Luchthaven Santorini

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Luchthaven Santorini: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Santorini: privéluchthaventransfer

  1. Santorini: privéluchthaventransfer

  Geniet van de ontspanning van uw privéluchthaventransfer en laat de chaos van reizen achter u. Vergeet de stress van het slepen van uw bagage rond op zoek naar een taxi en begin uw vakantie zonder stress wanneer u aankomt in Santorini. Leun achterover en ontspan in een moderne, luxe minibus met airconditioning voor maximaal 8 personen, met voldoende ruimte voor uw bagage. Bewonder het prachtige landschap vanuit je raam terwijl je deskundige chauffeur door de straten navigeert naar je hotel of gewenste bestemming. Wees gerust, wetende dat uw veiligheid en comfort voorop staan en luister terwijl uw chauffeur informatie geeft over lokale hotspots en insidertips. Aan het einde van uw reis ontvangt u een gratis AR-kaart (augmented reality) die u via uw mobiele telefoon een uniek inzicht in het eiland biedt.

 • Santorini: privétransfer van luchthaven, haven en hotels

  2. Santorini: privétransfer van luchthaven, haven en hotels

  Regel vooraf en begin je reis in Santorini comfortabel en zonder stress. Deze transfer is privé, met uw eigen Engels-sprekende chauffeur op een minibus met WiFi aan boord. Enkele reis: Vanaf de luchthaven / haven van Santorini zal uw chauffeur u begroeten met een bord met uw naam en u overbrengen naar uw accommodatie of luchthaven / haven. Vanuit uw accommodatie wordt u op de afgesproken tijd opgehaald bij uw accommodatie en naar de luchthaven / haven gebracht. Deze transfer is ook beschikbaar vanaf elke plaats rond het eiland naar een andere plaats, inclusief alle gebieden in Santorini. Retourtransfer: Van Santorini luchthaven / haven naar uw accommodatie en terug in één boeking. Deze transfer is ook beschikbaar vanaf elke plaats rond het eiland naar een andere plaats, inclusief alle gebieden in Santorini.

 • Santorini Airport en Ferry Ports Shared Transfer

  3. Santorini Airport en Ferry Ports Shared Transfer

  Maak gebruik van een deur-tot-deur transferservice tussen hotels in Santorini en Santorini (Thira) International Airport (JTR) of de veerboot- en cruiseterminals van Thira Port en Athinios Port. Vermijd bij aankomst de dure taxi's en ontspan in de wetenschap dat de prijs vaststaat zonder verborgen kosten of extra kosten voor bagage of wachttijden. Reis comfortabel met een betrouwbare en professionele transferservice van en naar de zeehaven, de luchthaven en hotels op het eiland.

 • Santorini Taxi Service & Luchthaven-, hotel- en haventransfers

  4. Santorini Taxi Service & Luchthaven-, hotel- en haventransfers

  Aankomen op een nieuwe locatie, of vervoer regelen op een bestemming die u niet kent, kan een stressvolle ervaring zijn. Met deze taxiservice worden al uw reisarrangementen verzorgd en kunt u comfortabel reizen met een betaalbare en betrouwbare service. Wij bieden schone comfortabele auto's voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een avondje uit, zakenreis, winkelexcursie of een luchthaventransfer. Grotere groepen kunnen we net zo goed bedienen als individuele passagiers. Er is een luxe minibus beschikbaar voor 5 personen en meer en onze voertuigen zijn de nieuwste modellen, met volledige airconditioning en verzekering. In de loop der jaren hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van veiligheid, stiptheid, beleefdheid, klantenservice en vriendelijkheid. We zorgen ervoor dat onze tarieven altijd lager zijn dan die van onze concurrenten, en onze lage prijzen gaan n...

 • Santorini Airport Hotels Transfer Shuttle Bus Service

  5. Santorini Airport Hotels Transfer Shuttle Bus Service

  Geniet van een zorgeloze, betaalbare shuttlebusservice van Santorini International Airport naar centraal gelegen hotels in het centrum van Santorini. Spring op de reguliere dienst die de hele dag door rijdt en geniet van een collectie rechtstreeks vanuit de Arrival Lounge. Aangekomen op het prachtige zwarte zandeiland Santorini kan een stressvolle ervaring zijn. Maar met deze transfer van Santorini International Airport naar centraal gelegen hotels kun je die zorgen vaarwel zeggen. De service rijdt elk uur van 's morgens vroeg tot 's avonds en biedt transfers naar hotels in het centrum van Santorini en naar hotels in Imerovigli, Oia, Kamari en Perissa. Het is goedkoper dan elk ander vervoermiddel van deur tot deur, zoals het aanhouden van een taxi, en veel minder gedoe dan het openbaar vervoer. Zelfs als uw vlucht vertraging heeft, zal geüniformeerd personeel u op de luchthaven begroet...

 • Santorini luchthaven naar hotel: privétransfer bij aankomst

  6. Santorini luchthaven naar hotel: privétransfer bij aankomst

  Ervaar een stressvrije aankomst in Santorini met een privétransferservice. Ontmoet uw vriendelijke chauffeur op de luchthaven van Santorini, leun achterover en ontspan op de reis naar uw hotel. Deze privévoertuigen bieden plaats aan maximaal zes passagiers plus één ingecheckte tas en handbagage per persoon. Sla de stress van het vinden van een taxi of het delen van een shuttle aan het begin van uw reis over. Voer eenvoudig uw gegevens in wanneer u boekt, vooraf betaalt en toon uw voucher aan uw chauffeur wanneer u landt op Santorini Airport. Reis in een ruim privévoertuig voor maximaal zes passagiers. Geniet van de rit zonder je zorgen te maken over taxiwachtrijen of verdwalen. Ervaar een privétransferservice van Santorini die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is.

Sitemap Luchthaven Santorini

Wil je alle activiteiten in Luchthaven Santorini ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.