Sanur, Indonesië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sanur, Indonesië

Wil je alle activiteiten in Sanur, Indonesië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sanur, Indonesië

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.828 beoordelingen

De trip was echt fantastisch. We hadden het een dag van te voren geboekt en we kregen heel snel het bericht van onze taxi hoelaat we opgehaald werden. De taxi was net als andere keren eerder dan afgesproken tijd. Heel fijn. Alles is erg goed geregeld de boottocht en alles. Eenmaal op de boot naar de snorkel plekken was het super. Alle spullen zagen er goed en netjes uit. Toen we bij de mantapoint waren was er wel even 'stress' omdat we er snel uit moesten omdat er dus manta's rond zwommen (de afgelopen 2 weken waren er namelijk geen gespot, we hadden dus gelukt met 2 reuze manta's). De andere 2 punten waren ook super met de mooie onderwaterwereld en alle vissen. Het enige nadeel van de 3 snorkel plekken was dat bij mantapoint de zee echt ruig was, dus opletten geblazen. Na het snorkelen hadden we de lunch die super was en als laatste de mangrove in met de kano's. Leuk en mooi om te zien maar wel met teveel kano's in 1x de mangrove in.

Leuke dag met de highlights van Nusa Penida

Alles was top georganiseerd! We hadden een super aardige gids die veel vertelde over het eiland en heel enthousiast foto’s van ons maakte bij de bezienswaardigheden. Het enige nadeel is dat je heel veel in de auto zit. De wegen zijn super slecht waardoor je er lang over doet om van de ene plek naar de andere te gaan. Alsnog een top dag.

Super leuke dag gehad, alles was heel goed georganiseerd! Wel heftige golven bij het mantra punt, dus bereid je hierop voor. Veel mantra’s gezien en vele mooie vissen. Hierna lekkere Indonesische lunch en nog een kajak tocht door de mangrove. Op deze manier een leuke daginvulling

We werden op de afgesproken tijd opgehaald bij ons hotel en afgezet bij de boot. Daar werden we opgevangen en naar het eiland gebracht. Het snorkelen was leuk en gezellig. De lunch was heerlijk!

De excursie was prima georganiseerd. Van het snorkelen hadden we iets meer verwacht. Veel troep in het water en meer verschillende vissoorten verwacht. Maar de dag op zich was erg leuk!