Datums kiezen

Ontdek het beste van
Savannah

De charmante sfeer en Antebellum-architectuur maken de oudste stad in Georgia een must voor elke reis naar The Deep South.

Onze aanbevelingen voor Savannah

Savannah: rondvaart over de haven met commentaar op een rivierboot

1. Savannah: rondvaart over de haven met commentaar op een rivierboot

Tijdens deze nieuwe cruise van 1 ½ uur kunt u de rivier ervaren die de levensader van Savannah was en blijft! Luister naar de intrigerende verhalen en historische feiten van onze kapitein over de moderne haven en de schepen die van over de hele wereld komen. Ga vervolgens de rivier af naar Old Fort Jackson, de thuisbasis van een van de grootste en oudste originele artilleriestukken van het land! Profiteer van de geweldige fotomomenten van Savannah's historische rivierfront en skyline. Bar & Grille-artikelen zijn te koop. *Deze rondvaart is exclusief het lunchbuffet* Het instappen begint 30 minuten voor de vaartijd.

Savannah: hop-on hop-off trolleytour door de oude stad

2. Savannah: hop-on hop-off trolleytour door de oude stad

Verken Savannah met een 1- of 2-daags ticket voor de hop-on hop-off trolleytour door de oude stad. Bekijk Reynolds Square, Juliette Gordon Low Historic District en Coastal Georgia Botanical Gardens terwijl je luistert naar de dirigenten die een fascinerend verhaal vertellen vol informatie over de historische stad. Rijd over lanen met magnoliabomen gedrapeerd in Spaans mos. Bekijk verbluffende architectuur, leer over de stad van vriendelijke conducteursgidsen en geniet van de warme zuidelijke gastvrijheid die jaarlijks miljoenen bezoekers naar Savannah lokt. Spring aan boord van een van de charmante trolleys en ervaar Transporttainment, een heerlijke combinatie van vervoer en entertainment. Geïnformeerde dirigenten vertellen de tour met een leuke mix van trivia, feiten en humoristische verhalen. Stap uit om de bamboecollectie te bezoeken in Bamboo Farm en Coastal Gardens om de historische huizen van het Juliette Gordon Low Historic District te verkennen. Kijk uit het raam naar met mos gedrapeerde eiken, magnoliabomen en statige herenhuizen terwijl je door geplaveide straten rijdt. Stop op locaties zoals Reynolds Square, waar u het standbeeld van John Wesley kunt zien. Geniet van stops met regelmatige tussenpozen en heb de vrijheid om te stoppen bij de bezienswaardigheden die u interesseren. Met zijn schilderachtige landelijke pleinen en historische plekken is er veel te zien en te doen in de eerste stad van Georgië. Er zijn 15 haltes die gunstig gelegen zijn in de buurt van veel van de bezienswaardigheden in Savannah, dit zijn: 1) 301 MLK Blvd: Het bezoekerscentrum van Savannah 2)214 West Boundary: Old Town Trolley Welcome Center 3) 200 West Bryan Street: Ellis Square 4) West Harris Street 6: Madison Square 5)622 Drayton Street: Forsyth Park 6) 207 East Gordon Street: Calhoun Square 7) 222 Harris Street: Kathedraal van St. John Baptist 8)234 MLK Blvd: Trolley Barn 9)217 West Julian Street: Stadsmarkt 10)32 Abercorn Street: Lucas Theater 11)301 East River Street: River Street 12)531 River Street: Het zwaaiende meisje 13)324 East State Street: The Davenport House 14)201 Abercorn Street: Colonial Park Cemetery 15)10 East Oglethorpe Ave: Bull Street Corridor

