Kies data

Dingen om te doen Sarapiquí

Sarapiquí: De beste dingen die je niet wil missen

San Jose One Day: Sarapiqui Class 2 & 3 Rafting Adventure

1. San Jose One Day: Sarapiqui Class 2 & 3 Rafting Adventure

De Sarapiqui-rivier staat bekend om zijn weelderige regenwoudlandschap. Geniet van dichtbij tijdens het raften op de Jungle Run - een gedeelte van de rivier waar apen, leguanen en andere verbazingwekkende Costa Ricaanse dieren in het wild leven. Begin met ophalen bij geselecteerde hotels en reis naar El Roble de Sarapiquí, waar het avontuur begint. Je gids zal je voorzien van de juiste uitrusting en de veiligheidsinstructies doornemen voordat je de rivier op gaat. Duik, ontwijk, peddel en lach je een weg de rivier af. Onderweg zal de "paparrazzi"-fotograaf in de buurt zijn om de beste actiefoto's te maken terwijl je Costa Ricaanse rivieravontuur zich ontvouwt. Stop ongeveer halverwege de rivier om te genieten van een verfrissende snack met tropisch fruit, een duik te nemen en te ontspannen. Dit gebied staat bekend om zijn verscheidenheid aan vogels, dus let op interessante tropische soorten. Beëindig het rafting-avontuur in het Red-Eyed Frog Restaurant, direct naast de rivier. Geniet van een traditionele Costa Ricaanse maaltijd voordat je terugkeert naar je hotel in een comfortabel busje met airconditioning en gratis wifi. Foto's zijn na de tour te koop bij de lokale aanbieder.

San Jose Rafting klasse 3-4 met verbinding naar La Fortuna

2. San Jose Rafting klasse 3-4 met verbinding naar La Fortuna

Laat de adrenaline maar komen en geniet van de "Jungle Run" op de Sarapiqui-rivier, de perfecte raftingtrip voor avontuurlijke peddelaars. Doe mee aan de tour op weg van San Jose naar La Fortuna of van La Fortuna naar San Jose en breng de dag door met uitdagende stroomversnellingen en het bewonderen van jungle-dieren in het wild. De dag wezens met pick-up van geselecteerde locaties in San Jose of La Fortuna. Reis door kleine Costa Ricaanse dorpjes naar het schilderachtige stadje San Miguel om je raftervaring te beginnen, langs La Virgen en eindig in El Roble de Sarapiquí. Hier geeft je professionele gids je de 101 over raften, inclusief veiligheidstips en technische instructies voordat je aan je 3,5 uur durende reis over de Sarapiqui-rivier begint tijdens een rafting-avontuur van een hele dag. Ervaar meer dan 40 opwindende stroomversnellingen langs bijna 22 kilometer weelderig, levendig regenwoud. Baan je een weg door spannende stroomversnellingen zoals "The Pipeline", "The Terminator" en "Dos Locos", die je adrenaline zeker zullen laten pompen. Ongeveer halverwege de Sarapiqui-rivier stop je en bekijk je de stroomversnellingen vanaf de kust, terwijl je geniet van tropisch fruit en ontspant met de rest van de groep. Vervolgens, na het tweede deel van uw reis, stapt u uit bij het Red-Eyed Frog Restaurant, gelegen aan de Sarapiqui-rivier. Proef een typische Costa Ricaanse casado (rijst met bonen, bakbananen en vlees) en wat gastronomische koffie. Maak na de lunch gebruik van de douches en kleedkamers op het terrein voordat u verder reist.

