Santiago Bernabeu Stadion

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Santiago Bernabeu Stadion: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Madrid: Bernabéu-stadiontour & ticket met directe toegang

1. Madrid: Bernabéu-stadiontour & ticket met directe toegang

Je avontuur begint met een panoramisch uitzicht op het stadion, wat je al een idee geeft van de grootsheid van de club. Terwijl je door het stadion wandelt, hoor je over de verschillende bekers die Real tijdens zijn lange geschiedenis heeft gewonnen. Bekijk video's van legendarische wedstrijden en zie de tenues, schoenen en uitrusting die het team in de loop der jaren heeft gebruikt. Bovendien krijg je de kans om het enorme scala aan clubmemorabilia te bewonderen.

...
Madrid: hop-on hop-off bus & Santiago Bernabéu-stadiontour

2. Madrid: hop-on hop-off bus & Santiago Bernabéu-stadiontour

Verken Madrid comfortabel en gemakkelijk in een hop-on hop-off dubbeldekkerbus. Ontdek de historische bezienswaardigheden en moderne attracties van Madrid in detail met een enkel ticket. Stap zo vaak als je wilt in en uit de bus en geniet van de stad in je eigen tempo. Er zijn twee routes beschikbaar: Blauwe route: historisch Madrid • Museo del Prado • Puerta de Alcalá • Barrio de Salamanca • Plaza de Colon • Plaza de Cibeles • Gran Via • Plaza de España • Templo de Debod • Teatro Real • Palacio Real • Puerta de Toledo • San Francisco El Grande • Kathedraal Almudena • Plaza Mayor • Puerta del Sol • Circulo Bellas Artes • Museo Thyssen • Museo Reina Sofia • Jardin Botánico Groene route: het moderne Madrid • Plaza Neptuno • Plaza de Cibeles • Plaza de Colon • Museo Escultura's • Museo de Ciencias Naturales • Nuevos Ministerios • Santiago Bernabéu-stadion • CSI Wetenschappen • Museo Lázaro Galdiano • Serrano • Museo Arqueológico • Puerta de Alcalá • Alcalá • Puerta del Sol • Plaza de las Cortes Stadiontour Santiago Bernabéu Stap uit bij het Santiago Bernabéu-stadion voor een rondleiding door het iconische huis van Real Madrid. Herbeleef meer dan honderd jaar geschiedenis van Real Madrid terwijl je het interactieve museum en de audiovisuele displays verkent die het verhaal van deze voetbalreus vertellen. Betreed de perskamer, de kleedkamers en loop door de Player's Tunnel tot je het veld bereikt, waar wereldwijde supersterren hun vaardigheden al tientallen jaren laten zien. Maak een interactieve reis aan boord van een replica van de officiële bus van het eerste team. Bekijk de brede collectie trofeeën die de club in de loop der jaren heeft verzameld. Krijg toegang tot de presidentiële box, het meest exclusieve gedeelte van de locatie, en krijg een exclusief VIP-perspectief op het stadion dat plaats biedt aan meer dan 80.000 toeschouwers. Geniet van een interactieve ervaring die geschikt is voor zowel voetbalfanaten als mensen met een voorbijgaande interesse.

...
Madrid: rondleiding stadion Bernabéu

3. Madrid: rondleiding stadion Bernabéu

Bezoek de thuisbasis van FC Real Madrid en treed in de voetsporen van geweldige spelers, fantastische coaches, en legendarische teams. Herleef meer dan 100 jaar clubgeschiedenis. Ga het veld op en voel de spanning die voor een wedstrijd in de lucht hangt, en de gloed van successen uit het verleden.  Geniet van een panoramisch uitzicht op het stadion vanaf een van de 4 torens. Loop langs het veld, waar 60 jaar lang legendes speelden, huilden, en wonnen. Stap de spelerstunnel in, en voel de zenuwen en spanning net voordat je het veld op gaat. Zie de locatie vanaf de bank, en vanaf het coach-gebied. Bezoek de Presidentiële Box, gereserveerd voor VIP's, hoogwaardigheidsbekleders, en speciale gasten. Dit is het meest exclusieve deel van het stadion.  Real Madrid is de meest onderscheiden voetbalclub ter wereld, en je krijgt ook de kans de Trofeeënzaal te bezoeken. Kom meer te weten over de geschiedenis die vorm gaf aan een van de beste voetbalteams ter wereld.

