Sapporo
Tours

Onze aanbevelingen voor Sapporo

Japan: eSIM mobiel data-abonnement

Japan: eSIM mobiel data-abonnement

Maak je reis naar Japan probleemloos met een handig eSIM data-abonnement naar keuze. Blijf verbonden tijdens je reis met snelle dekking, zodat je gemakkelijk je foto's kunt uploaden, op kaarten kunt navigeren en met je vrienden kunt communiceren. Koop en installeer je eSIM altijd en overal, kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en heb zelfs de optie om dekking toe te voegen in Cambodja, Sri Lanka en Bangladesh. Scan gewoon de QR-code van de eSIM om tijdens je vakantie toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Kies voor een zero-waste oplossing en vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten. Na activering begint je dekking op basis van de door jou gekozen duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Als je het niet zeker weet voor Android, kijk dan op de foto met richtlijnen of je in aanmerking komt. Als je na de installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de gids voor het oplossen van problemen in je GetYourGuide voucher. APN (Access Point Name): internet Lokale operator: Docomo/Softbank/KDDI

Japan: eSim mobiel data-abonnement

Japan: eSim mobiel data-abonnement

Maak je reis naar Japan probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met hogesnelheidsdekking in Japan. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan eenvoudig de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Voorkom de moeite van het beheren van meerdere sims met deze nul-afval oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou gekozen duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS of modellen daarna, Google Pixel 4 en daarna). Als je het niet zeker weet, bekijk dan de foto met compatibiliteitsrichtlijnen om te controleren of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de Zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG voucher. Gebruikte providers: Softbank/KDDI(au)

Hokkaido: Dierentuin Asahiyama, Furano en Ningle Terrace Tour

Hokkaido: Dierentuin Asahiyama, Furano en Ningle Terrace Tour

Verken de regio Hokkaido in de winter tijdens deze avontuurlijke dagtocht vanuit Sapporo. Bewonder de internetberoemde bomen van Biei, bezoek het magische Furano's Ningle Terrace en bekijk, afhankelijk van het seizoen, de bulderende Shirahige watervallen. Begin je dagtour met een ontmoeting met je chauffeur in Sapporo. Ga naar de Asahiyama Zoo en breng ongeveer 1,5 uur door met verkennen en lunchen. De beroemde Asahiyama Zoo is de meest noordelijke dierentuin van Japan en een must om te bezoeken in de winter. In tegenstelling tot veel andere dierentuinen verstoppen de dieren zich hier niet tijdens het koude seizoen Zie hoe schattige pinguïns een wandeling maken in de sneeuw (van december tot maart), hoe onhandige wasberen over hun hoofd kruipen om gezichten te trekken, hoe nieuwsgierige zeehonden op en neer spelen in de glazen zuil, en hoe apen met elkaar knuffelen om zich warm te houden.Op dagen dat de dierentuin gesloten is, kun je in plaats daarvan andere attracties bezoeken. Internetberoemde bomen van Biei en Vier seizoenen kleurenheuvel van Furano (1 dec. tot 31 mrt.) Biei Blue Pond en Shirahige watervallen (1 apr. tot 30 nov.) Tussen 1 april en 30 november is je volgende stop Biei Aoike. Breng ongeveer 30 minuten door met het verkennen van deze vijver die is gevormd om vulkanisch magma op te vangen. Maak een foto van het prachtige blauwe water en vergelijk het met de beroemde standaard Macbook-foto. Ga vervolgens verder naar het Furano gebied en bezoek de bulderende Shirahige watervallen. Deze bevindt zich 600 meter boven zeeniveau in de witgouden warmwaterbronstad Miei Town. Het wordt de "Witte Baard Waterval" genoemd vanwege het witte snorhaarachtige water dat uit de spleten in de rotsen naar beneden stort. Water dat uit de grond gutst en tegen de rotsen klotst, creëert een blauwe gloed van nevel. Hier zijn de bergen groen in de zomer en wit van de sneeuw in de winter en kun je genieten van het contrast tussen de twee seizoenen. Als je reist tussen 1 december en 31 maart 2024, bewonder dan de internetberoemde bomen van Biei. Bekijk de Ken & Merry Boom. Bezoek dan Four Seasons Hill (ca. 40 minuten), wanneer de winter bedekt is met sneeuw, wordt de Four Seasons Color Hill een sneeuwparadijs, er zijn sneeuwscooters, sleeën en ander vermaak, zelfs beginners kunnen genieten van de sneeuw en de natuur. Sluit je tour af met een bezoek aan het iconische Ningle Terrace in Furano. Verken deze werkplaats die is gebouwd door een personage in de romans van de Japanse schrijver Satoshi Kuramoto. Wandel door de chalets en kleine winkeltjes en koop een handgemaakt souvenir als herinnering aan je avontuur in Hokkaido. Keer na het vinden van je perfecte souvenir terug naar Sapporo.

