Santiago Bernabeu Stadion

Voel de opwinding van de sport in het grandioze stadion dat de thuisbasis is van voetbalkampioenen Real Madrid.

Santiago Bernabeu Stadion: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Madrid: Bernabéu-stadiontour met toegangsticket met voorrang

1. Madrid: Bernabéu-stadiontour met toegangsticket met voorrang

Duik in de geschiedenis van het voetbalelftal van Real Madrid in het museum van het Bernabéu Stadion. Bezoek exclusieve gebieden en kom alles te weten over de legendarische spelers en de voetbalglorie van Real Madrid. Begin je avontuur met een panoramisch uitzicht op het stadion, zodat je een idee krijgt van de grootsheid van de club. Terwijl je door het stadion wandelt, hoor je over de verschillende bekers die Real tijdens zijn lange geschiedenis heeft gewonnen. Bekijk video's van legendarische wedstrijden en zie de tenues, schoenen en uitrusting die het team in de loop der jaren heeft gebruikt. Bovendien krijg je de kans om het enorme scala aan clubmemorabilia te bewonderen.

Madrid: rondleiding stadion Bernabéu

2. Madrid: rondleiding stadion Bernabéu

Bezoek de thuisbasis van FC Real Madrid en treed in de voetsporen van geweldige spelers, fantastische coaches, en legendarische teams. Herleef meer dan 100 jaar clubgeschiedenis. Ga het veld op en voel de spanning die voor een wedstrijd in de lucht hangt, en de gloed van successen uit het verleden.  Geniet van een panoramisch uitzicht op het stadion vanaf een van de 4 torens. Loop langs het veld, waar 60 jaar lang legendes speelden, huilden, en wonnen. Stap de spelerstunnel in, en voel de zenuwen en spanning net voordat je het veld op gaat. Zie de locatie vanaf de bank, en vanaf het coach-gebied. Bezoek de Presidentiële Box, gereserveerd voor VIP's, hoogwaardigheidsbekleders, en speciale gasten. Dit is het meest exclusieve deel van het stadion.  Real Madrid is de meest onderscheiden voetbalclub ter wereld, en je krijgt ook de kans de Trofeeënzaal te bezoeken. Kom meer te weten over de geschiedenis die vorm gaf aan een van de beste voetbalteams ter wereld.

Madrid: privé stadstour per Tuk Tuk

3. Madrid: privé stadstour per Tuk Tuk

Verken Madrid vanuit het comfort van een Tuk Tuk tijdens deze begeleide stadstour. Ervaar enkele van de populairste bezienswaardigheden van de stad en leer over elk van je chauffeur en gids. Kies uit een rondleiding van 1, 1,5 of 2 uur. Geniet van het gemak van een ophaalservice bij het hotel en ga naar de wijk Los Jeronimos om je privérondleiding door Madrid te beginnen. Ga vanaf hier langs het karakteristieke Retiro-park, dat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de Puerta de Alcalá, de Paseo del Prado, het Koninklijk Paleis en meer en maak onderweg stops om alle attracties te bekijken. Aan het einde van je tour brengt je chauffeur je terug naar je hotel.

Madrid: hop-on hop-off bus & Santiago Bernabéu-stadiontour

4. Madrid: hop-on hop-off bus & Santiago Bernabéu-stadiontour

Verken Madrid comfortabel en gemakkelijk in een hop-on hop-off dubbeldekkerbus. Ontdek de historische bezienswaardigheden en moderne attracties van Madrid in detail met een enkel ticket. Stap zo vaak als je wilt in en uit de bus en geniet van de stad in je eigen tempo. Er zijn twee routes beschikbaar: Blauwe route: historisch Madrid • Museo del Prado • Puerta de Alcalá • Barrio de Salamanca • Plaza de Colon • Plaza de Cibeles • Gran Via • Plaza de España • Templo de Debod • Teatro Real • Palacio Real • Puerta de Toledo • San Francisco El Grande • Kathedraal Almudena • Plaza Mayor • Puerta del Sol • Circulo Bellas Artes • Museo Thyssen • Museo Reina Sofia • Jardin Botánico Groene route: het moderne Madrid • Plaza Neptuno • Plaza de Cibeles • Plaza de Colon • Museo Escultura's • Museo de Ciencias Naturales • Nuevos Ministerios • Santiago Bernabéu-stadion • CSI Wetenschappen • Museo Lázaro Galdiano • Serrano • Museo Arqueológico • Puerta de Alcalá • Alcalá • Puerta del Sol • Plaza de las Cortes Stadiontour Santiago Bernabéu Stap uit bij het Santiago Bernabéu-stadion voor een rondleiding door het iconische huis van Real Madrid. Beleef meer dan honderd jaar geschiedenis van Real Madrid terwijl je het interactieve museum en de audiovisuele displays verkent die het verhaal van deze voetbalreus vertellen. Betreed de perskamer, de kleedkamers en loop door de Player's Tunnel tot je het veld bereikt, waar wereldsterren hun vaardigheden al decennia lang laten zien. Maak een interactieve reis aan boord van een replica van de officiële bus van het eerste team. Bekijk de brede collectie trofeeën die de club in de loop der jaren heeft verzameld. Krijg toegang tot de presidentiële box, het meest exclusieve gedeelte van de locatie, en krijg een exclusief VIP-perspectief op het stadion dat plaats biedt aan meer dan 80.000 toeschouwers. Geniet van een interactieve ervaring die geschikt is voor zowel voetbalfanaten als mensen met een voorbijgaande interesse.

