Santa Cruz
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Santa Cruz: tours & tickets

Santa Cruz: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Sevilla

Bekijk alle 286 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Santa Cruz

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 7.422 beoordelingen

Wat n prachtige 3 paleizen en groteske tuin die samen het Alcazar vormen. Ook het gidsen in de Kathedraal bezorgde ons heel wat weetjes met n knap kunqrwerk van Belgische hand. De torre konden we op eigenhoutje op t einde verkennen. Super mooie uitzichtpunten ontdekten we.

We hadden een kleine groep, de gids had veel kennis van zaken zelfs over de kleinste details. Na de tour nog lang in het Alcazar gebleven. Een dag is te kort om alles te zien. Zeker een aanrader.

Zeer toffe manier om de stad te leren kennen. Zelf hebben we deze fietstocht gedaan op onze 1e dag. Op die manier hadden we direct een goed idee waar alle bezienswaardigheden zich bevonden.

Sevilla: fietstocht van 3 uur Beoordeeld door

De kathedraal was vanwege Corona gesloten, maar de gids maakte er een mooie rondleiding van. Veel verteld over de stad en de geschiedenis. Met palies is een bezoek waard. Carmen bedankt !

Sevilla: rondleiding door de kathedraal en het Alcázar Beoordeeld door

Door covid moesten we lang wachten na de entree, en eenmaal in het gebouw mochten er niet stoppen. Gelukkig liep de gids langzaam en gaf ons zo de gelegenheid om foto's te maken.

Sevilla: 1-uur durende tour van Alcazar met entree Beoordeeld door
Omslagfoto: José Luis Filpo, CC BY 2.0