Tokio: Narita Internationale Luchthaven T1 Mobiel WiFi Verhuur

Tokio: Narita Internationale Luchthaven T1 Mobiel WiFi Verhuur

Altijd en overal toegang tot internet met 4G LTE mobiele WiFi van NINJA WiFi. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over het vinden van de weg zonder toegang tot kaarten of het missen van belangrijke updates van vrienden en familie. Wij hebben alles onder controle met onze veilige, gebruiksvriendelijke WiFi-routers. Haal je mobiele WiFi-router op in Terminal 1 van Narita International Airport en begin meteen met het gebruik van WiFi. Terugbrengen is ook eenvoudig. Je hoeft hem alleen maar naar dezelfde luchthavenbalie te brengen waar je hem hebt opgehaald of hem af te geven bij de retourbox naast de balie. Ophaalbalie: "JAL ABC" balie Kantooruren: 6:30-21:30 (Gelegen op de 1e verdieping in de Zuidvleugel) Terugkeerbalie: "J WiFi & Mobiel" Inleverbalie Kantooruren: 7:00-21:00 (Gelegen op de 1e verdieping van het centrale gebouw) Je kunt het ook inleveren bij de andere luchthavenbalies, bij onze balie in Shinjuku, Tokio, of het naar ons opsturen vanaf elke plek in Japan. *Als je een andere inleverlocatie wilt dan je ophaallocatie, neem dan zo snel mogelijk contact op met info@ninjawifi.com. We bieden flexibele plannen van 5 dagen tot 30 dagen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Voeg een volledige verzekering, een mobiele batterij of een Pocketalk mobiele vertaler toe aan je bestelling zodra je het apparaat in je winkelwagen hebt geplaatst.

Hokkaido: Dagtrip Biei Blue Pond en Furano Flower Farm

Hokkaido: Dagtrip Biei Blue Pond en Furano Flower Farm

Dompel je onder in de serene natuurwonderen van Hokkaido tijdens een dagtrip vanuit Sapporo. Bezoek de bloeiende bloemen van Furano, zie de natuur in al haar glorie bij Shirogane Blue Pond, ervaar de rust tijdens een tractorrit door de tuinen van Shikisai-no-Oka en bekijk handwerk bij Ningle Terrace. Begin je reis met een rit over de Biei Roller Coaster Road, een 2,5 kilometer lange rechte weg met aanzienlijke hoogteverschillen, die bekend staat als een van de acht schilderachtige plekjes van Furano. Zie majestueuze bergen aan beide zijden met een uitgestrekt landschap. Strijk neer bij je eerste stop, Blue Pond in Biei, gevormd door een vulkanische lavastroom. Kijk vol ontzag naar de blauwe weerspiegeling in het zonlicht. In de ochtend lijkt het water nog zuiverder en blauwer, wat een adembenemend gezicht oplevert. Voel je alsof je een wonderland bent binnengestapt met zijn mistige en etherische schoonheid. Na 30 minuten bij de vijver kun je genieten van een lunchbuffet en Hokkaido Hami Meloenen proeven. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag Ga vervolgens naar Shikisai-no-Oka (Hill of Four Seasons) en bewonder een uitgestrekt bloemenveld van 15 hectare dat lijkt op een regenboogtapijt, met verschillende bloemen die op verschillende tijden van het jaar bloeien. Dan is het tijd voor een ritje met de Shikisai-no-Oka NOROCCO (tractorbus, kosten 500JPY exclusief) om het uitgestrekte Shikisai-no-Oka te verkennen. Snuif de geur van bloemen op terwijl je geniet van het prachtige landschap van heuvels, met sneeuw bedekte bergen en kleurrijke velden. Elke dinsdag, donderdag, zaterdag Ga verder naar een van de oudste bloemenvelden van Japan, Farm Tomita in Furano, een lavendelveld dat is omgetoverd tot een grote plattelandsboerderij met wel 150 bloemen. Het lavendelseizoen begint meestal in juni. Half augustus worden in de winterkas verschillende planten zoals lavendel en cosmea tentoongesteld. Saffraan begint half april te bloeien, gevolgd door narcissen en tulpen in mei. Geniet vanaf de top van het met lavendel bedekte bloemenveld van het panoramische uitzicht over het Furano Basin en de Tokachi Mountain Range. Betreed vervolgens een sprookjeswereld met een bezoek van 30 minuten aan Ningle Terrace, een ambachtswerkplaats in het groene bos van Furano, geïnspireerd door een personage uit de roman van de Japanse auteur Tomonori Ware. Ruik de geur van pijnbomen en bewonder een deken van zachte witte sneeuw langs de wandelpaden. Dwaal rond in een verzameling houten boetiekhuisjes die dienst doen als winkels met uniek handwerk, meestal handgemaakt, waaronder glaswerk, papierwerk, handgeschilderde kunstwerken en handwerk gemaakt van gedroogde lavendelbloemen uit Furano. Na een dag ondergedompeld te zijn in de bloeiende kleuren van de regio Hokkaido, keer je terug naar Sapporo.

