Kies data
Santa Marta

Watersport

Santa Marta Watersport: Onze meest aanbevolen

Santa Marta: Tayrona Park-wandeltocht en bezoek aan de Kaap van San Juan

1. Santa Marta: Tayrona Park-wandeltocht en bezoek aan de Kaap van San Juan

Dompel jezelf onder in de schoonheid van Tayrona National Natural Park tijdens deze wandeltocht van een hele dag. Ontdek weelderige bossen, wandel langs ongerepte stranden, bewonder Playa Cabo de San Juan en geniet van een traditionele Caribische maaltijd. Verken Tayrona National Natural Park tijdens deze privéwandeling van een hele dag. Adem de geur van de zonovergoten natuur in terwijl je de fauna observeert die van dit paradijs hun thuis hebben gemaakt. Ervaar een van 's werelds mooiste stranden en geniet van de authentieke Caribische keuken. Dwaal door deze natuurlijke haven aan de Caribische kust, ten noordoosten van Santa Marta, een van de oudste steden van Zuid-Amerika. Geniet van de gouden zon terwijl je geniet van de weelderige flora tegen de bergen van de Sierra Nevada. Wandel langs de kust vanuit Cañaveral, pauzeer bij het met keien bezaaide Playa Arrecife dat bekend staat om zijn krachtige stromingen en ga verder naar La Piscina. Omsloten door rotsen, en mild en ondiep, is dit zwembad ideaal voor zwemmers van verschillende niveaus. Playa Brava ligt buiten de gebaande paden, een afgelegen strand te midden van weelderige vegetatie. Rustig en sereen, het is rustiger in vergelijking met het zeer populaire strand van Cabo de San Juan. Om te zonnebaden op wit zand en te snorkelen in helder water, loop je naar Playa Cristal en knabbel je ook aan gegrilde zeevruchten. Playa Cabo de San Juan, een groen paradijs, is de belangrijkste attractie van het park. Reuzenpalmen zwaaien langs de kust en enorme rotsblokken rijzen uit het water. Snorkelen, zwemmen en daarna settelen voor een traditionele Caribische lunch. Ga zonnebaden in de gouden zon en sluit je dag af met een glinsterende high.

Santa Marta: Cristal Beach Day-Trip

2. Santa Marta: Cristal Beach Day-Trip

Nadat je bent opgehaald bij je Santa Marta-accommodatie, reis je gedurende 15 minuten per auto naar de Neguanje-sector en betreed je een deel van het Tayrona-park (natuurreservaat). Hier kun je genieten van een spectaculaire zonnedag, voordat je aan boord gaat van een boot voor een rit van 8 minuten langs de prachtige stranden van de Colombiaanse Caraïben. Je kunt dan lopen terwijl je geniet van een uitstekend zicht op het 7-golf oogpunt. Cristal Beach, ook wel Calm Beach genoemd, is de perfecte omgeving om te snorkelen en duiken. Dankzij de prachtige heldere, kalme wateren en het witte zand, kunnen bezoekers gemakkelijk snorkelen. Het wordt algemeen beschouwd als een van de mooiste en meest paradijselijke stranden van Colombia en mag niet worden gemist wanneer je door dit gebied reist. Cristal Beach ligt in een baai naast vele andere kleine stranden. Het water in deze stranden is, in tegenstelling tot de rest van het park, erg rustig en u zult ook vlaktes van onbenut, natuurlijk zout vinden. Er is ook een kleine camping, een spectaculair alternatief voor accommodatie en zeer verschillend van de andere sites in de buurt.

Van Santa Marta: Marinka-watervallen 4x4-tour met transfer

3. Van Santa Marta: Marinka-watervallen 4x4-tour met transfer

Neem vanuit Santa Marta een taxi voor ongeveer 45 minuten door de uitlopers van de Sierra Nevada de Santa Marta om het kleine stadje Minca te vinden. In het gezelschap van een lokale gids/chauffeur. Vanaf daar zullen we overstappen op een 4x4-truck, we zullen een pad van 30 minuten volgen, in het midden van de reis zult u het exotische landschap, omringd door fauna en flora, kunnen waarderen met een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. Als we uit de truck stappen, moeten we ongeveer 15 minuten lopen om de Marinka-watervallen te bereiken. Omdat je in de Marinka-watervallen bent, heb je ruimte en vrije tijd om te genieten van de spa, waar je kunt baden in de watervallen, kunt uitrusten in de beroemde gigantische hangmatten, foto's kunt maken en natuurlijk kunt genieten van een heerlijk armuerzo. U kunt de retour met voorafgaande kennisgeving kiezen tussen 14:00 en 16:00 uur, dit zal langs dezelfde weg naar Minca zijn, om weer over te stappen op de taxi die ons naar Santa Marta brengt.

Santa Marta: Zeemuseum en strandtour Playa Blanca

4. Santa Marta: Zeemuseum en strandtour Playa Blanca

U wordt iets voor 9:00 uur opgehaald bij uw accommodatie, vanwaar u naar de Rodadero-sector gaat. Eenmaal daar stapt u in een boot om naar het aquarium en het Zeemuseum te reizen. Eenmaal in het aquarium kunt u genieten van een live dolfijnenshow door het museum gedurende ongeveer 1,5-2 uur. Na uw bezoek aan het aquarium keert u terug naar de boot om naar Playa Blanca te gaan. In Playa Blanca breng je tussen de 3-4 uur door waar je kunt genieten van het strand, in de zon kunt zitten en lunchen. Om 15.30 uur gaat u aan boord van de boot om uw terugreis naar het dok van de taxibaan te beginnen, en uw tour eindigt later als u om ongeveer 17.00 uur terugkeert naar uw accommodatie.

  • Wateractiviteiten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Watersport in Santa Marta

Welke andere activiteiten dan Watersport zijn de moeite waard in Santa Marta?

Andere onmisbare dingen om te doen in Santa Marta:

Welke Watersport in Santa Marta nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Watersport in Santa Marta nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Santa Marta

Wil je alle activiteiten in Santa Marta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.