Scape Park

Scape Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Punta Cana: toegang tot Scape Park Cap Cana & Hoyo Azul

1. Punta Cana: toegang tot Scape Park Cap Cana & Hoyo Azul

Begin je dag met een rit per bus, voorzien van airconditioning, van je hotel naar Scape Park, een eco-avonturenpark in het Cap Cana Resort met een oppervlak van meer dan 100 hectare aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek. Dit toegangsbewijs voor een hele dag is inclusief alle 7 kwaliteitsattracties van Scape Park. Je kunt bijvoorbeeld je avontuur in Scape Park beginnen met de Zip Line-ecotour om daarna af te koelen met de Hoyo Azul-ecotour. Dat kun je helemaal zelf bepalen. Attracties van het park: • Hoyo Azul-ecotour: koel af met een duik in een verborgen cenote met schitterende blauwe wateren. Steek een brug met prachtig uitzicht op de Farallon Cliff over en bezoek standplaatsen waar je meer te weten komt over de lokale flora en fauna • Cave Expedition: wandeling naar de Farallon Cliff en een tocht door een oerwoud. Loop een trap af om de grot binnen te gaan en het enorme ondergrondse netwerk van ruimtes en tunnels te verkennen • Culturele Route: bekijk, tijdens een wandeling door de natuur, de tekeningen die de Tainos, de oorspronkelijke inheemse bewoners van het eiland, hebben gemaakt. • Saltos Azules: onderneem iets buitengewoons met dit avontuur dat je in geen enkel ander park zult vinden. Ontdek Saltos Azules, een gebied dat vele leuke en unieke activiteiten te bieden heeft. Ervaar de duikplatformen, traditionele tokkelbaan, schommeltokkelbaan en laat je meenemen door de waterhangmatten die al spetterend door het verfrissende water snellen • Zip Line-ecoavontuur: voel de adrenaline en vlieg langs de bladeren terwijl je door acht tokkelbanen raast. Dankzij de platformen op de hoge, natuurlijke kliffen krijg je een adembenemend uitzicht over de Caribische kust en weelderige natuur • Grotzwemmen: duik in deze mystieke ondergrondse bron en beleef de ware sensatie van het zwemmen in dit verkwikkende water, dat vroeger door de oude inboorlingen werd gebruikt voor heilige rituelen • Iguanaland: op deze wilde reis kom je heel dichtbij onze neushoornleguanen. Een reptielensoort die alleen op dit tropische eiland voorkomt. De begeleiders zijn opgeleid om deze beleving zowel leuk als leerzaam te maken voor het hele gezin

  • Dagtochten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Scape Park

Wil je alle activiteiten in Scape Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Scape Park

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 29 beoordelingen

Geweldige dag in Scape Park! Ter info, de 12 zip-lijnen zijn de activiteit die de meeste tijd kost (groep van 20 mensen om uit te rusten, wachtend op bepaalde niveaus van personeel om ons op weg te helpen met elke zip-line...) verder geweldig! De natuurlijke grot onderaan is het mooist. Om eerst te doen, want je zult bijna alleen zijn. Neem je camera mee, zelfs als ze je vertellen dat je hem niet nodig hebt. Ja, dat zal gebeuren omdat sommige van hun fotomachines die u activeert niet werken. Fantastische dag! Neem waterschoenen mee.

De attracties waren super vermakelijk. Het park is mooi aangelegd, er is voor ieder wat wils. Ook reddingsvesten voor niet-zwemmers. Het personeel is vriendelijk, maar zoals overal hier erg gericht op verkoop en fooien. Het enige dat me stoorde was dat de kabelbanen en de hangmatten tussen 12.00 en 14.00 uur sloten. We waren er van 9.00 uur tot 17.00 uur en hebben bijna alles op tijd geregeld behalve de ranch.

Avontuur en een verandering van het strand

Het was geweldig. We hadden ziplining, Hoyo Azul, Ignia Bonita als activiteiten. We hebben geluncht tussen elke activiteit. Het personeel van Scape Parc was leuk en kon je veel informatie geven.

Absoluut spectaculair, stop niet met de combinatie van Juanillo, een van de beste stranden waar ik naartoe ben gegaan. De aandacht van de mensen Scape Park Excellent

Geweldige reis

Het was heel leuk. Kom dicht bij de wildernis. De zip-lijn was absoluut cool. Beter dan verwacht.