Japan: Verhuur van mobiele Wi-Fi met hotelbezorging

Japan: Verhuur van mobiele Wi-Fi met hotelbezorging

Altijd en overal toegang tot internet met 4G LTE mobiele WiFi van NINJA WiFi. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over het vinden van de weg zonder toegang tot kaarten of het missen van belangrijke updates van vrienden en familie. Wij hebben alles onder controle met onze veilige, gebruiksvriendelijke WiFi-routers. We kunnen het overal naartoe sturen in Japan! Terugsturen is ook eenvoudig. Doe de set in een bijgesloten plastic zak en vul de benodigde informatie in op de vooringevulde verzendbon. Je hoeft ze alleen maar naar de buurtwinkel (7/11-Familymart) te brengen om te laten versturen door Yamato Transport Service en ze te overhandigen aan de verkoper. Je kunt ze ook inleveren bij de balies op het vliegveld of bij onze balie in Shinjuku, Tokio. *Als je een andere inleverlocatie wilt dan je ophaallocatie, neem dan zo snel mogelijk contact op met info@ninjawifi.com. We bieden flexibele plannen van 5 dagen tot 30 dagen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Voeg een volledige verzekering, een mobiele batterij of een Pocketalk mobiele vertaler toe aan je bestelling zodra je het apparaat in je winkelwagen hebt geplaatst.

Hokkaido: Noboribetsu, Toya-meer en Otaru Dagvullende tour

Hokkaido: Noboribetsu, Toya-meer en Otaru Dagvullende tour

Ga mee op een Hokkaido-tour vanuit Sapporo en verken de wonderen van Noboribetsu Hell Valley, Oyunuma Pond en Shikotsu Toya National Park. Aanschouw het spektakel van de vulkaan Showa Shinzan, geniet van het panoramische uitzicht op het Toya-meer en duik in de charme van Otaru met zijn kanaal, glaskunst en winterfestival. Begin je tour vanuit Sapporo en rijd naar de eerste stop van de dag, een overblijfsel van een krater die ongeveer 10.000 jaar geleden werd gevormd in Noboribetsu. Bekijk Jigokudani, ook wel Hell Valley genoemd, met zijn kokende zwavelhoudende warmwaterbronnen en vulkanische stoompluimen. Bezoek de Oyunuma Pond, de overblijfselen van een vulkaankrater gevormd door de uitbarsting van Mt Hiwa. Ga naar een observatiedek om het stomende meer te zien. Wandel om het blauwgroene water van dichtbij te zien. Terwijl je rond het meer wandelt, ruik je de zwavel en zie je de stoom opstijgen uit de bron van de hete bronnen. Kijk hoe gele bolvormige zwavel op het wateroppervlak drijft. Als je tot rust wilt komen in het voetbad in de openlucht, volg dan een lange bergweg langs een hete zwavelrivier in het bos (in de winter gesloten vanwege wegwerkzaamheden). Ga 's middags verder naar het Toyakomeer, een vulkanisch calderameer in het Shikotsu-Toya National Park. Je krijgt 2 uur vrije tijd voor lunch en sightseeing. Daarna ga je verder naar Showa Shinzan, een actieve vulkaan die uitbarstte in de beginjaren van het Showa tijdperk (20e eeuw). Bekijk de witte rook en zwaveldampen die uit de roodbruine bergen komen. Hoewel je de berg niet kunt betreden, kun je de overweldigende energie van de aarde voelen door er alleen maar naar te kijken. Maak vervolgens een stop bij Lake Touyako Observatory. Kijk uit over een breed panorama dat het hele vulkaanmeer omvat en de omringende natuurwonderen verspreid over het Shikotsu Toya National Park, waaronder Mt. Usu, Mt. Yotei, Mt. Showa en Nakajima Island. Ga verder naar Otaru, een sfeervol havenstadje met een romantisch kanaal. Wandel door de oude kanaalstraten, omringd door pakhuizen gebouwd van rode bakstenen en grijze dakpannen uit het Meiji-tijdperk. Bezoek de Kitaichi glaswerkplaats om de prachtige glaskunst en -ambachten te zien waar de stad beroemd om is. Verken Otaru Music Box Museum, de grootste muziekdooswinkel van Japan waar duizenden muziekdozen uit de hele wereld worden tentoongesteld. Proef de beroemde cheesecake van Hokkaido in de LeTAO Head Store. Bezoek in de winter het Otaru Snow Light Path festival, dat de stad verlicht met glinsterende lichtjes en gloeiende sneeuwbeelden (ongeveer 10 dagen begin februari van 17.00 tot 21.00 uur). Daarnaast plaatsen veel inwoners lantaarns voor hun winkels en huizen, wat de feestvreugde nog vergroot. Rond februari is het ook het seizoen van de sneeuw die duizenden kilometers ver drijft. Je kunt glazen drijvers (drijvende ballen) zien die vroeger aan visnetten vastzaten, drijvend door het Otaru-kanaal. Het spiegelachtige water van het kanaal glanst van de kaarsen en geeft een romantische sfeer aan het besneeuwde landschap. Ga na een dag vol ontdekkingen terug naar Sapporo.

