Sayulita
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sayulita Couleur locale & buurttours: Onze meest aanbevolen

Van Puerto Vallarta: San Pancho en Sayulita

1. Van Puerto Vallarta: San Pancho en Sayulita

Je wordt opgehaald bij je hotel in Puerto Vallarta en vertrekt op 1 uur rijden naar San Pancho, je eerste stopplaats. Wanneer u aankomt, heeft u de gelegenheid om de Huichol-ambachten door de straten te bewonderen, de prachtige stranden te bekijken en in uw eigen tempo door het kleine strandstadje te wandelen. Ga vervolgens een paar minuten langs de kust naar Sayulita, een klein pittoresk surfstadje geliefd bij reizigers en de lokale bevolking. Geniet hier van uw favoriete drankje op het strand terwijl u naar de surfers kijkt en geniet van de zon. Gebruik een buggybord om je avontuurlijke kant te ontgrendelen en de golven op te nemen. Heb ook wat vrije tijd om rond te lopen in de plaats en te winkelen voor ambachtelijke souvenirs gemaakt door lokale ambachtslieden. Voordat je terugkeert naar Puerto Vallarta, geniet je van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant. Bij het afrekenen heeft u de mogelijkheid om lunch op te nemen in uw ticketprijs.

...
Sayulita Beach: 6-uur durende reis vanuit Puerto Vallarta

2. Sayulita Beach: 6-uur durende reis vanuit Puerto Vallarta

De constante golven van Sayulita, het warme water, het prachtige landschap en de dorpse charme zorgen voor de beste surfervaring in Mexico. Deze 6-uur durende excursie begint met een rondleiding van een uur door de stad en de kans om de restaurants, kunstgalerijen en moderne winkels van de bruisende surfstad te verkennen. Ten zuiden van het dorp zijn er vele prachtige stranden. Ga naar La Playa de los Muertos. Geniet van een korte wandeling door een kleurrijk kerkhof, waar de voorouders van de lokale bevolking met respect en liefde worden herinnerd. Neem de tijd om Carricitos te verkennen, een meer afgelegen strand waar de kalme golven en het zachte zand een goede plek zijn om te snorkelen en een perfecte plek om te peddelen.

...
Puero Vallarta: Sayulita en San Pancho Stranden Tour

3. Puero Vallarta: Sayulita en San Pancho Stranden Tour

Ontdek en verken twee van de coolste badplaatsen ter wereld tijdens deze rondleiding vanuit Puerto Vallarta. Je gaat langs de kust naar Nayarit om te genieten van een dag vol plezier in de zon in Sayulita en San Pancho. Tijdens je hele ervaring zal je vriendelijke tweetalige gids de geschiedenis en folklore van beide steden delen, terwijl hij je de belangrijkste bezienswaardigheden laat zien. Je bezoekt traditionele fruitmarkten voor exotische lekkernijen, proeft heerlijke lokale snoepjes en geniet van een tequila-demonstratie met een proeverij. Je kunt rondhangen op de coolste stranden ter wereld, en als je de beroemde golven wilt bekijken, zijn er optionele surflessen op de dag beschikbaar.

...

Sitemap Sayulita

Wil je alle activiteiten in Sayulita ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.