Sanur, Indonesië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sanur, Indonesië

Wil je alle activiteiten in Sanur, Indonesië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sanur, Indonesië

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.828 beoordelingen

De trip was echt fantastisch. We hadden het een dag van te voren geboekt en we kregen heel snel het bericht van onze taxi hoelaat we opgehaald werden. De taxi was net als andere keren eerder dan afgesproken tijd. Heel fijn. Alles is erg goed geregeld de boottocht en alles. Eenmaal op de boot naar de snorkel plekken was het super. Alle spullen zagen er goed en netjes uit. Toen we bij de mantapoint waren was er wel even 'stress' omdat we er snel uit moesten omdat er dus manta's rond zwommen (de afgelopen 2 weken waren er namelijk geen gespot, we hadden dus gelukt met 2 reuze manta's). De andere 2 punten waren ook super met de mooie onderwaterwereld en alle vissen. Het enige nadeel van de 3 snorkel plekken was dat bij mantapoint de zee echt ruig was, dus opletten geblazen. Na het snorkelen hadden we de lunch die super was en als laatste de mangrove in met de kano's. Leuk en mooi om te zien maar wel met teveel kano's in 1x de mangrove in.

Leuke dag met de highlights van Nusa Penida

Alles was top georganiseerd! We hadden een super aardige gids die veel vertelde over het eiland en heel enthousiast foto’s van ons maakte bij de bezienswaardigheden. Het enige nadeel is dat je heel veel in de auto zit. De wegen zijn super slecht waardoor je er lang over doet om van de ene plek naar de andere te gaan. Alsnog een top dag.

Superleuke ervaring ze houden goed rekening met de weersomstandigheden in de zee, je wordt zeer goed geholpen ook de begeleiding in het water is goed

Reisgids was uitmuntend en wist heel veel te vertellen over het eiland en Bali zelf. Bedankt voor de tour Jero Lanang!

Geweldige ervaring! Lieve en kundige gidsen en maarliefst 4 roggen mogen bewonderen!