Belevingen in
São Pedro da Afurada

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

São Pedro da Afurada: De beste dingen die je niet wil missen

Porto: City to the Ocean Tuk-Tuk Tour

1. Porto: City to the Ocean Tuk-Tuk Tour

Begin met een ophaalservice vanaf je adres in Porto of ontmoet je gids op het handige startpunt. Begin vervolgens aan uw milieuvriendelijke tuk-tuk-tour door onder de betonnen brug, Ponte da Arrábida, door te gaan. Neem de uitgestrekte lengte van 615 meter en de breedte van 27 meter. Leer meer over de betekenis ervan voor heel Portugal en hoe het het zuiden van het land met het noorden verbindt. Bezoek vervolgens het vissersdorp São Pedro da Afurada. Ontdek de tradities en hoor verhalen over het festival ter ere van São Pedro (St. Peter), patroonheilige van de vissers, dat elk jaar eind juni plaatsvindt. Daarna bezoekt u de Marina do Douro, een jachthaven met 300 aanlegsteigers voor boten. Geniet van het uitzicht op het natuurreservaat van de monding van de Douro en het strand van Lavadores, Bandeira Azul.

...
Porto: elektrische fietstocht van 3 uur

2. Porto: elektrische fietstocht van 3 uur

Ervaar een gemakkelijke begeleide elektrische fietstocht door de prachtige stad Porto - ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in slechts een paar uur. Van de Douro-rivier tot het natuurlijke stadspark, door de e-bike te kiezen, heb je toegang tot verborgen, schilderachtige plekken die andere transportmiddelen niet kunnen bereiken. Ontdek eerst bezienswaardigheden in de oude stad en fiets langs de fietspaden van het stadspark. Steek de Douro-rivier over per boot en ontdek de portwijnkelders van Gaia. Bekijk onderweg het voormalige douanekantoor van het congrescentrum Alfândega do Porto en bewonder de overspanning van de Arrábida-brug en de overblijfselen van het kasteel São João da Foz. Fiets vervolgens langs het fijne zandstrand van Matosinhos, zoek naar vogels in Calém Garden en bereik het magische vissersdorp São Pedro da Afurada. Ontdek waar het Portwijnmuseum, Trammuseum en Museu Serralves (Museum voor Moderne Kunst) zich bevinden. Bezoek vervolgens de overblijfselen van São Francisco do Queijo (kaaskasteel). Ga tenslotte terug naar de natuur in het natuurreservaat van de monding van de Douro en bewonder de golfbreker van Foz do Douro, voordat je terugkeert naar het startpunt waar je tour eindigt. Upgrade uw tour naar een privéervaring - ideaal voor gezinnen of groepen vrienden - door bij het afrekenen de relevante optie te kiezen.

...
Douro-rivier: privéjachtcruise

3. Douro-rivier: privéjachtcruise

Geniet van de bezienswaardigheden van Porto in stijl aan de rivier de Douro aan boord van het prachtige jacht, Skyfall. Beginnend bij de jachthaven van Vila Nova de Gaia, wordt u verwelkomd met een spread met Portugese wijnen om te proeven terwijl we op weg zijn naar de bezienswaardigheden. Je begint met het passeren van de Ponte da Arrábida, een van de meest iconische bruggen in Porto. Terwijl we genieten van een selectie Portugese wijnen, gaan we ook door de Dom Luís I-brug, waar u enkele van de kelders zult zien waar de wijn die u drinkt wordt geproduceerd. We passeren ook het meest iconische gebied van Porto, Cais da Ribeira, voordat we naar de monding van de rivier de Douro varen, waar u kunt genieten van alles wat het jacht te bieden heeft, inclusief gratis WiFi. Na wat ontspanning aan boord, keren we terug naar ons aanlegpunt om deze onvergetelijke ervaring af te ronden.

...

Sitemap São Pedro da Afurada

Wil je alle activiteiten in São Pedro da Afurada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.