Datums kiezen

Schloss Ambras

Schloss Ambras: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Innsbruck: City Card inclusief openbaar vervoer

1. Innsbruck: City Card inclusief openbaar vervoer

De beste manier om de pittoreske stad Innsbruck, Oostenrijk, te ervaren, is met een stadskaart. Met toegang tot veel van de beste musea, bezienswaardigheden, attracties, enkele kabelbanen, fietsen en een pendelbus naar de Swarovski Crystal Worlds, heb je genoeg tijd om de stad volledig te zien. Spring op een van de IBV-stadsbussen en -trams, de hop-on hop-off-bus, de Innsbrucker Nordkettenbahnen-liften of de Patscherkofelbahn-gondel. Maak gebruik van de kortingen in het casino, rondleidingen door de stad of zelfs een traditionele folkshow met het eeuwenoude gezelschap Tiroleravond. Kies tussen een kaart voor 24, 48 of 72 uur en geniet. Lijst met bezienswaardigheden en attracties:StadswandelingGouden DakmuseumStadstoren p>Stadsarchief/Stadsmuseum InnsbruckHofkerkMuseum van het Tiroolse regionale erfgoedKeizerlijk paleis InnsbruckTentoonstelling Maximilian 1Alpendierentuin Innsbruck-TirolTirools Landesmuseum FerdinandeumArsenaalmuseumTAXISPALAIS Kunsthalle TirolKlokkenmuseum & klokkengieterij GrassmayrTiroler panorama met KaiserjägermuseumBergiselstadion & skischansSchloss Ambras InnsbruckAUDIOVERSUM Wetenschap CentrumLocalbahnmuseum der Tiroler MuseumsbahnenAnatomisch museumBurg Hasegg/Mint MuseumzaalSwarovski Crystal Worlds Wattens

Innsbruck: Kaartjes voor Schloss Ambras

2. Innsbruck: Kaartjes voor Schloss Ambras

De prachtige wereld van de Renaissance. Schloss Ambras is een van de voornaamste bezienswaardigheden in Innsbruck. In Schloss Ambras kun je jezelf onderdompelen in het leven en de verzamelpassie van de Renaissanceprins Ferdinand II (1529 -1595): ontdek zijn kamer vol kunst en wonderen (Kunst- und Wunderkammer), zijn wapenkamers, en zijn Antiquarium. Bewonder de Habsburgse portrettengalerij met schilderijen uit de tijd van Albrecht III (1349-1395) tot de regeringsperiode van keizer Franz II (I) (1768-1835). De tentoonstelling toont meer dan 200 schilderijen van grote meesters, waaronder uiterst waardevolle werken van Lukas Cranach, Giuseppe Arcimboldo, Peter Paul Rubens, Anton van Dyck en Diego Velázquez. De Kamer van Kunst en Wonderen (Kunst- und Wunderkammer) van Schloss Ambras De Renaissance Kamer van Kunst en Wonderen (Kunst- und Wunderkammer) is een encyclopedische, universele collectie, die de volledige kennis van de toenmalige tijd bevat. De collectie bevat niet alleen een uitmuntende kunstwerken, zoals het Tödlein, maar ook wetenschappelijke objecten, zoals een bevestiging met kompas (Aufsatz mit Kompass), voorwerpen uit verre landen, zoals de "Ryukyu Schaal", zeldzame natuurproducten, koraal, portretten van mensen die als "wonderen" werden beschouwd, zoals de harige man (Haarmensch), en ongebruikelijke muziekinstrumenten. De wapenkamers In de wapenkamers vind je onder andere zeldzame wapenuitrustingen voor toernooien, ceremoniële harnassen voor hoofse feesten, de uitrustingen van beroemde generaals en de Turkse Kamer (Türkenkammer) van Ferdinand II, die zowel de angst voor de Turken alsook het 16e eeuwse enthousiasme voor het Oosten documenteert.

Salzburg: privédagtocht naar Innsbruck

3. Salzburg: privédagtocht naar Innsbruck

Reis van Salzburg naar Innsbruck in een privévoertuig en verken het charmante bergstadje met een 5-sterren lokale gids. Dompel jezelf onder in verhalen over het keizerlijke huis van Habsburgers, leer over het bombardement op Innsbruck in de Tweede Wereldoorlog en bewonder de middeleeuwse en barokke overblijfselen in de schilderachtige Alpenomgeving. Laat ons u meenemen op een dagvullend avontuur in Innsbruck! Kies de optie van 9 uur om het beste van Innsbruck te zien. Vroeg in de ochtend haalt uw privéchauffeur u op bij uw accommodatie in Salzburg in een schoon voertuig met airconditioning en rijdt u rechtstreeks naar de hoofdstad van Tirol, in het hart van de Wipp-vallei. Uw privégids ontmoet u in Innsbruck en neemt u mee op een wandeltocht door de oude binnenstad. Attracties zijn onder andere een bezoek aan 2 historische kerken. In de barokke kathedraal van St. Jacob ontdekt u een van de meest vereerde Mariabeelden in het christendom, Maria Hilf (Maria van Succour) van Lucas Cranach de Oude. In de Hofkirche verken je galerijen vol kunst en standbeelden, de cenotaaf van keizer Maximiliaan en het graf van Andreas Hofer, de nationale held van Tirol. Andere bezienswaardigheden zijn het Hofburg Paleis, het Gouden Dak, de St. Ann's Column en de Triomfboog. Na de rondleiding brengt de chauffeur u naar het observatiedek van de Bergisel-skischans. Het uitkijkterras van de Bergisel-toren biedt een panoramisch uitzicht over de hele stad omringd door Alpen. Tickets zijn inclusief toegang tot de lift. Naast het bewonderen van het geweldige uitzicht, kunt u stoppen voor de lunch in het restaurant "Bergisel Sky", dat zich op een hoogte van 40 meter bevindt. Na vrije tijd voor lunch en souvenirs, brengt de chauffeur je terug naar je accommodatie in Salzburg. Kies de optie van 12 uur om het beste van Innsbruck te zien en bezoek het prachtige kasteel Ambras, een van de oudste musea ter wereld. Deze uitgebreide tour is inclusief skip-the-line tickets, zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. Verken het renaissancekasteel met een audiogids en ontdek de beroemde Spaanse zaal, de uitgebreide Habsburgse portrettengalerij en de verzameling arsenaal, wapens, Chinees houtwerk, Perzische kunst en andere voorwerpen verzameld door aartshertog Ferdinand II. Het is een culturele ervaring die je niet mag missen!

Beschikbare activiteiten

4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Schloss Ambras

Wil je alle activiteiten in Schloss Ambras bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Schloss Ambras

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 93 beoordelingen

Erg veel bezocht in 3 dagen Innsbruck dankzij deze kaart.