Datums kiezen

Santa Maria della Scala

Santa Maria della Scala: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Siena: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en stadstour

1. Siena: hoogtepunten Zelfgeleide speurtocht en stadstour

Leer Siena in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die op je telefoon wordt afgespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Los puzzels op buiten tien attracties in Siena. Volg de aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te vinden. Geniet van de uitdaging om logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel te voltooien. Voel de voldoening van het oplossen van elk raadsel. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Heb de vrijheid om de tour te pauzeren of te hervatten wanneer je maar wilt. Bewonder de stad in je eigen tempo. Ontdek interessante informatie en feiten over de stad. Maak zoveel foto's als je wilt. Begin je tour vanuit de veel gefotografeerde Duomo. Bezoek de unieke doopkapel van St. John met zijn gevel die nog in aanbouw is, je zult nog steeds de beroemde heuvel van de imposantie van Palazzo Piccolomini tegenkomen. Maak een foto van het kleine centrale plein Loggia del Papa en verdwaal in de Torre del Mangia, die toen gebouwd een van de hoogste seculiere torens in middeleeuws Italië was. Bezoek het adembenemende Palazzo Pubblico en passeer het Palazzo Buonsignori met zijn unieke en wereldberoemde tentoonstellingen. Bewonder de exposities van Santa Maria della Scala, ooit een belangrijk stadsziekenhuis gewijd aan de zorg voor verlaten kinderen, armen, zieken en pelgrims. Wandel door Piazza del Campo, beschouwd als een van de grootste middeleeuwse pleinen van heel Europa.

Siena: ontsnappingsspel en rondleiding

2. Siena: ontsnappingsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een stadsrondrit met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Siena. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour vanuit de veel gefotografeerde Duomo. Bezoek de unieke doopkapel van St. John met zijn gevel die nog in aanbouw is, je zult nog steeds de beroemde heuvel van de imposantie van Palazzo Piccolomini tegenkomen. Maak een foto van het kleine centrale plein Loggia del Papa en verdwaal in de Torre del Mangia, die toen gebouwd een van de hoogste seculiere torens in middeleeuws Italië was. Bezoek het adembenemende Palazzo Pubblico en passeer het Palazzo Buonsignori met zijn unieke en wereldberoemde tentoonstellingen. Bewonder de exposities van Santa Maria della Scala, ooit een belangrijk stadsziekenhuis gewijd aan de zorg voor verlaten kinderen, armen, zieken en pelgrims. Wandel door Piazza del Campo, beschouwd als een van de grootste middeleeuwse pleinen van heel Europa.

Siena: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

3. Siena: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour vanaf de veel gefotografeerde Duomo. Bezoek de unieke doopkapel van Sint-Jan met zijn gevel die nog in aanbouw is, je zult nog steeds de beroemde heuvel van de imposante Palazzo Piccolomini tegenkomen. Maak een foto van het kleine centrale plein Loggia del Papa en laat jezelf verdwalen in de Torre del Mangia, die toen hij werd gebouwd een van de hoogste eeuwenoude torens in middeleeuws Italië was. Bezoek het adembenemende Palazzo Pubblico en passeer het Palazzo Buonsignori met zijn unieke en wereldberoemde tentoonstellingen. Bewonder de tentoonstellingen van Santa Maria della Scala, ooit een belangrijk stadsziekenhuis gewijd aan de zorg voor verlaten kinderen, armen, zieken en pelgrims. Wandel door Piazza del Campo, beschouwd als een van de grootste middeleeuwse pleinen van heel Europa. Download de ‘’World City Trail’’ app uit de winkel. Start dan uw tour en geniet ervan!

Florence: San Gimignano, Siena en Chianti-dagtour

4. Florence: San Gimignano, Siena en Chianti-dagtour

Dompel jezelf onder in het hart van het prachtige en onvergetelijke Toscaanse landschap. Laat je ophalen in een auto of minibus met airconditioning en leun achterover terwijl je chauffeur je meeneemt door het landschap tijdens een semi-privé- of privétour. Ontdek prachtige middeleeuwse locaties tijdens deze unieke self-guided tour, zoals San Gimignano, ook wel bekend als het "Middeleeuwse Manhattan" vanwege de 14 middeleeuwse torenhuizen die een unieke sfeer creëren, bijna gekristalliseerd in de tijd. Verken de magische sfeer van Siena, beroemd om zijn paardenrace, de gotische kathedraal van Santa Maria della Scala, typische zoetigheden en vele andere kleine schatten. Mis de Chianti-regio niet en proef de typische gerechten van de regio, extra vierge olijfolie en wijn op een authentieke Toscaanse boerderij. Loop door de kelders van lokale wijnspecialisten en leer hun geheimen over het maken van de Nectar of Gods. Verwen uw smaakpapillen met veel verschillende soorten Chianti, Morellino, Super Tuscan en nog veel meer terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op de Chianti-heuvels.

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Santa Maria della Scala

Wil je alle activiteiten in Santa Maria della Scala bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.