Savannah: Ghosts and Gravestones Tour met toegang tot Low House

3. Savannah: Ghosts and Gravestones Tour met toegang tot Low House

Stap aan boord van de "Trolley of the Doomed" in Savannah voor een begeleide sightseeing-trolleybus door Amerika's meest spookachtige stad. Kijk uit voor griezelige wezens en waag je in zowel het spookachtige Andrew Low House als het spookachtige 19e-eeuwse scheepsmagazijn Perkins and Sons Ship Chandlery. Old Town Trolley Tours nodigt je uit om de donkere kant van Savannah te ontdekken, vermengd met een flinke dosis humor. Luister naar verhalen die geen andere tours je zullen durven vertellen, want de schaduwen spelen zachte trucjes met je geest. Reis door de tijd en hoor griezelige legendes over moord en intriges. De tour begint aan de Savannah Waterfront en reist langs de vele historische pleinen in het zwaar spookachtige Savannah Historic District, zoals Columbia Square, Wright Square, Telfair Square en Lafayette Square. Natuurlijk zijn er ook verhalen over de Colonial Park Cemetery. Een hoogtepunt van de tour is de toegang tot het spookhuis van een van de meest prestigieuze Savannah-families - het Andrew Low House. Hier leer je verhalen over de onrust in huis, maar ook persoonlijke ervaringen van zowel personeel als gasten. Een ander hoogtepunt is een bezoek aan Perkins and Sons Ship Chandlery, een spookachtig 19e-eeuws scheepsmagazijn dat is gerestaureerd uit een lang verleden. Hier beleef je de verhalen en legendes van de Savannah Waterfront en River Street door de eeuwen heen. Andere sites waar je huiveringwekkende verhalen over zult horen, zijn de Olde Harbor Inn, het Pirate's House, de 1790 Inn, de Hamilton-Turner Inn en de Telfair Academy of Arts & Sciences.

Savannah: cruise bij zonsondergang op een rivierboot

4. Savannah: cruise bij zonsondergang op een rivierboot

Baan je een weg over de machtige Savannah River tijdens een rivierbootcruise. Geniet van de verfrissende avondbries en bekijk de prachtige zonsondergang vanaf het openluchtterras op het bovendek. Bewonder het uitzicht op het historische Savannah vanaf het water en geniet van de prachtige omgeving. Leun achterover en ontspan, of sta op en dans op de muziek van entertainers op de boot. Koop een drankje of iets te eten aan de bar en grill aan boord en kijk hoe de waterkant van Savannah voorbij drijft.

Savannah: Sightseeing-lunchcruise

5. Savannah: Sightseeing-lunchcruise

Leun achterover en geniet van het uitzicht terwijl u over de Savannah River vaart. Kom meer te weten over het complexe, maar interessante verhaal van Savannah, met de nadruk op Old Fort Jackson en andere bezienswaardigheden. Kom tot rust en geniet van een heerlijk buffet in zuidelijke stijl terwijl u langs de Savannah River vaart en luistert naar de intrigerende verhalen en historische feiten van de kapitein. Vaar over de Savannah-rivier terwijl je je verwondert over de moderne haven van Savannah, de lokale flora en fauna, en bereik uiteindelijk het machtige Old Fort Jackson. Zie en hoor de kanonnen brullen vanuit je stoel aan boord van de Riverboat en leer fascinerende stukjes geschiedenis van de stad. Het voorbeeldbuffetmenu bestaat uit de kenmerkende savannegarnalen en -grutten, de beste zuidelijke gebakken kip, het specialiteitenstation van de chef, romige macaroni en kaas, zuidelijke groenten, pompoenschotel, zoete aardappelsoufflé, vers fruit, diverse salades, desserts en meer.

Savannah: geschiedenis en sightseeing-trolleytour

6. Savannah: geschiedenis en sightseeing-trolleytour

Deze 90 minuten durende trolleybustour is een van de leukste manieren om de prachtige stad Savannah te leren kennen. Krijg een volledig verteld sightseeingtour, door gekostumeerde gidsen, van een van de grootste National Urban Historic Landmarked Districts in de Verenigde Staten. Laat je leiden door meer dan 270 jaar Amerikaanse geschiedenis terwijl je door de historische wijken van Savannah reist. Rijd over geplaveide straten, onder met mos gedrapeerde eiken, en ervaar het Oude Zuiden met haar statige herenhuizen, prachtige pleinen, romantische rivieroevers en een overvloed aan kunstvoorwerpen. De tour vertrekt dagelijks, 7 dagen per week, elke 15-20 minuten van 9.00 uur tot 16.30 uur, waardoor je genoeg opties hebt om wanneer u uw rondleiding moet volgen.