...
Sightseeingtour door Madrid en begeleid bezoek aan het Prado-museum

4. Sightseeingtour door Madrid en begeleid bezoek aan het Prado-museum

Geniet van een gecombineerde 5-uur durende sightseeingtour door de historische wijken van Madrid en het legendarische Prado Museum, de thuisbasis van een van 's werelds grootste kunstcollecties. Maak een reis door de geschiedenis en verken de middeleeuwse oorsprong van Madrid, met bezienswaardigheden zoals het Arabische fort uit de tijd van de islamitische heerschappij en de art-decogebouwen van de Gran Via. Bekijk de renaissance- en barokke gebouwen van Calle Mayor, Plaza Mayor en Plaza de la Villa vanuit het Habsburgse Madrid van Felipe II. Kom meer te weten over de Bourbon-layout die is vastgelegd onder Carlos III en bekijk het opzichtige Koninklijk Paleis, de Cibeles-fontein en de Puerta de Alcalá. Ontdek een meer eigentijdse kant van Madrid in de karakteristieke Ventas-arena en het voetbalstadion Santiago Bernabeu. Ervaar de Paseo del Prado (Walk of Art: Thyssen, Prado & Reina Sofía Musea), de Koninklijke Botanische Tuinen van Madrid, het Cibeles-plein, de Alcalá-poort of de Gran Vía-straat. Sla dan de wachtrij over en verken het Prado Museum in Madrid en bekijk enkele van 's werelds grootste meesterwerken. Begin met de werken van Bosch, waaronder The Garden of Earthly Delights, en ga verder door kamers gewijd aan Greco en Velázquez, en eindig met Goya's portret van de familie van Carlos IV en de meesterlijke Derde mei 1808.

...
Madrid: historische en moderne panoramische stadstour

5. Madrid: historische en moderne panoramische stadstour

Geniet van bijna 2 uur in een vintage ogende auto terwijl je het beste van Madrid verkent. Bekijk de bezienswaardigheden van Oostenrijks Madrid en Bourbon Madrid. Bezoek de zaken- en winkelgebieden van deze prachtige stad en bekijk zowel de oude als moderne delen van de stad. Ontspan terwijl je in stijl door de stad reist en luistert terwijl je audiogids je alles vertelt wat je moet weten over Madrid. Het reisschema is als volgt: Prado Museum Puerta de Alcalá El Retiro-park Plaza de Cibeles Plaza Colon ABC SERRANO Museo Nacional de Ciencias Naturales Estadio Santiago Bernabéu Museo Lázaro Galdiano Barrio de Salamanca Museo Arqueológico Nacional Gran Via Plaza de España Templo Debod Palacio Real Catedral Almudena Echte Basílica de San Francisco el Grande Plaza Mayor Teatro Real Plaza de las Cortes Paseo del Prado Plaza Mayor

...
Madrid: privé stadstour op maat met chauffeur en gids

6. Madrid: privé stadstour op maat met chauffeur en gids

Geniet van deze privétour van 4 uur met je officiële privégids en leer de meest emblematische bezienswaardigheden van Madrid heel comfortabel kennen in een luxe privévoertuig met een aparte chauffeur. U kunt kiezen tussen een ochtend- of middagvertrek rechtstreeks vanuit uw hotel of plaats naar keuze. Dit is een volledig gepersonaliseerde a la carte tour. Hier is een voorbeeld van een geweldige en complete tour om je een idee te geven, maar je tour wordt volledig gepersonaliseerd om aan je exacte behoeften te voldoen. De tour kan beginnen door richting Plaza de España te gaan en vervolgens door de Barrio van la Morería te gaan en te genieten van de bezienswaardigheden van de middeleeuwse oorsprong van de stad. Als je daar eenmaal bent en dit geweldige historische deel van de stad hebt gezien, kun je genieten van een oud Arabisch fort (Koninklijk Alcazar) en het Koninklijk Paleis van Madrid. Je zult dan kunnen genieten en bewonderen van de geweldige architectuur van Madrid, voornamelijk gecentreerd in het barok- en renaissancetijdperk, en genieten van pleinen zoals Plaza Mayor en Plaza de la Villa. De tour gaat dan verder naar de fontein van Cibele, een zeer belangrijk feestpunt voor de volgers van Real Madrid. Je krijgt ook de kans om te genieten van de beroemde Alcalá-poort, waar je je gewoon het landschap voor een van de jaren 80-mezen kunt voorstellen. De tour brengt je ook langs de Gran Vía en de beroemde Paseo de la Castellana. Eenmaal hier kunt u genieten van de Barrio Salamanca en het verschil zien tussen het oude Madrid en het modernistische Madrid. Tijdens deze rit ziet u het Real Madrid-stadion (Santiago Bernabeu) en de grote stierenvechtring Las Ventas. De tour gaat verder naar Plaza Colón en geniet van het geweldige en karakteristieke Parque del Retiro. Wanneer de tour is afgelopen, brengt uw privévoertuig u terug naar uw hotel of plaats naar keuze. Je kunt deze tour personaliseren en naar beneden gaan en indrukwekkende foto's maken wanneer je maar wilt. Dit is een volledig gepersonaliseerde unieke tour voor jou en je gezelschap. Tijdens de privérondleiding door de stad kun je onder andere bezoeken: - Panoramisch uitzicht op Santiago Bernabeu - Retiro-park - Plaza Colon - Gran Via - Paseo de la Castellana - Barrio de Salamanca - Stierenvechtring Las Ventas - Cibeles-fontein - Alcalá-poort - Barrio de la Moreria - Plaza de España - Koninklijk Alcazar (Koninklijk Paleis van Madrid)

