Kies data

Santa Chiara

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevingen
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Santa Chiara: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Napels: rondleiding centrum met toegang tot Cristo velato

1. Napels: rondleiding centrum met toegang tot Cristo velato

Napels is een mengeling van kleuren en geuren. Raak betoverd door de warmte van de mensen en de geluiden van het dagelijkse leven. Je begint de tour bij de Piazza Bellini, waar je de overblijfselen ziet van de oude Griekse muren. Je gaat verder naar de  Piazza del Gesù, een van de beroemdste pleinen van de stad, op een steenworp afstand van het historische centrum. Bezoek Spaccanapoli, een lange, smalle straat met winkels, restaurant en zijsteegjes die het oude Napels in twee perfecte helften verdeelt. Sta versteld van de Piazza San Domenico Maggiore, met een perfecte overlapping van architectonische stijlen en de parel van Naples, de Capella San Severo met de sculptuur de Gesluierde Christus van Giuseppe Sanmartino. Zie het beroemde standbeeld van de God van de Nijl, de Piazza San Gaetano en de kerken San Lorenzo en San Paolo Maggiore. De barokke kathedraal van San Gennaro dateert uit de 13e eeuw en vormt het hart van het Napolitaanse geloof. Hier wordt het bloed van haar beschermheilige, St. Gennaro, bewaard. Het wordt vloeibaar tijdens het zogenaamde Mirakel van San Gennaro.

Napels bij nacht: wandeltocht met eten en wijn met lokale gids

2. Napels bij nacht: wandeltocht met eten en wijn met lokale gids

Ervaar Napels via haar eten en restaurant scène op een 4 uur durende avond wandeltocht van het historische centrum van de stad. Proef van de traditionele voedingsmiddelen in kleine delicatessenwinkels je nooit zou vinden op uw eigen. Ontmoet uw gids bij een pizzeria aan de Via Port'Alba, site van een van de stadspoorten. Wandel uit om rijke keuken van de stad te proeven in 7 verschillende proeven stops en genieten van heerlijke snacks van aubergine parmigiana, courgettebloemen Baba (Napolitaanse rum cake) en sfogliatelle (schelpvormige gebak). Passeer de religieuze complex en het klooster van Santa Chiara, samen met mooie pleinen zoals Piazza Bellini en Piazza del Gesù. Stoppen om een origineel Pizza Margherita proberen in de stad waar het is ontstaan. Proef een stukje van Napolitaanse pizza fritta en nippen aan Aglianico wijn. Kom bereid zijn om van te smullen! Langs de weg, de ervaring van de drukte van Napels 's nachts buiten iconische monumenten, zoals het Conservatorium van San Pietro een Maiella, Piazza San Gaetano, en de basilieken van Saint Paul en Saint Lawrence. Wandel door de kleurrijke straten van San Gregorio Armeno, zie het Koninklijk Paleis en het Teatro San Carlo, en nog veel meer.

Ontdek Napels: 2,5 uur begeleide wandeltocht

3. Ontdek Napels: 2,5 uur begeleide wandeltocht

Geniet van een spannende en informatieve 2,5-uur durende wandeltocht door de opmerkelijke stad Napels en ontdek waarom het wordt beschouwd als een van de mooiste en meest levendige steden in de Middellandse Zee. Bekijk het allerbeste van deze oude en mystieke stad met een deskundige gids die de verborgen juweeltjes, legendes en geschiedenis boordevol actie zal uitleggen. Loop langs het Koninklijk Paleis van Napels, waar ooit de grote Bourbon-koningen woonden, en verken het spectaculaire Real Teatro di San Carlo, het prachtige operagebouw van Napels. Ga verder naar San Francesco di Paola, een prachtige kerk aan de Piazza del Plebiscito, het belangrijkste stadsplein van Napels, en slenter door de prachtige galerij van Umberto I, een openbare winkelgalerij tegenover het operagebouw van San Carlo. het oudste operahuis in Italië. Je zult ook Santa Chiara en de kerk van Jezus zien. Bezoek enkele van de oude kastelen van Napels, duizenden jaren geleden gebouwd, en slenter door het belangrijkste historische centrum van de stad naar de beroemde Spacca Napoli-straat, het gebied waar Napels werd gesticht, om enkele van de belangrijkste kerken in de stad te bezoeken.

