Meer foto's

Vanaf € 18 per persoon

Santa Cruz de Tenerife: 24 Uur Hop On, Hop Off Bus

Product ID: 14721
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
75 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek Santa Cruz in je eigen tempo met een 24-uurs ticket
  • Het gemak van een hop on hop off bus
  • Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad
  • Neem de tijd, bezoek de markten, en geniet van spectaculair uitzicht over Santa Cruz!
Overzicht
Verken Santa Cruz de Tenerife in je eigen tempo en zie de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad! De nieuwe bussen met open bovendek zijn de perfecte manier om deze fascinerende stad in 24 uur te verkennen!
Wat te verwachten
Ontdek Santa Cruz in je eigen tempo met een ticket voor een hop on, hop off bus

De prachtige hoofdstad Santa Cruz de Tenerife bevindt zich op het oostelijke punt van het grootste Canarische eiland. Elke dag vertrekken er 5 rode bussen met open bovendek voor een tour door de stad. Er zijn 11 haltes bij diverse belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Plaza de España. Stap uit de bus bij een van de haltes om bijvoorbeeld El Mercado Nuestra Senora de Africa, Rambla, Plaza de Pedro Schwartz of het moderne Tenerife Auditorium, ontworpen door de internationaal bekende Spaanse architect Santiago Calatrava, te bezoeken. Zie ook de terminal voor cruiseschepen, waar jaarlijks 500.000 mensen aankomen. Geniet van het strand Playa de las Teresitas met het gouden zand, kalme water, en een prachtig uitzicht op de bergen. Bezoek ook, in de oudste wijk van Santa Cruz, het Plaza de España, het grootste plein van de Canarische eilanden.

Geniet van een panoramisch uitzicht in alle richtingen vanaf het open bovendek van de bus

Het Plaza de España is gelegen in het hart van de stad. Hier bevinden zich de paleizen Palacio del Cabildo de Tenerife, Palacio de la Carta, Plaza de la Candelaria en een groot kunstmatig meer. Hier bevindt zich ook het Monumento a los Caídos, een eerbetoon aan de slachtoffers van de Spaanse Burgeroorlog. Slenter langs de meer dan 300 kraampjes van de markt El Mercado Nuestra Senora de Africa. Hier worden verse lokale produkten aangeboden. Op zondag kun je op koopjesjacht op de vlooienmarkt El Rastro, waar onder andere lederwaren worden aangeboden. In de museums van Tenerife kom je meer te weten over de rijke geschiedenis en bruisende kunstscène van het eiland. Het TEA (Tenerife Espancio de las Artes) is een tentoonstellingsruimte en kunstgalerij. Misschien ga je liever naar het museum Museo de la Naturaleza y el Hombre, waar je geologische en archeologische exposities kunt zien.

Stap op en van de bus wanneer je zelf wilt

Bezoek het Militaire Museum in het Cuartel Almeida. Hier zie je onder andere de uniformen en andere persoonlijke bezittingen van gerespecteerde militairen en schaalmodellen van militaire constructies. Ook zijn er wapens van de Guanches en de Spanjaarden uit de tijd van de verovering van Tenerife aan het eind van de 15e eeuw. Hier worden ook kunstwerken van beroemde Canarische kunstenaars getoond. Andere interessante bezienswaardigheden zijn het Centro Internacional de Ferias y Congresos en het Tenerife Auditorium. De futuristische architectuur contrasteert sterk met de historische gebouwen van het stadscentrum. De bus stopt ook bij El Corte Ingles, een groot en prestigieus warenhuis van 7 verdiepingen. Hier vind je onder andere een supermarkt, koffiebar, en restaurant. Tenerife heeft een bruisend nachtleven met voldoende bars, clubs, karaoke bars, en live entertainment om uit te kiezen.

Reisschema:

Halte 1 - Plaza de España
Halte 2 - El Mercado Nuestra Senora de Africa
Halte 3 - Puerto Crucero
Halte 4 - Cuartel De Almeida
Halte 5 - Stadhuis
Halte 6 - García Sanabria Park
Halte 7 - Rambla De Santa Cruz
Halte 8 - Plaza De Pedro Schwartz
Halte 9 - Tenerife Auditorium
Halte 10 - El Corte Ingles
Halte 11 - Estacion De Guaguas

Inbegrepen
  • Audiogids voor kinderen in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, of Japans
Niet inbegrepen
  • Tickets voor bezienswaardigheden
Trefpunt

Klassieke route (rood): stap op de bus bij een van onderstaande haltes: Halte 1 - Plaza de España Halte 2 - Puerto Crucero Halte 3 - Alameda Halte 4 - Parque Garcia Sanabria Halte 5 - Museo Histórico Militar Halte 6 - Parque García Sanabria Halte 7 - Plaza de los Patos / Viera y Clavijo Halte 8 - Plaza De Pedro Schwartz Halte 9 - AvdaTres de Mayo Halte 10 - Auditorio y P.Marítimo César Manrique Halte 11 - El Corte Ingles Halte 12 - Estacion De Guaguas Halte 13 - Mercado Nuestra Srade Africa /Museos (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Een volledige ronde op de bus duurt 60 minuten

Elke 25 minuten vertrekt er een nieuwe bus

De bussen rijden het hele jaar door en beginnen om 10:00 uur

Het ticket is 24 uur geldig
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (19 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Sightseeing Europe

Product ID: 14721