...
Madrid: panoramische rondleiding stad en Bernabéu-stadion

7. Madrid: panoramische rondleiding stad en Bernabéu-stadion

Tijdens een panoramische rondleiding door de Spaanse hoofdstad zie je de belangrijkste gebouwen, monumenten, pleinen en straten, en kom je meer te weten over de geschiedenis van Madrid, van de oude Habsburg- en Bourbon-gebieden tot de moderne stad. Tijdens dit 2,5 uur durende programma, kom je langs de Gran Vía, Plaza de España, Moncloa, Calle Mayor, Puerta del Sol, Puerta de Alcalá, en nog veel meer. Zie het Columbusplein, pauzeer kort bij het Hard Rock Café voor een gratis frisdrank, en ga dan naar het stadion van Real Madrid: Santiago Bernabéu. Je kunt je bezoek aan het Bernabéu zelf personaliseren, en alle verborgen hoekjes en legendarische plekken zien die je alleen van foto's kent. Verken het stadion in je eigen tempo, voor zo lang als je wilt, op elke dag van het jaar. Elke Madridista's droom kan nu uitkomen dankzij dit bezoek aan het stadion! Kijk rond in het stadion, zonder grenzen; ervaar de tunnel naar de kleedkamers, de bank, het veld en zelfs de presidentiële box. Ter afronding kun je het nieuwe museum bezoeken, waar het verhaal van de Real Madrid-legende wordt verteld.

...
Madrid: panoramische bustour van 2,5 uur

8. Madrid: panoramische bustour van 2,5 uur

Klim aan boord van een panoramische bus voor een wervelende sightseeingtour door Madrid, en leer je oriënteren in de Spaanse hoofdstad terwijl je de lange geschiedenis leert, van het Habsburgse rijk tot het heden. U ziet de belangrijkste gebouwen, lanen en pleinen in de stad, van de historische wijken van de rechtbanken van Castille tot het ultramoderne stadion van het voetbalteam van Real Madrid. Rijd de Gran Vía af om de art-decogebouwen te bewonderen, zoals het hoofdkantoor van Telefónica en Edificio Grassy. Bewonder het monument voor Cervantes op Plaza de España en bekijk de officiële residentie van de Spaanse premier in Moncloa Palace. Ontdek waar Madrid Nieuwjaar viert door druiven te eten in Puerta del Sol, en kijk naar de neoklassieke Puerta de Alcalá net buiten Retiro Park. Passeer het historische Plaza de Toros de Las Ventas, de grootste arena van Spanje, en ga verder naar een plein dat ter nagedachtenis aan Christopher Columbus is genoemd. Stop even bij het Hard Rock Café voor een gratis frisdrank, voordat je doorgaat naar de Paseo de la Castellana naar het Real Madrid-stadion van Santiago Bernabéu. Onderweg terug naar het busstation, eindig met een blik op de Caja Madrid Obelisk op Plaza Castilla, en de sierlijke fontein van Cibeles, gebouwd tijdens het bewind van Charles III.

