Saronische Eilanden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Saronische Eilanden: de beste attracties

Sitemap Saronische Eilanden

Wil je alle activiteiten in Saronische Eilanden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Saronische Eilanden

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.246 beoordelingen

We kunnen iedereen die de kans heeft aanbevelen! Het hele traject (ontmoetingspunt, briefing, procedure, catering, bediening, etc.) was TOP!! + Zeer mooie boot met veel ligweiden en een schaduwrijke plek om te zitten / eten in het achtergedeelte. + Eten was de droom! Voor elk wat wils. Of het nu vlees/salade/pasta/etc. + Dromerige eilanden + het tweede eiland was een droom om te zwemmen. Nooit eerder in zo'n kristalhelder en turquoise water gebaad. Absolute aanrader!

U hoeft geen eten of drinken mee te nemen ... de hele tijd wordt u begeleid door goede / ontspannende muziek, in de eerste fase kunt u een fietstocht maken in een groep en een bad nemen of de tijd doorbrengen zoals u wilt ... als tweede stop kun je duiken of van het schip afstappen, en daarna is er een zeer goede lunch.. de laatste stop is de langste en je kunt kiezen of je naar het museum gaat, het laatste eiland bezoekt of souvenirs..

Geweldige excursie! De prachtige landschappen, de sfeer met chille muziek doen je dromen, de bemanning was perfect en attent. We konden ook genieten van een heerlijke traditionele maaltijd. Tussen vrienden of familie om alleen te zien raden we +++ aan

Een heerlijke dag op het water met leuke stops tussendoor. Het eten was erg goed verzorgd.

Ongelofelijk vriendelijke mensen! Erg lekker eten en zálig gezwommen. Een aanrader!!!