Savannah: buffetdinercruise met live-entertainment

7. Savannah: buffetdinercruise met live-entertainment

Deze dinercruise van twee uur is een geweldige manier om te ontspannen na een lange werkweek, een vol reisschema, hectische congressen of een drukke dag sightseeing in Savannah. Leun achterover en ontspan aan boord in een van de prachtig ingerichte balzalen terwijl de Riverboat langzaam over de Savannah River glijdt. Geniet van een speciaal bereid diner in buffetvorm, gemaakt met de meest verse, lokale ingrediënten die voor ieders smaak iets te bieden hebben! Menuselecties zijn onder andere: Onze Signature Savannah Shrimp and Grits, mals Beef Carving Station, Fresh Catch of the Day, Lemon & Artichoke Chicken with Spinazie, Potatoes au Gratin, Squash Casserole, Seasonal Fresh Vegetables, Fresh Garden Greens with Dressings and Toppings, en nog veel meer meer! Knip na het eten met je vingers en tik met je voeten of sta op en dans op deuntjes van de jaren 50 tot de hits van nu, uitgevoerd door een van onze eigen rivierbootentertainers. Ga naar ons bovendek en geniet van de rustige Savannah-avonden en de verbazingwekkende bezienswaardigheden en geluiden van de historische stad Savannah. Zeilt het hele jaar door van zondag tot vrijdag; bel voor schema Aan boord om 18:00 uur, vertrek om 19:00 uur, terugkomst om 21:00 uur,

Savannah: combinatie rivierbootcruise en stadstour

8. Savannah: combinatie rivierbootcruise en stadstour

Bekijk Savannah over land en water tijdens een stadstrolleytour met gids, gevolgd door een rondvaart over de rivier. Bewonder de hoogtepunten van de stad, waaronder Old Fort Jackson, en geniet van verhelderend commentaar van je gids en kapitein. Nadat je je gids hebt ontmoet in het bezoekerscentrum van Savannah, spring je in de trolleybus om je tour door de stad te beginnen. Terwijl de wind door je haren waait, bewonder je het weelderige gebladerte en de Victoriaanse herenhuizen terwijl je door de stad vaart. Met een deskundige gids die je door de culturele betekenis van elke site leidt, krijg je lokaal inzicht in de geschiedenis van de stad, die teruggaat tot de 18e eeuw. Volg uw trolleytour door het historische Savannah en begin aan een rondvaart over de rivier de Savannah. Ervaar tijdens de cruise de rivier die de levensader van Savannah was en blijft. Luister naar de intrigerende verhalen en historische feiten van de kapitein over de moderne haven van Savannah en de schepen die van over de hele wereld komen. Daarna gaat het stroomafwaarts naar Old Fort Jackson, de thuisbasis van een van de grootste en oudste originele artilleriestukken van het land. Profiteer van de geweldige fotomomenten van Savannah's historische rivierfront en skyline. Snacks en drankjes zijn aan boord verkrijgbaar bij de Riverboat Snack Shop. Vaar na de tour terug naar het dok, verrijkt door het brede scala aan prachtige en historische bezienswaardigheden die Savannah te bieden heeft. Bovendien heeft de tour drop-off-opties om aan uw behoeften te voldoen, met vervoer beschikbaar naar Historic District-hotels, City Market of het Savannah Visitor's Centre.

Savannah: "Savannah for Morons" Comedy Trolley Tour

9. Savannah: "Savannah for Morons" Comedy Trolley Tour

"Savannah for Morons" is een combinatie van een tour en een comedyshow op wielen die bijna 300 jaar Savannah-overlevering roostert in 90 leuke minuten. Deze eigenzinnige, brutale en excentrieke geschiedenisles, perfect voor idioten en hun (zogenaamd) slimmere vrienden, is een tour met waanzinnig vermakelijke komische sketches, muzikale nummers, kostuumwisselingen, een paar absurde optredens en heel veel Savannah-geschiedenis. Georganiseerd door de beruchte Moron Twins, Dannie en Danny Moron, zal dit stoeien rond Savannah je alle roddels geven over praktisch elk belangrijk moment dat zich heeft voorgedaan in Savannah's diepe, complexe en bedwelmende (en bedwelmde) verleden en heden. Meer informatie over de oprichting van de kolonie Georgië tot de burgeroorlog; hoor weinig bekende Paula Deen-trivia; en begrijp waarom elke toerist een selfie moet maken op de bank van Forrest Gump.

