Schiphol

Schiphol: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: Airport Express, vervoer van en naar stadscentrum

1. Amsterdam: Airport Express, vervoer van en naar stadscentrum

De Amsterdam Airport Express biedt snel en gemakkelijk vervoer van de Luchthaven Schiphol naar het stadscentrum van Amsterdam. Vertrekt elke 8  minuten vanaf busplatform B17. Deze bus brengt je rechtstreeks naar het Stadionplein, de Emmastraat, het Museumplein, het Rijksmuseum of het Leidseplein. Vanaf daar bereik je heel gemakkelijk de vele hotels van Amsterdam. Als je 's nachts reist, gaat dezelfde bus N97 2 keer per uur tussen 1:00 uur en 5:00 uur in beide richtingen. Ga lekker zitten en ontspan tijdens deze 25-minuten durende rit. Laad je smartphone op, maak gebruik van de gratis WiFi en houd je halte in de gaten via 1 van de schermen. De bus heeft een lage instap, dus je kunt je bagage mee de bus in nemen en bij je houden terwijl je rijdt. Volledige lijst van de haltes in beide richtingen: Amsterdam Airport Knooppunt Schiphol Noord Anderlechtlaan Amstelveenseweg Olympisch Stadion Haarlemmermeerstation Emmastraat Museumplein Rijksmuseum Leidseplein Busstation Elandsgracht

Amsterdam: Amsterdam Travel Ticket voor 1-3 dagen

2. Amsterdam: Amsterdam Travel Ticket voor 1-3 dagen

Met het Amsterdam Travel Ticket (ATT) reis je met de tweede klas trein tussen Schiphol Amsterdam Airport en een van de volgende stations in Amsterdam: Amstel, Bijlmer Arena, Centraal Station, Holendrecht, Lelylaan, Muiderpoort, RAI, Sciencepark, Sloterdijk, Zuid en Duivendrecht. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van de Amsterdamse Vervoersmaatschappij GVB. De GVB heeft een uitgebreid netwerk over heel Amsterdam. Let op: het ticket is niet geldig op bussen van andere vervoerders zoals EBS, Arriva en Connexxion (behalve Connexxion buslijnen 397 en N97). Het ticket is geldig op de Amsterdam Airport Express, bus 397 en Niteliner N97. Beide lijnen worden geëxploiteerd door Connexxion en vertrekken vanaf busplatform B17 op Schiphol Amsterdam Airport. Check Connexxion.nl voor vertrek- en aankomsttijden of download de gratis app: Amsterdam Airport Express.

Amsterdam: OV-ticket met bus 397 - Airport Shuttle

3. Amsterdam: OV-ticket met bus 397 - Airport Shuttle

Beleef Amsterdam zonder stress met een onbeperkte kaartje voor alle openbare vervoersmiddelen van de GVB in de hele stad. Koop een kaartje dat geldig is voor één dag of een kaartje voor meerdere dagen dat het beste bij jouw plannen past. Reis met de metro, de tram, de bus en de veerpont over het IJ en beleef de stad vanuit een lokaal perspectief. Je kaartje is gemakkelijk te gebruiken. Check eenvoudig in wanneer je bij een tram, bus of metro instapt en check weer uit wanneer je weer uitstapt. Je kaartje wordt geactiveerd wanneer je deze voor het eerst gebruikt en je kunt er vervolgens tot het einde van de geldigheidsduur onbeperkt mee reizen. Als je vragen hebt, of als je kaartje niet goed lijkt te werken, kun je simpelweg naar een van de aangegeven ophaallocaties gaan, of het nummer bellen dat op je mobiele voucher staat en om hulp en advies vragen. Haal hier jouw GVB-stadschipkaart op: • Amsterdam Schiphol Airport: Het rode busje buiten bij het busstation onder de loopgang naar de parkeerplaats. Maandag - zondag 10:00-18:00 uur. • GVB Service & Tickets Centraal station: Maandag - zondag 08:30-19:00 uur • GVB Service & Tickets Amsterdam Bijlmer Arena: Maandag - vrijdag 08:30-19:00 uur en zaterdag – zondag 10:00 - 18:00 uur • GVB Service & Tickets Amsterdam Station Zuid: Maandag - vrijdag 08:30-19:00 uur en zaterdag – zondag 10:00 - 18:00 uur • GVB Service & Tickets Station Amsterdam Noord: Maandag - zondag 10:00-18:00 uur.

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

4. Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Nederland: Europa eSim mobiel data-abonnement

5. Nederland: Europa eSim mobiel data-abonnement

Maak uw Europese reis probleemloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Nederland en de andere 41 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino en Vaticaanstad) , Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt is Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: Nederland: Vodafone / KPN / T-Mobile De rest van de landen is na aankoop beschikbaar in de voucher-info op je GYG-app

Amsterdam: privé Schiphol Airport Transfer

6. Amsterdam: privé Schiphol Airport Transfer

Geniet van een privétransfer van of naar Schiphol Airport en sla de zorgen over het vinden van uw hotel of het halen van uw vlucht op tijd over. Waardeer een warm welkom bij aankomst en deur-tot-deur service in een luxe voertuig naar elke accommodatie in Amsterdam. Maak uw keuze tussen een E-Klasse, S-Klasse of V-Klasse Mercedes-voertuig en laat uw chauffeur u begroeten en helpen met uw bagage. Rijd comfortabel met gratis wifi en mineraalwater naar uw hotel. Voel je veilig, wetende dat je chauffeur tot 90 minuten na je aankomsttijd zal wachten. Rond uw reis in Amsterdam stressvrij af met een privétransfer naar de luchthaven. Voorkom dat u zich zorgen maakt over op tijd zijn door uw chauffeur uw vlucht te laten controleren op vroege aankomst of vertragingen. Laat de reiszenuwen achter en bewaar de herinneringen aan je bezoek.