Madrid: begeleide Santiago Bernabeu-stadion en stadstour

5. Madrid: begeleide Santiago Bernabeu-stadion en stadstour

TOERISTISCHE ROUTE VAN MADRID EN VOETBAL (10:00H) Bstadium heeft exclusief een geweldige thematour door Madrid ontworpen voor voetballiefhebbers. Loop rond op de meest emblematische plekken en leer over de meest verrassende verhalen die verband houden met de belangrijkste clubs in de hoofdstad. Onder leiding van een gespecialiseerde gids die fascinerende anekdotes en verhalen over voetbal en sport onthult, leer je Madrid op een totaal originele manier kennen. Om de dag te beginnen haalt onze gespecialiseerde gids je op bij het ontmoetingspunt, voor de hoofdingang van het stadhuis van Madrid. Vanaf hier toeren we over de majestueuze boulevards van de Paseo del Prado en bezoeken we de fonteinen van Cibeles en Neptuno, we sturen symbolen van de belangrijkste teams in de stad. We gaan verder langs de Carrera de San Jerónimo naar het Congreso de los Diputados, waar we allerlei anekdotes leren met betrekking tot voetbal en de meest prominente politici. We steken Canalejas en zijn luxueuze hotelcomplexen over tot we de **Barrio de las Letras** betreden, waar we ons de Gouden Eeuw van de Spaanse kunst en letteren zullen herinneren. We gaan verder tot we de Puerta del Sol bereiken. Dit is de kilometer 0 van het land tot we de Plaza Mayor bereiken, een ontmoetingsplaats voor fans bij internationale wedstrijden. BERNABÉU TOUR Maak kennis met het Santiago Bernabéu en krijg toegang tot de geheimen en geschiedenis van Real Madrid CF. We nemen je uit de eerste hand mee naar het stadion om alles te weten te komen over de geschiedenis van Real Madrid en om toegang te krijgen tot beperkte gebieden. U ziet gebieden zoals: Panoramisch zicht op het stadion, het bezoek begint in stijl. Museum. Fotomontages met spelers; neem een uniek en origineel souvenir mee naar huis. Santiago Bernabéu XXI eeuws model Kun je een betere manier bedenken om je bezoek aan Santiago Bernabéu af te ronden dan door de meest emblematische en geheime plekken in de hoofdstad te bezoeken? We wachten op je! *BELANGRIJK: de activiteit begint om 10:00 uur, de Santiago Bernabeu-tour is om 16:00 uur.

Madrid: privé panoramische tour met luxe auto

6. Madrid: privé panoramische tour met luxe auto

Je gids haalt je op bij je hotel om een panoramisch overzicht van de stad te krijgen vanuit een luxe privéauto. Afhankelijk van je locatie, zal de tour op de een of andere manier verlopen, maar uiteindelijk passeer je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de paseo de la castella, de arena van Las Ventas, Santiago Bernabeu, Gra Via, Parque del Oeste, oftewel de wijk Salamanca. Het hangt ook allemaal af van uw smaak, dus u kunt de route aanpassen aan uw behoeften. Je lokale expert zal de hele tijd met je meegaan en uitleg geven over de monumenten die je ziet en de historische feiten die dit zo'n prachtige stad maken. Je kunt in- en uitstappen om een aantal van die interessante plekken van dichtbij te bekijken en natuurlijk om een stop te maken bij een plaatselijke taverne om een aantal van de geweldige Spaanse delicatessen te proberen. Je krijgt de kans om te genieten van een wijntje terwijl je een tapa drinkt in het hart van de stad, waar auto's normaal niet veel toegang hebben en het meest geschikt is om te wandelen. Met uw auto kunnen we veel meer van de stad bestrijken, zodat u een spectaculair uitzicht en begrip van de stad heeft, niet alleen historisch, maar ook in termen van grootte. Doe mee met deze panoramische tour, het is een zeer complete manier om een stad als Madrid te leren kennen en is ook een geweldig idee, vooral in de winterdagen.

