Datums kiezen

Sarcofaag van Napoleon Bonaparte

Sarcofaag van Napoleon Bonaparte: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Les Invalides: toegang tot het graf van Napoleon en het legermuseum

1. Les Invalides: toegang tot het graf van Napoleon en het legermuseum

Ontdek het Hotel National des Invalides, nu de thuisbasis van het musee de l'Armee. Loop in je eigen tempo door de collecties van het museum en dompel je onder in meer dan 500.000 stukken van de middeleeuwen tot nu. Wees getuige van de tijdelijke tentoonstelling van Special Forces L'exposition, gewijd aan de Franse special forces. Stap het hart van Parijs binnen en integreer in de geschiedenis van Frankrijk in het Hotel National des Invalides. Het hotel National, gecreëerd door Lodewijk XIV om veteranen en gewonde soldaten te huisvesten, is nu ook de thuisbasis van het musee de l'Armee. Bewonder de wereldberoemde vergulde koepel, die sinds 1861 de rustplaats van Napoleon is. Verken de collecties en dwaal door de wapenrusting en wapens van de koningen van Frankrijk. Kijk rond naar zwaarden, kanonnen, uniformen, schilderijen, foto's en persoonlijke bezittingen van de belangrijkste figuren van Frankrijk. Kijk verder dan de artefacten en neem deel aan een interactieve digitale ervaring met apparaten waarmee bezoekers een beter begrip krijgen van enkele van de veldslagen die de geschiedenis van het land hebben gesmeed. Zorg ervoor dat u de tijdelijke tentoonstelling van de Special Forces l'exposition bekijkt, die de 30e verjaardag van de oprichting van het Special Ops Command viert.

Skip-the-line Les Invalides Legermuseum Parijs Privérondleiding

2. Skip-the-line Les Invalides Legermuseum Parijs Privérondleiding

Tijdens deze privétour door Les Invalides (Musée de l'Armée) volg je de geschiedenis van het Franse leger en hun betrokkenheid bij oorlog, en leer je over de mensen die vochten in de Napoleontische oorlogen, WO I, WO II en andere moderne conflicten. Uw deskundige gids zal de ervaring afstemmen op uw interesses. Leer meer over de nationale helden van Frankrijk! Boek een rondleiding van 2 uur door het Legermuseum in het Les Invalides-complex in Parijs. Samen met onze 5-sterren gelicentieerde gids sla je de wachtrijen over en duik je in de boeiende wereld van militaire geschiedenis, kunst en cultuur. Binnen ontdek je een uitgebreide verzameling artefacten, wapens, pantsers en uniformen uit verschillende tijdperken, die een uitgebreid beeld bieden van de militaire geschiedenis van Frankrijk. De gids deelt inzichten in de belangrijkste gebeurtenissen en oorlogen in de Franse geschiedenis en laat je kennismaken met de erfenis van Napoleon Bonaparte en andere beroemde Franse militaire leiders, van de Galliërs tot het moderne Frankrijk. Je krijgt ook de kans om de barokke architectuur van de Dôme-kerk te bewonderen, met de Koninklijke Kapel, de laatste rustplaatsen van Franse vorsten, waaronder Lodewijk XIV en Lodewijk XVIII. Kies de optie van 3,5 uur om een retourtransfer van 1,5 uur en een rondleiding van 2 uur naar het Legermuseum in het Les Invalides-complex in Parijs te boeken. Geniet van het gemak van skip-the-line tickets en privéautotransfers met ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie. Bereik het ontmoetingspunt gemakkelijk op tijd, waar dan ook in de stad!

2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Sarcofaag van Napoleon Bonaparte: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Sarcofaag van Napoleon Bonaparte

Wil je alle activiteiten in Sarcofaag van Napoleon Bonaparte bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sarcofaag van Napoleon Bonaparte

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.048 beoordelingen

Fantastisch, ik ging op deze tour onder kiesrecht en vond het informatief en zeer plezierig. Ik zou het iedereen aanraden, 4 uur toestaan, er is zoveel te zien en te leren

Het is een heel interessant museum en tegelijkertijd is het een prachtig gebouw. De geschiedenis van de twee oorlogen mag niet vergeten worden.

We hielden van de ervaring. De verbetering zou de bewegwijzering bij de ingangen zijn, deze zijn verwarrend.

Verbazingwekkend! Je moet veel tijd investeren. Het museum is enorm

Groot leger museum. Napoleon maar klein daar ben je zo doorheen.