Datums kiezen

Ontdek het beste van
Santo Spirito

Onze aanbevelingen voor Santo Spirito

Florence: entreeticket voor Palazzo Pitti

1. Florence: entreeticket voor Palazzo Pitti

Gebruik je voorrangsticket en neem een kijkje bij Palazzo Pitti in Florence en verken de Palatijnse Galerie en de Galerie voor Moderne Kunst. Bewonder historische collecties, zoals de Schatkamer van de groothertogen en de collectie van de De' Medici. Het palazzo, in 1457 ontworpen door Filippo Brunelleschi, is gebouwd voor de familie Pitti.Tegenwoordig herbergt het weelderige paleis uit de renaissance een buitengewone kunstcollectie. Bewonder een aantal van de ongelofelijke werken die de De' Medici's tijdens hun heerschappij hebben verzameld. Bekijk werken van Rafaël, Caravaggio, Titiaan, Pietro da Cortona en Rubens. Door de ramen kijk je uit op de basiliek van Brunelleschi's Santo Spirito en de Boboli-tuinen.  Verken tijdens je bezoek aan Palazzo Pitti een aantal van de belangrijkste musea van Florence. Bezoek de Palatijnse Galerie op de eerste verdieping en verken de uitgebreide collectie schilderijen uit de 16e en 17e eeuw. En neem ook een kijkje in de koninklijke appartementen, met meubilair van een verbouwing uit de 19e eeuw. Daarna ga je naar de tweede verdieping om de Galerie voor Moderne Kunst te bekijken. Hier bewonder je de mooie collectie schilderijen en voornamelijk Italiaanse beeldhouwwerken, daterend van het einde van de 18e eeuw tot de Eerste Wereldoorlog. De elegante kamers, die bewoond werden door de groothertogen van Lotharingen, zijn versierd met werken uit de neoklassieke en romantische periode.

Florence: Cappelle Medicee op gereserveerd tijdstip

2. Florence: Cappelle Medicee op gereserveerd tijdstip

Reis terug naar de tijd van de familie Medici en verken de Medici-kapellen in de Basiliek van San Lorenzo in Florence. Bezoek de kapellen, gebouwd als een mausoleum voor de familie Medici, en ontdek schatten zoals de 16e-eeuwse "Sagrestia Nuova". Onderdeel van het enorme San Lorenzo basiliekcomplex, werden de kapellen rijkelijk versierd om te dienen als de laatste rustplaats voor leden van een van de belangrijkste en machtigste families van de Florentijnse Renaissance vanaf het midden van de 15e eeuw. Bewonder het geniale vakmanschap van Michelangelo in de nieuwe sacristie. Ontworpen voor de graven van Lorenzo en Giuliano de' Medici, wordt de mix van architectuur en beeldhouwkunst beschouwd als een van de grote meesterwerken van de Italiaanse Renaissance.