Hoogtepunten van Napels Zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

4. Hoogtepunten van Napels Zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

Leer Napels in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt ontvangen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Napels te voet te bereiken. Je kunt de tour op elk moment starten. Begin je rondleiding in het Nationaal Archeologisch Museum, met zijn unieke tentoonstellingen! Bezoek het Sansevero Chapel Museum dat je sprakeloos zal maken van de kunst die al eeuwenlang betoverend is, zelfs het klooster van San Domenico Maggiore met zijn prachtige gevel zal je tour domineren. Maak een foto bij het adembenemende complex van Santa Chiara in het centrum van de stad en verdwaal in de Gesu' Nuovo, met zijn kenmerkende stenen gevel en sierlijke interieur vol met religieuze kunst. Bezoek St. Nicholas the Charitable met zijn unieke locatie en geschiedenis. Je komt ook langs de Fontein van Neptunus die je, vooral 's nachts, de indruk geeft dat je in een filmsetting bent. Bewonder de Maschio Angioino, het stenen casto / fort dat velen daar zouden willen wonen. Zie, wandel en ontspan in Galleria Umberto in het stadscentrum, terwijl Piazza del Plebiscito de kers op de taart van deze unieke tour zal zijn. Aan het einde van de tour wacht je een verhaal over de echte heilige van Napels, mis het niet... Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk gewenst moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

Napels: begeleide Fat e-Bike Tour

5. Napels: begeleide Fat e-Bike Tour

Je begint met een briefing van 15 minuten waarin je wordt geleerd hoe je je e-bike zo goed mogelijk kunt gebruiken. U wordt ook geïnformeerd over enkele regels die u zullen helpen optimaal te genieten van uw veilige en leuke fietstocht. Daarna begint je panoramische tour langs de beste pleinen, kastelen en monumenten van de stad. Je ziet Piazza del Plebiscito en het Koninklijk Paleis, voordat je de Via Caracciolo tegenkomt, waar je verliefd zult worden op het uitzicht over de Golf van Napoli. Van daaruit gaat u verder door de Via dei Mille, compleet met luxe winkels, voordat u naar Mergellina reist, waar u de Fontein van Parthenope kunt ontdekken. Je reist vervolgens naar de panoramische terrassen van S. Antonio a Posillipo, waar je een adembenemend uitzicht op de stad en het Virgiliano-park krijgt met uitzicht over de golf, Pozzuoli en de eilanden Ischia en Procida. Je zult eindelijk een pauze nemen om te ontspannen, voordat je doorgaat naar je laatste stop bij het Castel dell'Ovo, waar je de legende van "het ei" zult horen.

Sightseeingtour van een halve dag door Napels: Bella Napoli

6. Sightseeingtour van een halve dag door Napels: Bella Napoli

Verken de geboorteplaats van de Pizza Margherita tijdens een tour van een halve dag door Napels en bekijk veel van de meest opvallende bezienswaardigheden van de stad. Als u met een comfortabele auto of minibus reist, brengt uw chauffeur u naar de beste winkelstraten, zoals de Via Chiaia, Via Roma, Corso Umberto en Via Caracciolo. Vervolg het winkelthema in de arcade met glazen dak van de Galleria Umberto. Bezoek het Nationaal Archeologisch Museum om klassieke artefacten uit het oude Griekenland en Rome te zien, en bewonder meesterwerken van renaissance- en barokkunst in het Nationaal Museum van Capodimonte. Bewonder de oude façade van San Gennaro Beyond the Walls en bekijk de indrukwekkende kerken van San Lorenzo en Gesù Nuovo. Ga naar het charterhuis van San Martino en het klooster van Santa Chiara. In de buurt van het San Carlo Theater vindt u de Gambrinus-bar, die zijn naam dankt aan alle artiesten die daar dronken nadat ze het theater hadden verlaten. Bewonder het kasteel van Maschio Angioino op Piazza del Municipio en bekijk het leegstaande Koninklijk Paleis van de voormalige koninklijke familie op Piazza Plebiscito.

Napels: privéwandeling met gids met lokale Michele Arpa

7. Napels: privéwandeling met gids met lokale Michele Arpa

Verken de historische stad Napels tijdens een begeleide wandeling. Leer meer over de 3000 jaar lange geschiedenis van Napels van de lokale historicus Michele Arpa en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Begin je tour op het Piazza del Gesù Nuovo met een kort overzicht van de geschiedenis van Napels. Leer hoe Napels begon als een Griekse nederzetting voordat het onder de heerschappij van de Romeinen, Noormannen, Zwaben, Fransen, Aragonezen, Spanjaarden en Bourbons kwam tot de Italiaanse eenwording in 1861. Terwijl je door de oude Griekse straten slentert, hoor je hoe elke dynastie diepe sporen heeft achtergelaten in het uiterlijk, de cultuur en de gebruiken van het Napolitaanse volk. Bekijk architectuur uit de oude Grieken en Romeinen en de middeleeuwen, en bewonder de renaissance- en barokkerken. Bekijk enkele van de meer dan 500 kerken van Napels. Begin met de Gesù Nuova-kerk, met zijn ingewikkelde versieringen. Ga verder naar Santa Chiara om het klooster te bewonderen. Ontdek vervolgens de centra van politieke macht in Napels. Bewonder het Koninklijk Paleis op het spectaculaire Piazza Plebiscito. Bekijk de Maschio Angioino, het kasteel dat diende als verdediging tegen zee-indringers. Beklim de heuvel van San Martino om het Castel Sant'Elmo te bereiken. Ga verder met het verkennen van de huizen van de welgestelde families van Napels. Bezoek de Sansevero-kapel om de beeldencollectie te zien, waaronder het meesterwerk van Giuseppe Sanmartino, de gesluierde Christus. Loop de kustweg Via Caracciolo af en maak een prachtige foto van het heldere water. Terwijl je loopt, hoor je over de vele musea in Napels van Michele. Krijg een overzicht van de collectie voorwerpen uit Pompeii van het Nationaal Archeologisch Museum en de immense schilderijencollectie van het Capodimonte Museum. Sluit je tour af met een bezoek aan de kathedraal van Napels en leer meer over de historische overblijfselen.

