Datums kiezen

Santa Caterina del Sasso

Santa Caterina del Sasso: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

1. Vanaf het Lago Maggiore: privérondvaart met ophalen/afzetten

Vaar over het Lago Maggiore in uw eigen privéboot, bestuurd door een chauffeur die u rond het meer en de 3 Borromeïsche eilanden vaart. Geniet van de betoverende sfeer van een van de grootste en bekendste meren van Italië. Bewonder het adembenemende landschap van de omliggende bergen en dorpen terwijl u vaart. Kies de meest geschikte boot voor uw gelegenheid, of het nu romantisch of gezinsgericht is. U kunt ook kiezen voor verschillende tours of routes tijdens uw uurtje aan het Lago Maggiore. Geniet van varen naar de Borromeïsche eilanden Isola Bella, Isola Madre en Isola Pescatori. U kunt ook worden meegenomen naar de kustplaatsen Stresa, Verbania en meer.

Stresa: privécruise naar Santa Caterina del Sasso

2. Stresa: privécruise naar Santa Caterina del Sasso

Vertrek vanuit de badplaats Stresa op een ontspannende rondvaart langs de prachtige kustlijn om de minder bekende hoeken van het Lago Maggiore te ontdekken. Bewonder architectonische meesterwerken zoals "Villa Amalia Bernocchi" in Empire-stijl, "Villa Carlottina Margherita" in Liberty-stijl, "Villa Excelsior Niobe" in Castellano-stijl, "Villa Vignolo Domus" en de beroemdste "Villa Pallavicino". Zeil weg van de kust van Stresa en ga in de richting van de Hermitage van Santa Caterina del Sasso, die op een steile rotswand met uitzicht op het meer ongetwijfeld een van de meest suggestieve scenario's van het Lago Maggiore is. Maak unieke foto's en geniet van een rondleiding door het meer buiten de klassieke routes, maar niet minder fascinerend en rijk aan geschiedenis.

Van Stresa: cruise op het Lago Maggiore & Santa Caterina del Sasso

3. Van Stresa: cruise op het Lago Maggiore & Santa Caterina del Sasso

Verken het Lago Maggiore en de Hermitage van Santa Caterina del Sasso in je eigen tempo met een privébootdienst vanuit Stresa of Baveno. Bewonder het prachtige landschap en bezoek een van de beroemdste bezienswaardigheden aan het Lago Maggiore, de Hermitage van santa caterina del sasso. Bewonder historische villa's en krijg prachtige panorama's tijdens een schilderachtige cruise vanuit Stresa voordat je op Hermitage landt. Geniet van een schilderachtige en ontspannende rondvaart vanuit de stad Stresa en bewonder de prachtige villa's van stresa (Villa Pallavino, Villa Bernocchi, Villa Excelsior Niobe). Opgegroeid op de ruwe rotswand, aan de "wilde" Lombardische oever van het Lago Maggiore, de hermitage van Santa Caterina del Sasso wordt weerspiegeld in het diepe water. De tour is inclusief vertrek vanaf Stresa Piazza Marconi Imbarcadero, of op verzoek van andere naburige steden. We bereiken het klooster van Santa Caterina del Sasso en observeren de natuurlijke schoonheid van zijn ligging, tussen rots en meer, die nog pittoresk wordt gemaakt door de drie gebouwen die de compositie en door de cycli aanwezig in de kapel gewijd aan Santa Caterina en in de twee interne kerken, de kerk van Santa Maria Nuova en San Nicola.

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Santa Caterina del Sasso

Wil je alle activiteiten in Santa Caterina del Sasso bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.