Florence: Hop-on-hop-off-bustour: 24, 48 of 72-uurs ticket

3. Florence: Hop-on-hop-off-bustour: 24, 48 of 72-uurs ticket

Beleef Florence vanuit een dubbeldekkerbus met open dak. Stap in en uit wanneer je wilt of ontspan aan boord en luister naar het verhelderende, meertalige audiocommentaar. Profiteer van twee verschillende routes en kies uit tickets met een geldigheid van 24, 48 of 72 uur. Verken de renaissancestad, die is gebouwd aan de oevers van de rivier de Arno. Voel de zon op je gezicht in de bus met open dak en bewonder het uitzicht op de Arno, Piazza Indipendenza, Porta Romana en meer. Route A Deze route gaat door het centrum van Florence. De gehele route duurt ongeveer 1 uur. Halte 8 treinstation Santa Maria Novella (voor de bagageopslag) Halte 9 Libertà Halte 10 Donatello Halte 11 Beccaria Halte 12 Santa Croce Halte 13 Teatro Verdi Halte 1 Viale Michelangiolo Halte 2 Piazzale Michelangelo Halte 3 Galileo Halte 4 Villa Cora Halte 5 Porta Romana Halte 6 Piazza Tasso Halte 7 Piazza Indipendenza Route B Route B richt zich op Florence en Fiesole. De bus stopt onder meer in Fiesole, een beroemde Etruskische stad op een heuvel met een adembenemend uitzicht over Florence. De volledige route duurt ongeveer 2 uur. Halte 1 Galileo Halte 2 Piazzale Michelangelo Halte 3 Lungarno Serristori Halte 4 Grazie Halte 5 Lungo l'Affrico Halte 6 Museo del Calcio Halte 7 Righi (ostello) Hou op 8 San Domenico Halte 9 Fiesole Hou op 10 San Domenico Halte 11 Via Bolognese Halte 12 Via Fabbroni Halte 13 Via Trento Halte 14 Via Pier Capponi Halte 15 Piazzale Donatello Halte 16 Piazza Beccaria Halte 17 Viale Michelangiolo Halte 18 Piazzale Michelangelo

Florence: Rondleiding met gids

4. Florence: Rondleiding met gids

Ga mee op een stadsrondleiding met gids door Florence, een charmante stad die in 59 voor Christus door de Romeinen werd gesticht. Tijdens deze rondleiding verken je de stad met een professionele gids en maak je een reis door de indrukwekkende geschiedenis terwijl je in de voetsporen treedt van iconische kunstenaars als Botticelli en Michelangelo. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de Santa Maria del Fiore kathedraal, Piazza del Duomo, Signoria plein, Ponte Vecchio en nog veel meer. Luister tijdens de rondleiding naar het fascinerende commentaar van je gids en ontdek het leven van de vroegere bewoners van Florence, van Dante tot de Medici-familie. Aan het einde van de tour zul je de geschiedenis, architectuur en bezienswaardigheden van de stad beter begrijpen en zul je begrijpen waarom Florence een van 's werelds meest bezochte bestemmingen is.

Florence: ticket voor Italiaanse opera-concert Santa Monaca-kerk

5. Florence: ticket voor Italiaanse opera-concert Santa Monaca-kerk

Wees getuige van de magie van de Italiaanse opera tijdens een liveconcert in Florence. Luister naar de majestueuze werken van Verdi, Rossini, Puccini, Bellini en Mascagni, uitgevoerd door professionele zangers. Geniet van de ongeëvenaarde akoestiek van de Santa Monaca-kerk, gebouwd in het jaar 1400. Stap deze prachtige oude kerk binnen voor een reis terug in de tijd. Word volledig ondergedompeld in de Italiaanse cultuur en geniet van de magie van live opera in een intieme setting. Geniet van de prachtige stemmen van professionele artiesten, begeleid door een vleugel. Gelegen in het historische centrum, zal een wandeling naar de kerk op zich al een romantische ervaring zijn. Verander uw nacht in Florence in een date night om nooit te vergeten door deel te nemen aan een oude Italiaanse traditie. Leun achterover tijdens de pauze en drink op eigen kosten een glas wijn.

