Schiphol

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Schiphol: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: Airport Express, vervoer van en naar stadscentrum

1. Amsterdam: Airport Express, vervoer van en naar stadscentrum

De Amsterdam Airport Express biedt snel en gemakkelijk vervoer van de Luchthaven Schiphol naar het stadscentrum van Amsterdam. Vertrekt elke 8  minuten vanaf busplatform B17. Deze bus brengt je rechtstreeks naar het Stadionplein, de Emmastraat, het Museumplein, het Rijksmuseum of het Leidseplein. Vanaf daar bereik je heel gemakkelijk de vele hotels van Amsterdam. Als je 's nachts reist, gaat dezelfde bus N97 2 keer per uur tussen 1:00 uur en 5:00 uur in beide richtingen. Ga lekker zitten en ontspan tijdens deze 25-minuten durende rit. Laad je smartphone op, maak gebruik van de gratis WiFi en houd je halte in de gaten via 1 van de schermen. De bus heeft een lage instap, dus je kunt je bagage mee de bus in nemen en bij je houden terwijl je rijdt. Volledige lijst van de haltes in beide richtingen: Amsterdam Airport Knooppunt Schiphol Noord Anderlechtlaan Amstelveenseweg Olympisch Stadion Haarlemmermeerstation Emmastraat Museumplein Rijksmuseum Leidseplein Busstation Elandsgracht

Amsterdam: Amsterdam Travel Ticket voor 1-3 dagen

2. Amsterdam: Amsterdam Travel Ticket voor 1-3 dagen

Met het Amsterdam Travel Ticket (ATT) reis je met de tweede klas trein tussen Schiphol Amsterdam Airport en een van de volgende stations in Amsterdam: Amstel, Bijlmer Arena, Centraal Station, Holendrecht, Lelylaan, Muiderpoort, RAI, Sciencepark, Sloterdijk, Zuid en Duivendrecht. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van de Amsterdamse Vervoersmaatschappij GVB. De GVB heeft een uitgebreid netwerk over heel Amsterdam. Let op: het ticket is niet geldig op bussen van andere vervoerders zoals EBS, Arriva en Connexxion (behalve Connexxion buslijnen 397 en N97). Het ticket is geldig op de Amsterdam Airport Express, bus 397 en Niteliner N97. Beide lijnen worden geëxploiteerd door Connexxion en vertrekken vanaf busplatform B17 op Schiphol Amsterdam Airport. Check Connexxion.nl voor vertrek- en aankomsttijden of download de gratis app: Amsterdam Airport Express.

Amsterdam: OV-ticket met bus 397 - Airport Shuttle

3. Amsterdam: OV-ticket met bus 397 - Airport Shuttle

Beleef Amsterdam op een ontspannen manier en reis met een dag- of meerdagenkaart onbeperkt door de hele stad met alle vervoersdiensten van de Amsterdamse vervoerder GVB. Koop een dagkaart of een meerdagenkaart die perfect aansluit op je plannen. Reis met de metro, de trams, de bussen en de veerponten over het IJ en beleef de stad vanuit een lokaal perspectief. Je kaart is gemakkelijk te gebruiken. Check eenvoudig in als je bij een tram, bus of metro instapt en check weer uit wanneer je uitstapt. Je kaart wordt geactiveerd wanneer je hem voor het eerst gebruikt en je kunt er vervolgens onbeperkt mee reizen tot het einde van de geldigheidsduur. Als je vragen hebt of als je kaart niet goed lijkt te werken kun je simpelweg naar een van de aangegeven ophaallocaties gaan, of het nummer bellen dat op je mobiele voucher staat en om hulp en advies vragen. Je kunt je OV-chipkaart voor Amsterdam hier ophalen: • GVB Service & Tickets Centraal station: Maandag - zondag 08:30 - 19:00 uur • GVB Service & Tickets Amsterdam Bijlmer Arena: Maandag - vrijdag 08:30 – 19:00 uur en zaterdag – zondag 10:00  - 18:00 uur • GVB Service & Tickets Amsterdam Station Zuid: Maandag - vrijdag 08:30 – 19:00 uur en zaterdag – zondag 10:00  - 18:00 uur • GVB Service & Tickets Station Amsterdam Noord: Maandag - zondag 10:00 - 18:00 uur

Amsterdam: privé Schiphol Airport Transfer

4. Amsterdam: privé Schiphol Airport Transfer

Geniet van een privétransfer van of naar Schiphol Airport en sla de zorgen over het vinden van uw hotel of het halen van uw vlucht op tijd over. Waardeer een warm welkom bij aankomst en deur-tot-deur service in een luxe voertuig naar elke accommodatie in Amsterdam. Maak uw keuze tussen een E-Klasse, S-Klasse of V-Klasse Mercedes-voertuig en laat uw chauffeur u begroeten en helpen met uw bagage. Rijd comfortabel met gratis wifi en mineraalwater naar uw hotel. Voel je veilig, wetende dat je chauffeur tot 90 minuten na je aankomsttijd zal wachten. Rond uw reis in Amsterdam stressvrij af met een privétransfer naar de luchthaven. Voorkom dat u zich zorgen maakt over op tijd zijn door uw chauffeur uw vlucht te laten controleren op vroege aankomst of vertragingen. Laat de reiszenuwen achter en bewaar de herinneringen aan je bezoek.