Japan Data eSIM : 0.5GB/dagelijks tot 50GB - 30 dagen

Japan Data eSIM : 0.5GB/dagelijks tot 50GB - 30 dagen

Hoogtepunten De GYG QR is niet de eSIM QR > Raadpleeg de eSIM QR e-mail die je binnen 6 uur ontvangt. -Bespaar je kostbare tijd & ontvang de eSIM QRCode binnen 6 uur. -Scan een QR code om eSIM in te stellen, sla de ingewikkelde stappen van het verwisselen van een SIM kaart over. -Geniet van een supersnel netwerk via je lokale provider. Aankoopmededelingen De geldigheid van het data-abonnement gaat direct in wanneer de eSIM wordt geïnstalleerd. -Zorg ervoor dat je telefoon is ontgrendeld door je provider en dat het besturingssysteem compatibel is met eSIM. Als je dit niet doet, kan de activering mislukken en wordt er geen restitutie verleend. -iOS vereist versie 12.1 of hoger; houd er rekening mee dat iPhones die in China worden verkocht eSIM niet ondersteunen en dat bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht eSIM niet ondersteunen. Japan Onbeperkt Prepaid Dataroamen eSIM 1. Onbeperkte Data 0.5GB/1GB/2GB - (daarna onbeperkte data op verlaagde snelheid van 128 kbps (Messaging Apps), dagelijks opnieuw ingesteld om 2359PM (+8GMT). 2. Onbeperkt 5GB/10GB/15GB/20GB/30GB/50GB High-Speed Data (daarna onbeperkt data op verlaagde snelheid van 256 kbps (Messaging Apps) Deze eSIM is alleen voor data. Het bevat geen telefoonnummer om te bellen of sms-berichten te versturen. Let op: iPhones die in China worden verkocht ondersteunen eSIM niet en bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht ondersteunen eSIM niet. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice, bij voorkeur voordat je boekt.

Stad Sapporo: Privé transfer van/naar luchthaven New Chitose

Stad Sapporo: Privé transfer van/naar luchthaven New Chitose

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen New Chitose Airport en uw accommodatie in het stadscentrum van Sapporo. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Hokkaido Noboribetsu Toya Tocht vanuit Sapporo

Hokkaido Noboribetsu Toya Tocht vanuit Sapporo

Noboribetsu Hellevallei: Een vulkanische vallei in Noboribetsu, Hokkaido, beroemd om zijn stoomopeningen, zwavelhoudende stromen en warmwaterbronnen. Het biedt bezoekers een kijkje in de vulkanische activiteit van het gebied en de unieke geologische kenmerken. Cape Chikyu: Cape Chikyu ligt in Muroran, Hokkaido en staat bekend om het panoramische uitzicht op de Stille Oceaan en de ruige kustlijn. Het is een populaire plek voor sightseeing en om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Hokkaido. Mt. Showa Shinzan: Een vulkanische lavakoepel in het Shikotsu-Toya National Park, Hokkaido, gevormd tijdens de uitbarsting van Usu Volcano in 1943. Bezoekers kunnen een korte wandeling maken naar de top voor uitzicht op het omringende landschap en vulkanisch terrein. Lake Toya Observatorium: Het observatorium ligt bij Lake Toya in Hokkaido en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende bergen, waaronder Mount Usu en Mount Yotei. Het is een geweldige plek om te fotograferen en te genieten van het landschap. Shikotsumeer: Een calderameer in Chitose, Hokkaido, dat bekend staat om zijn kristalheldere blauwe water en schilderachtige omgeving. Het is een populaire bestemming voor buitenactiviteiten zoals wandelen, varen en picknicken, maar ook om te genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied.

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Sapporo

Wat zijn de topattracties van Sapporo?

De topattracties van Sapporo zijn:

Bekijk alle topattracties van Sapporo

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Sapporo?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Sapporo op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Sapporo

Activiteiten in Sapporo

Rondleidingen in Japan

Wat te doen in Japan

Andere activiteiten in Sapporo

Wil je alle activiteiten in Sapporo bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.