Florence: Tickets voor de kathedraal met pas voor de koepel van Brunelleschi

6. Florence: Tickets voor de kathedraal met pas voor de koepel van Brunelleschi

Verken de kathedraal van Florence met een toegangspas voor deze iconische bezienswaardigheid. Bezoek de top van de Koepel, het Baptisterium, de Crypte, Giotto's Klokkentoren en het Opera del Duomo Museum. Geniet van je rondleiding door de Cupola en de Kathedraal van Santa Maria del Fiore. Boven aangekomen voel je je alsof je een skywalk boven de stad maakt. Bewonder het prachtige uitzicht over het Toscaanse platteland en het centrum van Florence, inclusief Fiesole, de Chianti-wijk, de centrale markt, de Santa Croce kerk, de Synagoge, de San Lorenzo kerk, het Palazzo Pitti, de Ponte Vecchio en nog veel meer. Je kunt ook de fascinerende interieurs van de kathedraal ontdekken, waaronder het Baptisterium en de Crypte. Leer meer over deze waardevolle historische kenmerken van de kathedraal met je audiogids. NB. Het tijdslot dat je selecteert is alleen voor de Cupola beklimming, je kunt de andere musea bezoeken vanaf de ochtend van de dag die je hebt geselecteerd voor de beklimming. Houd er rekening mee dat op zondag de openingstijden beperkt zijn vanwege religieuze vieringen. Als je de optie met digitale audiogids hebt gekocht, moet je je voucher inwisselen bij het kantoor van de lokale partner (Slow Tour Tuscany) op Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Als je de optie "Alleen ticket" hebt gekocht, ontvang je de digitale toegangstickets de dag ervoor per whatsapp, sms en/of e-mail en kun je direct naar de ingang van de Cupola zonder de voucher om te ruilen.

Florence: Gecombineerde 5-daagse pas voor Uffizi, Palazzo Pitti & Boboli

7. Florence: Gecombineerde 5-daagse pas voor Uffizi, Palazzo Pitti & Boboli

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence met dit combinatieticket. Met dit combinatieticket bespaart u niet alleen geld, maar kunt u ook 4 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence bezoeken gedurende 5 dagen vanaf uw eerste bezoek aan de Galleria degli Uffizi. Dankzij onze gastheren is dit eerste bezoek het enige bezoek met een specifieke datum en tijd waarop u uw voucher kunt inwisselen. De overige musea kunt u op uw eigen gemak bezoeken, zonder enige tijdsbeperking, met uitzondering van de openingstijden van de musea. Ontdek het Pitti-paleis, bekijk de iconische geboorte van Venus in de Galleria degli Uffizi en leer de geschiedenis van Florence kennen in het Nationaal Archeologisch Museum van Florence. Begin uw verkenning door een gastheer te ontmoeten voor het Uffizi om uw gereserveerde toegangsticket op te halen. Na een bezoek aan de Uffizi heb je vijf dagen de tijd om de rest van de bezienswaardigheden te bekijken. Begin met een bezoek aan de Galleria degli Uffizi, de thuisbasis van iconische schilderijen uit de middeleeuwen tot de renaissance. Zie Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en werken van Michelangelo. Bewonder de waardevolle verzameling oude Romeinse beelden die de gangen sieren. Ontdek vervolgens Pitti Palace en zijn Palatine Gallery. Bewonder meesterwerken van beroemde schilders, waaronder Caravaggio, Botticelli, Rubens en Titiaan. Bezoek vervolgens de koninklijke appartementen, waar de Medici-familie, de groothertogen van Toscane en de Italiaanse koninklijke familie woonden. Geniet van de ontspannen sfeer en luxe van de Boboli-tuinen en krijg een idee van het voorrecht en de macht die de familie Medici geniet voordat u naar het Opificio Delle Pietre Dure Museum gaat om meer te weten te komen over de rijke cultuurgeschiedenis van Florence. Eindig met een bezoek aan het immense Nationaal Archeologisch Museum van Florence en bekijk oude Egyptische kunstvoorwerpen.

Florence: Arno rivier rondvaart met commentaar

8. Florence: Arno rivier rondvaart met commentaar

Tijdens uw reis aan boord van de Arnoboat speelt de rivier de Arno de hoofdrol. Je zult Florence over het water verkennen met de mogelijkheid om deze magische stad vanuit een ander en fascinerend gezichtspunt te zien en te waarderen. Je krijgt de kans om nieuwe en prachtige onontgonnen hoekjes te ontdekken, waarvan vele alleen zichtbaar zijn vanaf het water. Onze groene boot respecteert het milieu en is volledig elektrisch. Het verlaat het dok bij de Via Lungarno Diaz en legt het stuk af dat van de Brug van Genade gaat en gaat onder de Ponte Vecchio, de Ponte Santa Trinita en de Ponte alla Carraia door, waarna het terugkeert naar het dok. De tocht door het hart van de stad duurt 1 uur inclusief instappen en wordt vergezeld van een geregistreerd commentaar dat spreekt over de stad en haar unieke verhalen. Ervaar een reis vol emotie van het navigeren door de kalme wateren van de Arno terwijl je de schoonheid bewondert van de bruggen en paleizen die de rivierbedding omlijsten.