Amsterdam: privétransfer van / naar Schiphol Airport (AMS)

5. Amsterdam: privétransfer van / naar Schiphol Airport (AMS)

Zorg ervoor dat uw reis van of naar Amsterdam probleemloos verloopt met een handige privétransfer tussen Amsterdam Schiphol Airport (AMS) en uw hotel of accommodatie in het centrum van Amsterdam. Kies uit 3 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. U ontvangt binnen 1 werkdag een bevestiging van de beschikbaarheid van uw boeking. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een sedan of een businessclass-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 7 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 7 stuks bagage van standaardformaat. Selecteer voor groepen van 8 passagiers of minder de minibusoptie die plaats biedt aan 7 stuks bagage van standaardformaat. Kies voor transfers vanaf de luchthaven voor een vriendelijke meet & greet-service van een Engelssprekende professionele chauffeur na bagageclaim, beschikbaar tegen een meerprijs. U kunt er ook voor kiezen om af te spreken op een handig punt dat is aangegeven door de chauffeur, dat u wordt toegestuurd nadat uw boeking is bevestigd. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

6. Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Amsterdam: Schiphol Airport (AMS) privétransfer

7. Amsterdam: Schiphol Airport (AMS) privétransfer

Gun uzelf een pauze van de reisplanning en boek een een enkele reis tussen Amsterdam Schiphol Aiport (AMS) en de stad Amsterdam. Niet alleen zal een privétransfer u tijd besparen in termen van organisatie en reizen, het bespaart u ook de stress om uw weg in de stad te vinden en geeft u meer tijd om te besteden aan uw vakantie of zakenreis. Als je aankomt op Amsterdam Schiphol Airport, zal je chauffeur je bij aankomst direct begroeten met een uithangbord en je helpen met je bagage. Als u vanuit uw accommodatie een transfer naar de luchthaven krijgt, kunt u de ophaallocatie kiezen en van overal in de stad rechtstreeks naar de terminal rijden. Plan uw reis met vertrouwen in de wetenschap dat uw chauffeur u tijdig van A naar B zal brengen. Wanneer u onderweg bent, kunt u ontspannen in de comfortabele stoelen van een modern voertuig. Terwijl uw chauffeur u naar uw bestemming brengt, kunt u achterover leunen en genieten van de bezienswaardigheden van de fotogenieke Nederlandse hoofdstad.

VK/Europa: eSim mobiel data-abonnement

8. VK/Europa: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in het VK en de 35 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan eenvoudig de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt is Malta, Nederland, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland.

Vanuit Den Haag: enkele reis privétransfer naar luchthaven Schiphol

9. Vanuit Den Haag: enkele reis privétransfer naar luchthaven Schiphol

Geniet van een veilige en betrouwbare transfer van Den Haag naar Schiphol Airport. Ervaar een comfortabele reis in Mercedes E-klasse, Mercedes S-klasse en de Mercedes V-klasse auto's. Uw chauffeur begeleidt u en uw bagage naar het voertuig. Reis comfortabel in een privévoertuig rechtstreeks vanuit het hotel. Laat uw chauffeur u soepel door het verkeer navigeren. Geniet van een zorgeloze rit zonder je zorgen te maken over hotelshuttles of taxi's.

Vanaf Schiphol Airport: 1-Way Private Transfer naar Den Haag

10. Vanaf Schiphol Airport: 1-Way Private Transfer naar Den Haag

Geniet van een privétransfer vanaf Schiphol Airport en sla de zorgen over het vinden van uw hotel of het halen van uw vlucht op tijd over. Waardeer een warm welkom bij aankomst en deur-tot-deur service in een luxe voertuig naar elke accommodatie in Den Haag. Rijd in stijl in een E-Klasse, S-Klasse of V-Klasse Mercedes-voertuig en laat uw chauffeur u begroeten en helpen met uw bagage. Rijd comfortabel met gratis wifi en mineraalwater naar uw hotel. Voel je veilig, wetende dat je chauffeur tot 90 minuten na je aankomsttijd zal wachten.

Sitemap Schiphol

Wil je alle activiteiten in Schiphol ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Schiphol

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 922 beoordelingen

Afgezien van de moeilijkheid om de voucher niet op de luchthaven te kunnen verzilveren - in tegenstelling tot wat in de aankoopmail staat, lijkt het erop dat je alleen in de stations kunt wisselen -, was het een leuke ervaring, je bent vrij om ver in Amsterdam te reizen en breed, over land en over zee.

Het werkte allemaal heel goed. Het was heel gemakkelijk om de tickets met de voucher op te halen bij de automaten in de bagagehal van de luchthaven.

Es war extrem bequem. Konnten ab Schiphol gleich abfahren und alle OV-Varianten benützen.

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Kan het openbaar vervoer helemaal niet verwijten.

Het was moeilijk om de voucher in te wisselen omdat je er niet bekend mee was.