Madrid: privé stadstour op maat met chauffeur en gids

7. Madrid: privé stadstour op maat met chauffeur en gids

Geniet van deze privétour van 4 uur met je officiële privégids en leer de meest emblematische bezienswaardigheden van Madrid heel comfortabel kennen in een luxe privévoertuig met een aparte chauffeur. U kunt kiezen tussen een ochtend- of middagvertrek rechtstreeks vanuit uw hotel of plaats naar keuze. Dit is een volledig gepersonaliseerde a la carte tour. Hier is een voorbeeld van een geweldige en complete tour om je een idee te geven, maar je tour wordt volledig gepersonaliseerd om aan je exacte behoeften te voldoen. De tour kan beginnen door richting Plaza de España te gaan en vervolgens door de Barrio van la Morería te gaan en te genieten van de bezienswaardigheden van de middeleeuwse oorsprong van de stad. Als je daar eenmaal bent en dit geweldige historische deel van de stad hebt gezien, kun je genieten van een oud Arabisch fort (Koninklijk Alcazar) en het Koninklijk Paleis van Madrid. Je zult dan kunnen genieten en bewonderen van de geweldige architectuur van Madrid, voornamelijk gecentreerd in het barok- en renaissancetijdperk, en genieten van pleinen zoals Plaza Mayor en Plaza de la Villa. De tour gaat dan verder naar de fontein van Cibele, een zeer belangrijk feestpunt voor de volgers van Real Madrid. Je krijgt ook de kans om te genieten van de beroemde Alcalá-poort, waar je je gewoon het landschap voor een van de jaren 80-mezen kunt voorstellen. De tour brengt je ook langs de Gran Vía en de beroemde Paseo de la Castellana. Eenmaal hier kunt u genieten van de Barrio Salamanca en het verschil zien tussen het oude Madrid en het modernistische Madrid. Tijdens deze rit ziet u het Real Madrid-stadion (Santiago Bernabeu) en de grote stierenvechtring Las Ventas. De tour gaat verder naar Plaza Colón en geniet van het geweldige en karakteristieke Parque del Retiro. Wanneer de tour is afgelopen, brengt uw privévoertuig u terug naar uw hotel of plaats naar keuze. Je kunt deze tour personaliseren en naar beneden gaan en indrukwekkende foto's maken wanneer je maar wilt. Dit is een volledig gepersonaliseerde unieke tour voor jou en je gezelschap. Tijdens de privérondleiding door de stad kun je onder andere bezoeken: - Panoramisch uitzicht op Santiago Bernabeu - Retiro-park - Plaza Colon - Gran Via - Paseo de la Castellana - Barrio de Salamanca - Stierenvechtring Las Ventas - Cibeles-fontein - Alcalá-poort - Barrio de la Moreria - Plaza de España - Koninklijk Alcazar (Koninklijk Paleis van Madrid)

Madrid: begeleide wandeltocht voetbal, eten en Bernabéu

8. Madrid: begeleide wandeltocht voetbal, eten en Bernabéu

TOERISTISCHE ROUTE VAN MADRID EN VOETBAL Bstadium heeft exclusief een geweldige thematour door Madrid ontworpen voor voetballiefhebbers. Loop rond op de meest emblematische plekken en leer over de meest verrassende verhalen die verband houden met de belangrijkste clubs in de hoofdstad. Onder leiding van een gespecialiseerde gids die fascinerende anekdotes en verhalen over voetbal en sport onthult, leer je Madrid op een totaal originele manier kennen. De route begint bij Puerta del Sol, aan de voet van het mythische standbeeld van de beer en de aardbeiboom, met uitleg over het plein, de symboliek, het gebouw van het voorzitterschap, de klok, de traditionele bewegwijzering, enz. We gaan verder door de Barrio de las Letras, Plaza del Ángel tot het prachtige Plaza de Santa Ana, waar we de façade van het Teatro Español zullen tegenkomen, een artistiek symbool van de hoofdstad. We gaan verder langs de Calle del Príncipe naar het Teatro de la Comedia en komen aan bij het onlangs gerenoveerde en luxueuze Plaza Canalejas. We gaan dan verder naar het Congreso de los Diputados en van daaruit komen we aan op de Plaza de Neptuno. Van daaruit en via de centrale boulevard zullen we genieten van een deel van een van de culturele juwelen van Madrid, de kunstdriehoek met het Prado Museum en het Thyssen-Bornemisza. We gaan verder langs de Paseo del Prado naar het imposante Plaza de Cibeles met aan beide kanten het stadhuis van Madrid en de Bank van Spanje. Om deze geweldige tour af te sluiten, gaan we de Gran Vía binnen om te genieten van het meest moderne en levendige winkelgebied van Madrid. GASTRONOMISCHE ROUTE Geniet van een gastronomische route door Madrid terwijl je enkele van de meest iconische plekken in de hoofdstad ontdekt, zoals: Puerta del Sol, Barrio de las Letras, Prado Museum... of iconische voetbalplekken zoals Neptuno en Cibeles. Casa Larra, een van de meest iconische bars van de hoofdstad & Bocata de calamares op Plaza Mayor TOUR BERNABÉU Maak kennis met het Santiago Bernabéu en krijg toegang tot de geheimen en geschiedenis van Real Madrid CF. We nemen je uit de eerste hand mee naar het stadion om alles te weten te komen over de geschiedenis van Real Madrid CF en om toegang te krijgen tot beperkte gebieden. U ziet gebieden zoals: Panoramisch zicht op het stadion, begin het bezoek in stijl. Museum. Fotomontages met spelers; neem een uniek en origineel souvenir mee naar huis. Santiago Bernabéu XXI eeuws model. Kun je een betere manier bedenken om je batterijen op te laden voordat je de geheimen van Bernabéu ontdekt? We wachten op je! *BELANGRIJK: De activiteit begint om 10:00 uur, gevolgd door de gastronomische route en om 16:00 uur is er een bezoek aan het Santiago Bernabeu.

