Scheunenviertel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Scheunenviertel

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 941 beoordelingen

Dit is meer dan de moeite waard als je een kort bezoek aan Berlijn brengt. Leuke en niet te grote groep. Je krijgt toch net iets meer inzicht van de geschiedenis en ontwikkeling van de stad en wat er zo heeft afgespeeld en waarom de dingen zo zijn in Berlijn als ze zijn als je het hoort van een “Berliner” . Dat maakt de stad uniek en de ervaring ook.

It was a very nice and relaxing bike tour with good guide Ronald. You get a very good overwiew of Berlin during this tour. Interesting stories and nice views... and by the a good coffee stop!

Such an amazing tour with a lot background information and history. We had a little problem during our first tour but they gave us a second one for free. Such a great service!

Boeiende ervaringen over het leven In Berlijn van toen en nu gehoord. Veel plekken bezocht en zo een goed beeld gekregen van Berlijn. Deze fietstocht is zeker een aanrader!

Goede indruk van de stad gekregen wat je misschien niet krijgt als je alleen met de metro reist. Topgids Rinus die heel veel weet en mooi kan vertellen.