Savannah: Bonaventure begraafplaats met Shannon Scott

10. Savannah: Bonaventure begraafplaats met Shannon Scott

Geniet van een culturele en historische tour van 2 uur door Bonaventure, een land van meer dan 200 hectare waar je vrij rond kunt dwalen, maar beter kunt verkennen met een uitzonderlijke gids aan het roer. Tijdens deze tour met Shannon Scott of een van zijn ongelooflijke gidsen, zul je de belangrijke aspecten van de begraafplaats gaan zien en de vele lagen van Bonaventure begrijpen, uit het 18e-eeuwse plantagetijdperk, en de Victoriaanse begraafplaats, aan alle kunst en tradities van de plaats. Slenter door de levendige eikenlanen van de Cotton Boom van weleer en hoor over de mensen die al die gebouwen en pleinen in de stad zo berucht en kleurrijk hebben gemaakt. Sommige personages, zoals "Crooner of 1500 Songs" Johnny Mercer en schrijver Conrad Aiken, zijn wereldberoemd, terwijl anderen waarvan je zult gaan houden alleen beroemd waren in hun geboorteplaats Savannah. Andere personages zijn fotografen, schilders, wetenschappers, soldaten, industriëlen en duellisten. Bonaventure wordt gekenmerkt door geweldige beeldhouwkunst en hier zie je de werken van enkele van de grootste kunstenaars uit hun periode. De begraafplaats is een visuele speeltuin van symbolen die betrekking hebben op alles, van de vrijmetselaarsloge genoemd in Dan Brown's Da Vinci Code tot de Bijbel, het oude Egypte, en alles wat het religieuze, broederlijke en eeuwige symboliseert. Van engelen tot engeltjes tot levensechte figuren van de mensen die daar begraven liggen, je krijgt ze allemaal te zien.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Savannah

Alle activiteiten

121 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Savannah

Verken Savannah

Lees onze volledige gids voor Savannah of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Savannah

Gemiddelde beoordeling

4.6
(5.454 beoordelingen)

Cindy was deskundig en informatief. De wandeling was niet inspannend en de voedselmonsters overtroffen ruimschoots de andere voedseltours die we hebben gemaakt. Het was heel erg lekker eten, eclectisch en andere keuzes dan ik normaal zou eten. We hebben allemaal genoten van de kleine groepssfeer, de reisleider en natuurlijk het eten. De empanadas die ik kreeg waren onze favoriet.

Onze gids was erg vermakelijk en deskundig. We hebben echt genoten van alle eetstops, het waren allemaal unieke plekken met geweldig eten! We hadden ook het gevoel dat de haltes bijna allemaal plaatsen waren die we anders niet zouden hebben gevonden of waar we anders naartoe zouden zijn gegaan, wat geweldig was. Over het algemeen waren we erg onder de indruk van de tour!

Ik besef dat het nodig is om het vertellen van de geschiedenis te verfraaien, maar ik denk dat dit te ver is doorgevoerd. Het is oké dat de verteller neigt naar historische fictie, maar als er meer fictie is dan geschiedenis, is dat niet prettig voor degenen die zich bewust zijn van de gedocumenteerde geschiedenis. De krabsoep was lauw.

Brenden was een fantastische gids - hij was zeer informatief en onderhoudend en hij maakte de foodtour zo leuk! Het eten tijdens de tour was geweldig - ik heb andere foodtours gedaan en deze was de beste die ik ooit heb gedaan. Bravo voor uw organisatie en voor Brenden! Vijf sterren recensie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️