Kies data

Santuari De La Mare De Deu De Bonany

Santuari De La Mare De Deu De Bonany: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Cala Millor: buggytour door Mallorca van een halve dag

1. Cala Millor: buggytour door Mallorca van een halve dag

Je ontdekt Mallorca op een andere manier met een van deze excursies van een halve dag met een buggy. Tussen de spannende rit door profiteer je van tal van ontspannende pauzes, maak je gedenkwaardige foto's, geniet je van een maaltijd of bewonder je het uitzicht. Tour 1 - zonder te rijden op onverharde wegen Je begint in Cala Millor en rijdt over het fincagebied van Son Servera, voorbij het Artakasteel naar Cala Torta, waar je profiteert van een geweldig parcours en een fantastisch uitzicht op het naburige eiland Menorca. Je rijdt vervolgens naar het klooster Ermita de Betlem. De reis daarheen is adembenemend. Je gaat daarna verder naar Colonia de Sant Pere, waar je de haven bezoekt en je van het prachtige uitzicht geniet. Na een heerlijke dag rijd je via het landelijke Mallorca terug naar Cala Millor, waar je rit eindigt. Tour 2 - zonder te rijden op onverharde wegen Tour 2 begint ook in Cala Millor. Je rijdt eerst naar de vuurtoren in Porto Cristo, vanwaar je het prachtige uitzicht op de kliffen bewondert. Je gaat verder richting Felanitx naar het hoogste punt aan de oostkust van Mallorca, Sant Salvador op 506 meter boven de zeespiegel. De slangenrit is een plezier voor zowel de bestuurder als de passagiers. Hier heb je een spectaculair uitzicht over heel Mallorca. Daarna ga je naar het volgende hoogtepunt op de route, het Bonanyklooster. Geniet van het fantastische uitzicht over de oostkust. Vanuit Bonany rijd je langs de aangrenzende route terug naar Cala Millor.

Mallorca: Trike-tour rond Cala Millor

2. Mallorca: Trike-tour rond Cala Millor

Begin je trike-tour met een briefing en rijd vervolgens via Son Servera richting Capdepera. Na de briefing spring je op je eigen trike. Elke Trike is voor 1 bestuurder en 1-2 passagiers voor in totaal 2-3 personen (passagiers kunnen worden toegevoegd tijdens het uitchecken). Bekijk onderweg het indrukwekkende kasteel van Sant Salvador. Je eerste stop is bij een adembenemend uitzichtpunt bij Cala Torta met uitzicht op Menorca. Maak foto's met een fantastische achtergrond van de zee op de achtergrond. Neem vervolgens de kronkelige weg naar het Bonany-klooster. Nadat je hebt genoten van het uitzicht over de oostkust, ga je verder naar Santuari Salvador, een prachtig klooster en het hoogtepunt van de tour. Geniet vanaf hier van het fantastische uitzicht over het hele eiland. Rijd vervolgens via Porto Cristo terug naar het startpunt in Cala Millor, waar uw tour eindigt.

Mallorca: mini-jeeptour van een halve dag in Cala Millor

3. Mallorca: mini-jeeptour van een halve dag in Cala Millor

De begeleide mini-jeeptour begint in Cala Millor en neemt je mee naar de bergen of naar het strand. Ervaar bochtige wegen voor ultiem rijplezier en spectaculaire uitzichten, en kom meer te weten over de natuur van Mallorca. Je kunt kiezen voor een 3 uur durende offroad-tour of een 4 uur durende sightseeingtour. Rij met je Mini Jeep door veilige zijstraten en heb veel plezier. Verken het diverse landschap van Mallorca en neem pauzes om foto's te maken langs de route. De Jeep-buggy's die voor de tochten worden gebruikt, zijn echte blikvangers. Rij rond op het eiland met een grote glimlach op je gezicht. Een rijbewijs is verplicht, maar het dragen van een helm niet, dus je kunt met de wind in je haren genieten van de rit!

  • Avonturen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Santuari De La Mare De Deu De Bonany

Wil je alle activiteiten in Santuari De La Mare De Deu De Bonany ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Santuari De La Mare De Deu De Bonany

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 190 beoordelingen

Geweldige ervaring. Schitterende landschappen en echt een leuke gids. Enige nadeel, ik vroeg om een Engelse gids (de taal waarmee ik me kan redden) en we kregen een Duitse gids. Gelukkig vertaalde bij toeval een dame die Frans EN Duits sprak, vriendelijk voor ons. Anders dan dat, niets te zeggen dat het TOP was. De buggy is een ervaring om uit te voeren en die ik sterk zal aanbevelen.

De jeeptour over het eiland was een geweldige ervaring! Bij de haltes, die geweldige uitkijkpunten waren, kon je lang genoeg rusten, foto's maken, genieten van het uitzicht of zelfs cappuccino drinken :-) Een geweldige ervaring, van een geweldige gids! Ik raad deze ervaring zeker aan !!!

Reinig zonder veel gepraat door serpentines met een klein sightseeingprogramma! De frisdranken waren inbegrepen en koud. Mijn tip, bespaar jezelf de 3e versnelling en geef snelheid! Toen was het leuk! Dankzij Maik was het geweldig ...

Het was een super leuke tour met de buggy. Mooie route, en leuke manier om een stukje van het eiland te zien. Zeker een aanrader!

Leuke toer, zeker een aanrader. Alleen de foto's die werden genomen onderweg door de organisatie zijn niet denderend (kost 15€)