La Fortuna: Jungle Safari Float Sarapiqui naar San Jose

3. La Fortuna: Jungle Safari Float Sarapiqui naar San Jose

Verander uw reisdag in een avontuur vol actie met de Safari Float Adventure Connection! Kom en zie de overvloed aan natuur en dieren in het wild die Costa Rica te bieden heeft! Deze Costa Rica Safari Float is een soepele, twee uur durende peddeltocht over het rustige, lagere deel van de Sarapiqui-rivier. Je tweetalige natuurgids peddelt en bestuurt je boot terwijl je de rivier afdrijft en wijst op alle exotische dieren in het wild, zoals vogels, kikkers, insecten en apen in het Costa Ricaanse regenwoud! Je wordt opgehaald bij je hotel in La Fortuna's Area en reist naar een prachtige waterval aan de Pozo Azul-rivier van Sarapiqui. Hier kunt u met uw gezin genieten van de natuur en het koele kristalheldere water dat de waterval u biedt. Ga vervolgens richting het Red Eye Frog-restaurant in El Roble van Sarapiqui terwijl je je klaarmaakt om diep verliefd te worden op de 2 uur durende Jungle Safari-vlotter. Je gids met arendsogen zal pronken met Costa Rica's verbazingwekkende dieren in het wild terwijl hij je wijst op een breed scala aan planten- en diersoorten. Je zweeft naast de Mesoamerican Biological Corridor (San Juan La Selva Biological Corridor) waar de kans groot is dat je luiaards, brulapen, hagedissen en zelfs zwarte rivierotters ziet. Dit gebied staat ook bekend om de ongelooflijke hoeveelheid tropische vogels zoals visarenden, bootreigers, papegaaien, ijsvogels en de grote groene ara die op de lijst van bedreigde diersoorten staat. Voor degenen die nog dichter bij de natuur willen zijn, krijgt u de kans om uit het vlot de rivier in te gaan en uzelf op te frissen. De Jungle Safari Float is geweldig voor natuurliefhebbers van alle leeftijden! Om uw dag af te sluiten, keert u terug naar het Red Eye Frog Restaurant voor een heerlijke traditionele Costa Ricaanse lunch genaamd "Casado", samen met een aantal fantastische Costa Ricaanse gastronomische koffie. Hierna rijd je naar je volgende vakantiebestemming in een comfortabel busje met airconditioning en gratis wifi.

La Fortuna: Sarapiqui River Jungle Safari Float

4. La Fortuna: Sarapiqui River Jungle Safari Float

Ervaar de overvloed aan natuur en dieren in het wild die Costa Rica te bieden heeft. Deze safarivlotter uit Costa Rica is een soepele peddel van 2 uur over het rustige, lagere gedeelte van de Sarapiqui-rivier. Je tweetalige natuurgids peddelt en stuurt je boot terwijl je de rivier afdrijft, terwijl je wijst op alle exotische dieren zoals vogels, kikkers, insecten en apen in het regenwoud van Costa Rica. Je begint de rivier af te lopen vanuit het restaurant Red Eye Frog, dat zich in El Roble de Sarapiqui bevindt. Je gids met arendsogen begint te pronken met de verbazingwekkende flora en fauna van Costa Rica, omdat ze wijzen op een breed scala aan planten- en diersoorten. Je zweeft naast de Meso-Amerikaanse Biologische Corridor (San Juan La Selva Biological Corridor) waar er een goede mogelijkheid is om luiaards, brulapen, hagedissen en zelfs zwarte rivierotters te zien. Dit gebied is ook beroemd om zijn ongelooflijke hoeveelheid tropische vogels zoals visarenden, bootreuzen, papegaaien, ijsvogels en de grote groene ara, die op de lijst met bedreigde soorten staat. Voor degenen die nog dichter bij de natuur willen zijn, krijgt u de kans om uit het vlot te gaan en de rivier in te gaan om uzelf onderweg op te frissen. Om uw dag af te sluiten keert u terug naar het Red Eye Frog Restaurant om te genieten van een heerlijke traditionele Costa Ricaanse lunch genaamd een "Casado", samen met een aantal fantastische Costa Ricaanse koffie.

Beschikbare activiteiten

  • Wateractiviteiten

Overzicht activiteiten in Sarapiquí

Wil je alle activiteiten in Sarapiquí ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.