Amsterdam: Schiphol Airport (AMS) privétransfer

7. Amsterdam: Schiphol Airport (AMS) privétransfer

Gun uzelf een pauze van de reisplanning en boek een een enkele reis tussen Amsterdam Schiphol Aiport (AMS) en de stad Amsterdam. Niet alleen zal een privétransfer u tijd besparen in termen van organisatie en reizen, het bespaart u ook de stress om uw weg in de stad te vinden en geeft u meer tijd om te besteden aan uw vakantie of zakenreis. Als je aankomt op Amsterdam Schiphol Airport, zal je chauffeur je bij aankomst direct begroeten met een uithangbord en je helpen met je bagage. Als u vanuit uw accommodatie een transfer naar de luchthaven krijgt, kunt u de ophaallocatie kiezen en van overal in de stad rechtstreeks naar de terminal rijden. Plan uw reis met vertrouwen in de wetenschap dat uw chauffeur u tijdig van A naar B zal brengen. Wanneer u onderweg bent, kunt u ontspannen in de comfortabele stoelen van een modern voertuig. Terwijl uw chauffeur u naar uw bestemming brengt, kunt u achterover leunen en genieten van de bezienswaardigheden van de fotogenieke Nederlandse hoofdstad.

Vanaf Schiphol Airport: 1-Way Private Transfer naar Den Haag

8. Vanaf Schiphol Airport: 1-Way Private Transfer naar Den Haag

Geniet van een privétransfer vanaf Schiphol Airport en sla de zorgen over het vinden van uw hotel of het halen van uw vlucht op tijd over. Waardeer een warm welkom bij aankomst en deur-tot-deur service in een luxe voertuig naar elke accommodatie in Den Haag. Rijd in stijl in een E-Klasse, S-Klasse of V-Klasse Mercedes-voertuig en laat uw chauffeur u begroeten en helpen met uw bagage. Rijd comfortabel met gratis wifi en mineraalwater naar uw hotel. Voel je veilig, wetende dat je chauffeur tot 90 minuten na je aankomsttijd zal wachten.

Vanuit Den Haag: enkele reis privétransfer naar luchthaven Schiphol

9. Vanuit Den Haag: enkele reis privétransfer naar luchthaven Schiphol

Geniet van een veilige en betrouwbare transfer van Den Haag naar Schiphol Airport. Ervaar een comfortabele reis in Mercedes E-klasse, Mercedes S-klasse en de Mercedes V-klasse auto's. Uw chauffeur begeleidt u en uw bagage naar het voertuig. Reis comfortabel in een privévoertuig rechtstreeks vanuit het hotel. Laat uw chauffeur u soepel door het verkeer navigeren. Geniet van een zorgeloze rit zonder je zorgen te maken over hotelshuttles of taxi's.

Privé transfer van Schiphol Airport naar Amsterdam

10. Privé transfer van Schiphol Airport naar Amsterdam

Geniet van een zorgeloos begin of einde van uw vakantie met een professionele en privé autotransferservice van Schiphol Airport naar uw accommodatie in Amsterdam. Regel een ophaaltijd op de luchthaven met uw chauffeur en kies uit een reeks voertuigen die het beste bij uw behoeften passen. Uw chauffeur haalt u 45 minuten nadat uw vliegtuig is geland op bij de aankomsthal. Na een korte meet & greet, laadt uw chauffeur uw koffers en stapt u in uw luxe voertuig waar u achterover kunt leunen en ontspannen. Deze privétransferservice biedt een verscheidenheid aan voertuigen die bij u en de behoeften van uw feest passen. U wordt vervoerd in een luxe Mercedes Sedan, Mercedes minivan of minibus die is uitgerust met alle moderne voorzieningen, zoals airconditioning, WiFi en lederen massagestoelen.

  • Andere belevingen
  • Citycards
  • Transfers
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Schiphol

Wil je alle activiteiten in Schiphol ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Schiphol

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.640 beoordelingen

We hadden het reisticket voor 3 dagen en ik moet zeggen dat het het waard was. U kunt hier reserveren en betalen en ontvangt bijvoorbeeld de definitieve chequekaart in het treinstation. Het is belangrijk dat u uw kaartje elke keer dat u in- en uitstapt op de bus, trein, trein, etc. gescand. Maar alles is echt heel eenvoudig en ideaal als je als toerist in Amsterdam bent.

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Nadat u uw bagage heeft opgehaald op de luchthaven, is er al een ticketbalie waar u uw gepresenteerde ticket kunt ophalen... Het is mogelijk om uw ticket in meerdere talen te laten afdrukken... Het is gemakkelijk te gebruiken. Probleemloos reizen met de aankomst en vertrek op de treinstations, bussen en trams...

Het is een geweldige manier om je te verplaatsen. U kunt het beste de App 9292 downloaden voor een eenvoudige routeplanning.

Voldoende voor alles wat je nodig hebt voor het openbaar vervoer in Amsterdam.