Dingen om te doen Santiago del Teide

Santiago del Teide: De beste dingen die je niet wil missen

Puerto de Santiago: AbenteuerDate voor vrienden en koppels

1. Puerto de Santiago: AbenteuerDate voor vrienden en koppels

Je begint op een parkeerplaats vlakbij het strand. Je smartphone (speciale app in de Duitse taal) leidt je op een geheime route door dit gebied. Deze wandeltocht wordt een avontuurlijke reis, omdat je op elke geheime locatie op je route tal van kleine taken zult oplossen. Alle creatieve taken, vragen en uitdagingen gaan over jou en jouw relatie tot elkaar. Niet alleen leuk voor koppels - ook voor goede vrienden. Je leert nieuwe dingen over jezelf. Gegarandeerd. Er zullen u vragen worden gesteld hoe u in verschillende situaties zou handelen of reageren. Je lost semi-moeilijke raadsels op en je wordt gedwongen om als een team op te treden. Het droomteam. De app zal je altijd de volgende locatie in dit deel van de stad laten zien en je daarheen leiden. Op elke locatie zal de app een nieuwe taak of uitdaging aan u presenteren en u verzamelt punten voor het oplossen van de taak. Geen zorgen: je hoeft geen gebouwen te betreden of in contact te komen met andere mensen. Het draait allemaal om jou als team. Je zult plekken verkennen en bezoeken waar de lokale bevolking woont en rondhangt. Voel de sfeer van deze vakantiebestemming en veel plezier met het verkennen van de inhoud van deze outdoor-date. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol leuke inhoud en een uitdaging voor jou als team.

Puerto de Santiago: Outdoor-Escape-Game, los een moordzaak op

2. Puerto de Santiago: Outdoor-Escape-Game, los een moordzaak op

Je start op een locatie vlakbij het strand. Vanaf daar leidt je smartphone (onze speciale app in de Duitse taal) je op een geheime route. U zult horen over een fictieve misdaadzaak die hier ooit heeft plaatsgevonden. Twee jongeren, die wilden kamperen, werden dood aangetroffen. Wat heeft een oude legende over nazi-goud met deze zaak te maken? Wat hebben de spokenjagers, die hier ook kampeerden, met deze moord te maken? Je assisteert de lokale politie. U krijgt toegang tot alle politiedossiers en tot alle getuigenverklaringen. Er moet een detail zijn dat deze cold case uiteindelijk zal oplossen. De app leidt je naar 15 verschillende locaties. Op elke locatie los je enkele raadsels of uitdagingen op en krijg je toegang tot nieuwe informatie over de moordzaak. Dit is een leuk teamspel en is perfect voor een groep tot vijf personen. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol spannende inhoud en een uitdaging voor jou als team.

Puerto de Santiago: Die verschwundenen Märchen,Familienspiel

3. Puerto de Santiago: Die verschwundenen Märchen,Familienspiel

Je begint je avontuur en wandeltocht naast het zwarte strand. Onze app in de Duitse taal zal u vanaf daar begeleiden. Het is een wandeltocht van ongeveer 3 kilometer. Je gaat de omgeving verkennen en probeert bepaalde plekken te vinden. Je lost als team kleine taken en uitdagingen op en verzamelt punten. Je ontdekt plekken waar exclusieve en ongepubliceerde sprookjes zich verstoppen. Je zult behoren tot de kleine kring van mensen, die naar deze grote sprookjes mogen luisteren. Dit is geen grap. Deze sprookjes zijn nooit gepubliceerd door de broer Grimm. Je zult ze vinden en ernaar luisteren. En we hopen dat u het geheim zult bewaren. Verwacht een interactief wandelavontuur. Je bepaalt zelf de starttijd en je hebt geen tijdsdruk. Deze app-rondleiding met veel interactieve inhoud is perfect voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar. Veel plezier!

Adeje: begeleide fietstocht naar Masca met transfers en drankjes

4. Adeje: begeleide fietstocht naar Masca met transfers en drankjes

Ga de moeilijke klim naar Masca aan tijdens een begeleide fietstocht en bewonder de wilde natuurlijke schoonheid van Tenerife. Laad op met snacks en drankjes en geniet van het gemak van hoteltransfers vanuit Adeje. Nadat je naar de stad Guía de Isora bent gereden, stap je op je fiets en begin je aan je avontuur. Volg je gids langs het dorp Chío en ga verder naar Santiago del Teide. Neem even de tijd om op adem te komen voordat u oversteekt naar de noordkant van het eiland. Daal af naar Buenavista del Norte, ook bekend als Isla Baja, en rijd ongeveer tien kilometer tussen bananenplantages. Zet je schrap voor twaalf kilometer meedogenloos klimmen voordat je de uitdaging van de dag aangaat, Masca. Beklim een van de meest veeleisende beklimmingen van Tenerife, met slechts vier kilometer en hellingen tussen 19% en 20% oneffenheden. Navigeer over een smalle weg met haarspeldbochten totdat u Masca bereikt.

Privé wandeltocht Teno Rural Park met een deskundige gids

5. Privé wandeltocht Teno Rural Park met een deskundige gids

Ontdek het prachtige landschap van Teno Rural Park in Tenerife op een wandelroute met een lokale gids. Ontdek zelf waarom dit weelderige park een van de mooiste natuurgebieden van het eiland is. Leer meer over de diverse ecologische landschappen en gevarieerde flora en fauna. Spring op je privétourbus met je gids en ga rechtstreeks naar het Teno Rural Park. Gelegen in het uiterste noordwesten van Tenerife, werd het park door UNESCO uitgeroepen tot biosfeerreservaat omdat het zijn grote ecologische, landschaps- en culturele waarden heeft behouden, grotendeels dankzij zijn isolement. Bekijk de uiterst gecompliceerde orografie van dit gebied en verwonder je over de gedachte dat hier ooit in het verleden mensen hebben gewoond. Geniet van het gevarieerde landschap - van de indrukwekkende kliffen, valleien, lage eilanden, laurierbossen tot prachtige voorbeelden van traditionele architectuur. Begin je wandelroute in Santiago del Teide. Je hebt het beste uitzicht op Teno, inclusief dat van de stad Masca - een van de meest indrukwekkende dorpen op het eiland Tenerife. Als je Santiago del Teide verlaat, begin je aan een zachte klim door de vallei naar de top aan de rand van waar het dennenbos begint. Word beetje bij beetje hoger en zie hoe een fantastisch uitzicht op El Teide met Pico Viejo en Santiago del Teide op de achtergrond zich voor je ogen ontvouwt. Via de route zullen we verschillende van de meest ongelooflijke punten van het park kunnen observeren, zoals de Cumbre del Bolico, of de Erjos-vijvers, die prachtig zijn. Vanaf dit punt is het hele pad vlak of bergafwaarts. Daal af door de bergkammen van het bovenste deel van Masca, waar je de gelijknamige vallei aan beide kanten van de bergkam ziet. Hoewel het een route van gemiddeld niveau is, is een goede fysieke conditie vereist om de totale 11 km te kunnen afleggen.

Sitemap Santiago del Teide

Wil je alle activiteiten in Santiago del Teide ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.