheden in Arequipa

Activiteiten in Santa-Catalinaklooster

Steden in Peru

Andere activiteiten in Santa-Catalinaklooster

Wil je alle activiteiten in Santa-Catalinaklooster bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Santa-Catalinaklooster

Gemiddelde beoordeling

4.4
(64 beoordelingen)