Napels: privéwandeling

8. Napels: privéwandeling

Geniet van een privéwandeling door Napels om een volledig beeld te krijgen van de mix van architecturale stijlen, van de elegante 18e-eeuwse palazzo's tot imposante kastelen en prachtige kerken. De stad, gesticht door de oude Grieken, was ooit de hoofdstad van Zuid-Italië en is bewoond door Romeinen, Byzantijnen, Arabieren, Noormannen, Zwaben en Spaanse Bourbons. Je gids zal een schat aan geschiedenis bieden terwijl je het historische centrum verkent, waar Napolitanen sinds de 6e eeuw voor Christus hebben gewoond. De tour omvat een fascinerende wandeling door de Umberto Primo Gallery en de Via Toledo, en een wandeling op Piazza del Gesù om de kerk van Gesù Nuovo en de Immacolatella-obelisk te zien. Dwaal door de beroemde Spaccanapoli naar het 14e-eeuwse klooster van Santa Chiara en het Piazza San Domenico. Ervaar onderweg een van de beroemdste uitvindingen van Napels en proef een stukje authentieke Napolitaanse pizza.

Napels: dagtour met privévervoer

9. Napels: dagtour met privévervoer

Je tour begint met ophalen van een haven of hotel naar keuze in Campania. Vanaf hier gaat u aan boord om zowel de historische als de recentere delen van deze prachtige metropool te zien. Je komt met de vuist aan op het Piazza Garibaldi, waar je langs de Corso Umberto I loopt om een glimp op te vangen van de haven van Napels en te genieten van de luxe Riviera di Chiaia. Vervolgens passeert u het "Piazza del Gesù" -plein, waar de kerk van Gesù Nuovo staat. De centrale straat, genaamd "Spaccanapoli", leidt u langs het pad dat in de oudheid de centrale laan (cardo) van de stad was. Deze straat laat je kennismaken met de Zuid-Italiaanse geest, en naast andere monumenten zie je de wonderbaarlijke kerk en het klooster van Saint Chiara, dat dateert uit de 14e eeuw. Vervolgens ervaar je een van de hoogtepunten van je tour, de kathedraal van Saint Gennaro. Je stopt dan voor de lunch in een klassieke pizzeria om authentieke pizza te proberen, afkomstig uit Napels. Als je wilt, heb je de mogelijkheid om naar een lokaal restaurant te worden gebracht waar alleen de lokale bevolking de beste pizza van de stad gaat eten. Na de lunch ga je naar Piazza Plebiscito, waar je de historische Quartieri Spagnoli en de galerij van koning Umberto Primo kunt bekijken. Je bezoekt ook het beroemde theater van San Carlo (het eerste professionele operatheater van Europa), het Koninklijk Paleis, het prachtige café Gambrinus (waar veel beroemde artiesten en schrijvers zijn geweest) en het formidabele Maschio Angioino-kasteel. Aan het einde van uw tour keert u terug naar uw vertrekpunt of een andere plaats van gemak.

Sitemap Santa Chiara

Wil je alle activiteiten in Santa Chiara ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Santa Chiara

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 924 beoordelingen

Voor degenen zoals ik die de eerste keer zijn die Napels bezoeken, zou ik je graag wat advies willen geven: volg de rondleiding door Veiled Christ en Spaccanapoli onmiddellijk, zodat je de stad al een beetje kunt zien en belangrijk advies krijgt over hoe je je kunt verplaatsen en nog meer Het is belangrijk om de gesluierde Christus te bezoeken door kilometrische lijnen over te slaan

Interessante tour vol informatie. Makkelijk te vinden ontmoetingspunt. De gids, een jonge maar zeer voorbereide en gepassioneerde jongen, gaf ons veel informatie en nieuwsgierigheid, zelfs in de wachttijd voor het bezoek aan de gesluierde Christus, omdat ze helaas, omdat de dag van 1 november bijzonder druk was, niet de gelegenheid gaven om tour om toegang met voorrang te krijgen.

Positieve ervaring, het enige nadeel is dat we in de rij moesten staan om de gesluierde Christus te zien, ik dacht dat je een bevoorrechte doorgang kon hebben, met wat de tour elk kost.

de guide Teresa, studente archeologie, had een enorme kennis en was super entousiast. ze had alle aandacht en alle tijd voor de groep. warm aanbevolen. zij leidt ook groepen in Pompei

interessant dank ook aan de voorbereiding en vriendelijkheid van de gids die ons vergezelde. Jammer voor de wachtrij van meer dan een uur voor het bezoek aan de gesluierde Christus