Santa Maria, Kaapverdië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Santa Maria, Kaapverdië: de beste attracties

Sitemap Santa Maria, Kaapverdië

Wil je alle activiteiten in Santa Maria, Kaapverdië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Santa Maria, Kaapverdië

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 70 beoordelingen

Super leuke en veelzijdige tour. Onze gids Chan deed erg zijn best en sprak goed Engels. Alle hoogte punten van het eiland in 1 tour, dan heb je overigens ook alle “bezienswaardigheden” gezien. Boek de privé tour, op die manier is de tour persoonlijker en hoef je de jeep niet te delen. In plaats van 6 uur duurt de tour bijna 7,5 a 8 uur. Dit is wel wat lang, maar het enthousiasme van Chan maakt dat goed.

Chan deed alle mogelijke moeite om het ons naar onze zin te maken, hij heeft veel verteld over het land en de gewoontes en omdat we een prive tocht hadden konden we ook zelf een beetje invulling geven aan het programma. Al met al een erg leuke dag gehad

We had a private tour With dino as our guide.. the weather was not great but we have seen a lot of interesting stuff. It is great to have your private Tour guide as we could ask a lot of questionnaires and could tailor the tour a bit.

Leuke dagtocht waarbij je een goed beeld krijgt van het hele eiland. De gids, Chan, is echt leuk en weet zeer veel te vertellen. Deze tour is echt een aanrader.

Chan is hele leuke gezellige gids en goede fotograaf. We hebben gelachen, alle leuke plekjes gezien en lekker gegeten.