Sightseeingtour door Madrid en begeleid bezoek aan het Prado-museum

9. Sightseeingtour door Madrid en begeleid bezoek aan het Prado-museum

Geniet van een gecombineerde 5-uur durende sightseeingtour door de historische wijken van Madrid en het legendarische Prado Museum, de thuisbasis van een van 's werelds grootste kunstcollecties. Maak een reis door de geschiedenis en verken de middeleeuwse oorsprong van Madrid, met bezienswaardigheden zoals het Arabische fort uit de tijd van de islamitische heerschappij en de art-decogebouwen van de Gran Via. Bekijk de renaissance- en barokke gebouwen van Calle Mayor, Plaza Mayor en Plaza de la Villa vanuit het Habsburgse Madrid van Felipe II. Kom meer te weten over de Bourbon-layout die is vastgelegd onder Carlos III en bekijk het opzichtige Koninklijk Paleis, de Cibeles-fontein en de Puerta de Alcalá. Ontdek een meer eigentijdse kant van Madrid in de karakteristieke Ventas-arena en het voetbalstadion Santiago Bernabeu. Ervaar de Paseo del Prado (Walk of Art: Thyssen, Prado & Reina Sofía Musea), de Koninklijke Botanische Tuinen van Madrid, het Cibeles-plein, de Alcalá-poort of de Gran Vía-straat. Sla dan de wachtrij over en verken het Prado Museum in Madrid en bekijk enkele van 's werelds grootste meesterwerken. Begin met de werken van Bosch, waaronder The Garden of Earthly Delights, en ga verder door kamers gewijd aan Greco en Velázquez, en eindig met Goya's portret van de familie van Carlos IV en de meesterlijke Derde mei 1808.

Madrid: privérondleiding van een halve dag met een local

10. Madrid: privérondleiding van een halve dag met een local

Breng een halve dag door met het verkennen van de bezienswaardigheden en monumenten van Madrid met een lokale chauffeur. De tour begint met ophalen bij uw hotel en enige tijd om de tour te bespreken en aan te passen aan uw interesses. Ga vanaf daar de stad in en dompel jezelf onder in de magie van Madrid. Bezoek tijdens je tour iconische bezienswaardigheden, waaronder het Koninklijk Paleis van Madrid, Puerta del Sol, Calle Gran Via, Retiro Park en meer. Luister tijdens het verkennen naar uw chauffeur en deel een fascinerend lokaal inzicht in de indrukwekkende geschiedenis, cultuur en tradities van Madrid. Geniet van stops voor fotomomenten en de kans om je onder de lokale bevolking te mengen of een plek te vinden om smakelijke tapas te pakken. Aan het einde van de tour heb je een beter begrip van het erfgoed en de bezienswaardigheden van Madrid, evenals tal van aanbevelingen om je vakantie te verbeteren.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Hop on, hop off-tours
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Santiago Bernabeu Stadion

Wil je alle activiteiten in Santiago Bernabeu Stadion ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Santiago Bernabeu Stadion

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 2.697 beoordelingen

Prachtig stadion. Ondanks de verbouwing kwam het stadion erg imponerend over. Mijn zoon nu een Madriddista. Een volledig 2022-2023 tenue voor hem gekocht. Hala Madrid

Uitstekend. Lastima están en remodelaciones no pudimos aprovechar. Pero lo que vimos fue genial. El guía nos ayudo mucho a conocer más sobre el equipo y sus comienzos.

Ik kwam binnen zonder problemen. Wat betreft de activiteit, het is de moeite waard, je kunt alle bekers en het speelveld zien, indrukwekkend!

Esta muy interesante el recorrido, pero actualmente está en re modelacion para que tomen en cuenta

Fantastisch stadion. Aan buitenzijde nog grotendeels in aanbouw.