...
Madrid: Santiago Bernabeu Stadion Tour

9. Madrid: Santiago Bernabeu Stadion Tour

Oproep aan alle voetbalfans: doe mee met deze rondleiding door het Santiago Bernabeu-stadion om een kijkje te nemen in het huis van Real Madrid CF. Geniet van een panoramisch uitzicht op het stadion en betreed de intimiteit van de kleedkamers en de beroemde perskamer. Dit stadion was getuige van enkele van de grootste momenten in het moderne voetbal toen iconische spelers zoals Zidane, Roberto Carlos, Casillas, Ronaldo, Beckham, Ramos, Kaká en Cristiano Ronaldo op het legendarische veld speelden. Volg je lokale gids terwijl ze interessante feiten over het stadion onthullen. Kom meer te weten over de voetballegendes die hier hebben gespeeld, hoeveel zitplaatsen het stadion heeft, het verhaal achter de naam van het stadion en meer. Staar naar 1500 vierkante meter aan Real Madrid-trofeeën en historische voorwerpen. Bekijk de kleedkamer van Real Madrid, de sensatiekamer, de perskamer en meer. Voel de opwinding die de spelers voelen voor elke wedstrijd.

...
Madrid: privé panoramische tour met luxe auto

10. Madrid: privé panoramische tour met luxe auto

Je gids haalt je op bij je hotel om een panoramisch overzicht van de stad te krijgen vanuit een luxe privéauto. Afhankelijk van je locatie, zal de tour op de een of andere manier verlopen, maar uiteindelijk passeer je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de paseo de la castella, de arena van Las Ventas, Santiago Bernabeu, Gra Via, Parque del Oeste, oftewel de wijk Salamanca. Het hangt ook allemaal af van uw smaak, dus u kunt de route aanpassen aan uw behoeften. Je lokale expert zal de hele tijd met je meegaan en uitleg geven over de monumenten die je ziet en de historische feiten die dit zo'n prachtige stad maken. Je kunt in- en uitstappen om een aantal van die interessante plekken van dichtbij te bekijken en natuurlijk om een stop te maken bij een plaatselijke taverne om een aantal van de geweldige Spaanse delicatessen te proberen. Je krijgt de kans om te genieten van een wijntje terwijl je een tapa drinkt in het hart van de stad, waar auto's normaal niet veel toegang hebben en het meest geschikt is om te wandelen. Met uw auto kunnen we veel meer van de stad bestrijken, zodat u een spectaculair uitzicht en begrip van de stad heeft, niet alleen historisch, maar ook in termen van grootte. Doe mee met deze panoramische tour, het is een zeer complete manier om een stad als Madrid te leren kennen en is ook een geweldig idee, vooral in de winterdagen.

...

Plan je bezoek

 • Tijden

  Op wedstrijddagen kan het gebeuren dat de tour niet plaatsvindt. Check het van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

 • Toegankelijkheid

  Mensen in een rolstoel kunnen de trofeezaal en het coachgebied bezoeken, maar andere delen van de tour zijn beperkt toegankelijk.

 • Zonnebrand

  In zonnig Spanje is het belangrijk dat je je huid goed beschermt! De schaduw van het stadion helpt je een handje in de hete middag.

 • Taal

  De rondleiding kan worden gevolgd in het Engels of Spaans.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Op dagen zonder wedstrijd open van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 19:30 uur, zondag tussen 10:30 en 18:30 uur.
 • Toegangsprijzen
  Toegang voor volwassenen 19 euro, voor kinderen 13 euro. Korting verkrijgbaar voor groepen.
 • Heb ik een gids nodig?
  De tour is zelfstandig te volgen. Een gids kan wel handig zijn voor het omliggende gebied.
 • Hoe kom ik er?
  Metro Santiago Bernabeu L10, trein Nuevos Ministerios en verschillende buslijnen.
 • Extra tips

  • Reken minstens 2 uur om dit imposante stadion te verkennen.

  • De tour eindigt bij de stadionwinkel, waar je Real Madrid-tenues kunt kopen van Adidas.

Sitemap Santiago Bernabeu Stadion

Wil je alle activiteiten in Santiago Bernabeu Stadion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Santiago Bernabeu Stadion

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.665 beoordelingen

Het was een geweldige 2 uur. Je krijgt het iconische stadion te zien en al die trofeeën die Real Madrid overal heeft gewonnen. Moet kijken!!

Sterk aanbevolen, de beste ervaring, we hadden de gelegenheid om op het stadionveld te stappen en de kleedkamers te bezoeken?

Geweldige tour, zeer goed georganiseerd. Het was precies wat ik had verwacht: uitstekend.

De waarheid was dat het geweldig was voor de volgende als God dat wil

geweldig bezoek, compleet. Ik nodig je uit om de audiogids te nemen