Santa Croce, Florence

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Santa Croce, Florence

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 879 beoordelingen

Wat een goede beslissing om deze rondleiding te boeken. Terwijl andere mensen puffend en zwetend door de stad wandelden, reden wij prinsheerlijk en overdekt door de stad. We kregen fijne en goede uitleg door een gids die uitstekend Engels sprak, want Amerikaanse moeder. We zagen en hoorden heel veel, hierop konden we de rest van de dag ook inplannen met wat we echt wilden zien en bekijken. En met de geschiedenis die de gids vertelde was het heel leuk om daarna weer in de stad te wandelen en meer gevoel bij de stad te hebben. Uiteraard hebben we een ijsje gehaald en een koffie gedronken op de terrasjes die de gids aanraadde. Smullen!

Het verzamelen op het verzamelpunt verliep goed. De rondleiding door het Uffizi museum was super. Onze gids Irina vertelde duidelijk en veel en wist de toehoorders heel goed te boeien. Super! Bij het verzamelpunt stond gids Julia al ons op te wachten voor de stadswandeling. De wandeltocht door Florence met gids Julia was ook uitgebreid en Julia legde ook veel uit en deed dat ook op een leuke manier. Super! Fijn dat Getyourguide zulke passievolle en bekwame gidsen heeft. De liefde voor hun vak voel je gewoon.

My daughter and I had a perfect tour through Florence on e-bike. The biking was fun and made it easy to cover longer distances. At the stops (good combi of big turistic and lesser known spots) we made we were told interesting background info about the sites. Guide Claudio was great: very informative, helpful and patient. I would definitely recommend this tour!

Afwisselende tour, dwars door de (nauwe) straten van Florence. Enthousiaste gids. Soms wat te veel feitjes, maar niet storend. Met een groep van 8 personen prima te doen. Startplaats goed te vinden.

Het grote voordeel van een fietstour is dat je in relatief korte tijd een stad kan verkennen en zo een goede indruk kan krijgen wat je de moeite waard vind om verder te bekijken.