Florence: Wandeltour met gids

9. Florence: Wandeltour met gids

Begin uw tour met een bezoek aan de belangrijkste gebouwen in het hart van Florence. Bekijk de Duomo, het Baptisterium van Sint-Jan, het Museo dell'Opera del Duomo, een museum met veel van de originele kunstwerken gemaakt voor de kathedraal van Florence, en de klokkentoren van Giotto, die naast de basiliek van Santa Maria staat van Fiore. Ga vervolgens richting Piazza della Signoria waar u het beeldhouwwerk van David van Michelangelo kunt bewonderen, geplaatst buiten het Palazzo Vecchio als symbool van het verzet van de Republiek tegen de tirannieke Medici. Bezoek vervolgens de Ponte Vecchio-brug, de beroemdste brug in Florence en ongetwijfeld een van de meest illustere bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tour laat je professionele gids je verborgen plekken zien die de meeste mensen niet opmerken tijdens een wandeling door de stad. Met een perfecte mix van informatie, over geschiedenis en curiosa over de Medici en de Renaissance, zul je de essentie van deze prachtige stad begrijpen.

Florence: Arno riviercruise met een live concert

10. Florence: Arno riviercruise met een live concert

Tijdens uw reis aan boord van de Arnoboat speelt de rivier de Arno de hoofdrol. Je verkent Florence vanaf het water met de mogelijkheid om deze magische stad vanuit een ander en fascinerend perspectief te zien en te waarderen. Je krijgt de kans om nieuwe en prachtige onontdekte hoekjes te ontdekken, waarvan vele alleen zichtbaar zijn vanaf het water. Onze groene boot respecteert het milieu en is volledig elektrisch. Het verlaat de kade bij Via Lungarno Diaz en legt het stuk af dat loopt van de Brug van Genade, onder de Ponte Vecchio, de Ponte Santa Trinita en de Ponte alla Carraia door, waarna het terugkeert naar de kade. de cruise door het hart van de stad duurt 1 uur inclusief instappen en wordt begeleid door een echt live concert. Vioolmuziek of andere instrumenten of de lieve stem van een live zanger zullen uw reis opvrolijken met het uitzicht op het prachtige Florence. Bewonder de reflecties van de zon of het avondlicht op het kalme water van de Arno en de warme kleuren die de bruggen en gebouwen aannemen.

Alle activiteiten

457 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Santo Spirito

Andere activiteiten in Santo Spirito

Wil je alle activiteiten in Santo Spirito bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Santo Spirito

Omdat er weinig tijd beschikbaar is om Fiserenze te bezoeken, besluiten we een fietstocht te maken. Onze gids, Edoardo, professioneel en super boeiend. hij legde ons tijdig alle grote en belangrijkste pleinen van de stad uit, waardoor het boeiend en onderhoudend was. we brachten twee zeer aangename uren door. geadviseerd. goed gedaan Edoardo en bedankt namens ons allemaal

Eduardo was de beste gids! We hebben maar een dag hier in Florence en hebben de fietstocht gelijk gedaan toen we aankwamen, wat perfect was! Eduardo legde alle sites heel goed uit en hielp ons de geschiedenis te begrijpen! We konden ook onze bagage achterlaten in de winkel, wat super behulpzaam was! Beveel de rondleiding ten zeerste aan!

Het bezoek was fantastisch, we kwamen een topgids tegen (Giovanni) die ons kennis liet maken met Florence en dankzij hem hebben we veel historische feiten geleerd. Dankjewel

Zeer goede reisleider. Hij gaf in de bus reeds uitleg en tips om het meeste uit de tijd in Florence en Pisa te halen.

Qua schoonheid mooier dan de dom. Niet zo druk en een schitterende koepel.