Sanur Beach

Sanur Beach: topattracties in de buurt

Sitemap Sanur Beach

Wil je alle activiteiten in Sanur Beach ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.089 beoordelingen

Wat een geweldige ervaring met een perfecte organisatie! Van ophalen tot afzetten bij mijn hotel voelde ik me perfect verzorgd. Lunch was absoluut heerlijk! De gidsen doen geweldig werk door iedereen veilig in het water te houden en ervoor te zorgen dat je geniet van de ervaring! Let wel: dit is niet snorkelen in een meerachtige baai, dit is snorkelen waar de open oceaan het rif ontmoet! Mooi - maar potentieel uitdagend als je er niet aan gewend bent. voor mij was de SUP-tour door de mangroven enorm leuk! maar nogmaals - kajakken en SUP kunnen een uitdaging zijn als je er niet aan gewend bent;)

Al met al een zeer geslaagde dag!!! Elke overdracht werkte perfect. Ik heb echt heel veel tours gedaan op Bali, er was ook veel "toeristische onzin / afzetterij"... Persoonlijk kan ik deze tour tot mijn "top 3" rekenen!!! Info: ik heb mezelf de stress bespaard met een waterdichte mobiele telefoonhoes, de gidsen zijn er altijd met profielapparatuur (foto / video) en maken echt goede foto's! Dus steun de lokale bevolking en haal een stok met alle mooie shots! Ik wens je een dag die net zo mooi is als ik hem heb mogen meemaken!

Opgehaald van hotel zoals gepland. Op tijd aangekomen voor de boottocht naar het eiland. Zeer comfortabele oversteek. Opgehaald en overgebracht naar Lembongan watersporten die ons zeer efficiënt in onze groepen organiseerden. Er waren ongeveer 20 in onze blaten wat prima was. 3 snorkelplekken bezocht. Eerst geen manta's maar dan geweldige koralen en vissen bij de andere 2. Beste snorkelen die ik ooit heb gedaan. Daarna terug voor een lekkere lunch voordat je door de mangroven gaat kajakken voor de reis terug naar Bali. Uitstekend dagje uit

Heel leuk uitje, prachtige landschappen en mooie zeebodem. De roggen zijn er niet altijd, maar we hebben het geluk er een tegen te komen. Vervolgens worden andere snorkelplekken voorgesteld waar u koralen kunt zien. Het onbeperkte lunchbuffet is goed. De middag gaat verder met een kajaktocht op de mangrove.

Zeer mooie reis. De gidsen waren erg aardig, we hadden de kans om een mantarog, een schildpad en veel mooie vissen te zien. De maaltijd was ook heel goed, en de kajaktocht aan het eind erg leuk. De hele organisatie was perfect en de groep was niet te groot. Ik raad aan !